Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
..
ahoj holky, a jsem tady s další otázkou!!! Prosím vás, jak mám dávat malému Sabíka, když ho jen kojím
? S lahvičky mu dávat nechci!!! Jak mu ho mám tedy dát do mléka, jak je napsáno
??? Na lžičku??? To je asi hloupost
, co? Nezlobte se za hloupý dotaz
!!! Si o mě musíte myslet věcí…
!!!! Děkuji všem za rady a přeji krásný pohodový den
!!!!
Já bych to dala na lžičku a stříkla na to trošku mlíka. Já jsem takhle dávala i vitamín D.
OT ale co je to Sabik?
Jestli Sab Simplex tak ten jsem davala na lzicku.
Příspěvek upraven 14.09.10 v 08:38
Ahoj já si vždy nakapala potřebný počet na lžičku a pak jsem to malé nalila do pusiny.Dostala vždy když plaka,že jí bolí bříško.
Taky jsem dávala na lžičku (v porodnici podávali stříkačkou) a šup do pusinky. Bylo to úplně v pohodě a naopak lepší - lžičku pak berou jako přirozenost a při zavádění příkrmů je to pak setsakramentsky poznat ![]()
Já taky dávala na lžičku, všechny kapičky
A mohu souhlasit s tím, že při zavádění příkrmů jsme neměli jediný problém ![]()
Taky jsem kapala na lžičku, pak hned kojila, takže se to v bříše smíchalo. Pak jsem kapala rovnou do pusy, asi mu chutnal, otviral pusu dokořán.
My jsme dostali u dětské lékařky malou 2 ml stříkačku a vždycky stříknem mezi kojením, když je potřeba.
a jak casto Sab Simplex davate? 3× denne nebo kdykoliv kdyz boli bricho?
ja si vzdycky vemu kapatko z jinych kapicek a pred kazdym kojenim vetsinou pri prebalovani kapnu do pusinky, malej je vetsinou hladnej tak to pekne spolkne vsechno. a pomaha vam sab sim.? me se zda ze baby calm jsou lepsi ale prave nevim jak dlouho se to muze uzivat ty kapicky