Prso jako dudlik

3588
14.9.10 18:52

Prso jako dudlik

ahoj holky,
potřebuju poradit. mam 3 týdenního chlapečka a jinak než u prsa neusne a když má prdíky a potřebuje se uklidnit tak chce taky prso. Zkoušeli jsme dudliky z DM, Avent a koupila jsem i Mam 0+2 a nic ten mam si chvilku podudlal a nic. Kojim skoro pořád pokud nespí. Máte nějakou radu jak ho na ěj naučit. Mam už docela bolavý bradavky. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
14.9.10 19:02

Můj syn jiný dudlík nechtěl, než ten klasický kulatý. Strašně špatně se shání, ale u nás v lékárně ho mívali. Vyzkoušeli jsme snad 6 druhů, ale chtěl jen tenhle :nevim: Já vím, moc jsem ti nepomohla, ale třeba to zkusíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.9.10 19:04

Mám stejnou zkušenost, malá taky chtěla jen klasickou kaučukovou kytičku z lékárny. Silikonové vůbec neuspěly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
14.9.10 19:04

A dcera ho vlastně po příchodu z porodky měla taky. Dokud jsem kojila jiný nechtěla. Teď je na UM a je jí to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.9.10 19:06

tak , že bych zkusila tu kyticku asi nebude tak dráha jako ten Mam ten jsem mela taky problem sehnat. podivam se po te kyticce az pujdu do lekarny snad ji nekde budou mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
14.9.10 19:07

Stála nás 14,– to si pamatuju… Ale u nás je měli jen v jedné lékárně ze 6-ti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
14.9.10 19:09

Pořád nabízej, chvilku v pusince podrž, jakmile začne dudlat, tak potáhni, jakobys ho chtěla sebrat. Instinktivně ho podrží a tak si vytrénuje sací svaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.9.10 19:14

tak ja ji zkusim sehnat , super ze stoji tak malo :)
lasicka: to jsem taky nekde cetla tak ja to vyzkousim no uvidime. problem je ze ho skoro vzdycky hned vyplivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
14.9.10 19:16

Naše malá jedině latexová kytička (pokud už něco) Zatím jsem nenarazila na lékárnu, kde by to neměli :nevim: možná máme kliku, ale fakt to všude měli.. kdyžtak na netu to mají na lekarna.cz, odtamtud jsem i objednávala.. Jo a jsou fakt levný, u nás tak kolem 20,–, spíš míň :palec:

• Citovat
  • Upravit
65322
14.9.10 19:20

Kytičky má i Teta drogerie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
14.9.10 19:48

taky jsem u KLárky zkoušela kde co, ale nakonec si vzala jako první celokaučukový dudlík od Chicca. POstupně jsem ji přeučila na silikon, protože ten kaučuk mi připadal, že se brzo rozleptá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
14.9.10 20:39

Malému je přes 5 měsíců,dudlík si dosud nevzal,vyzkoušeli jsme snad všechny druhy včetně kytičky.Taky prso používá jako uspávací prostředek,zejména odpoledne,když si jdem lehnout spolu.Večer ani když je v kočárku to nevyžaduje.Prso jsem mu dala i vždycky v noci,když fňukal,nyní se to snažíme odnaučit.A upřímně,jde to pomalu a stojí to hodně nervů.Stejně je u prsa tak 2-3 krát za noc,ale chci to ještě snížit.
Když byl hodně malinkej,nevadilo mi to,říkám si,že je to jen naše chvilka,že se u mne cítí v bezpečí,tak proč mu to brát.Ale určo bych to taky tak kolem 5. - 6. měsíce začala odnaučovat
Přeju hodně sil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
15.9.10 09:05

Tak já u obou dětí používala anatomické dudlíky a bez problémů. Nejlepší je dudlík, který odpovídá nejvíce tvaru tvé bradavky. Jen pro pobavení: známá má 2 letou holčičku a dodnes jí neusne jinak, než s prsem v puse. Už je z toho úplně hotová :-), tak ti přeju, abys objevila ten správný dudlík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.9.10 11:08

U nás nezabralo nic. Dudlíky, flašky nehrozí… Máme malého závisláka. Na uspávání je nejlepší taťka. Od něj necítí mlíčko a usne na rukách. Jinak večer usínáme vždy u prsu… Příští týden bude mít 5 měsíců, tak už to chci taky začít odnaučovat. Myslím, že nejlepší metodou bude ten taťka :-D Jo a ten 3. týden bývá růstový spurt, možná, že ho tvůj bobánek má a proto se ti zdá, že kojíš pořád…My ho teda zažili a byl to zápřah. Za 2 dny bylo zase vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.9.10 20:09

holky nestraste, ze ho budu mit u prsa do dvou let :) jinak je fakt, ze u tatky usne na rameni ,ale vecer ne , to taky usina u prsa. No zkousim ten od Mam , ale porad ho plive. zatim jsem rustovy spurt nepozorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová