Sunar Nutra Defesne 3 a častá stolice?

1258
13.2.12 13:05

sunar nutra defesne 3 a častá stolice?

ahojky :) uz asi 2 tydny premyslim,kde lezi zakopanej pes. malymu ted bude 11 mesicu a poslesni dobou porád kaká (vetšinou je to takové mazlavé,smrdí to jak kdy), klidne i 5× denne. muze na to mít vliv prechod ze sunaru nutra def. 2 na 3? uz premyslim nad vsim moznym a na tohle si tak nejak neumim odpovedet sama.. díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4415
13.2.12 13:07

Ahoj, dle mého to přechodem mlíčka ze 2 na 3 nebude. Můj syn častěji kadí, když mu lezou stoličky, neklubou se u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
13.2.12 13:09

no je fakt ze zuby porad jeste nema,ale to by se mu museli klubat uz pomalu 2 tydny.. takze tim to asi taky nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.2.12 13:11

no mlíčkem to asi nejspíš nebude…já bych to taky viděla na ty zoubky…to může trvat i měsíc…my to tak míváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
13.2.12 13:12

jo jo stoličky se nám klubaly taky téměř měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.2.12 13:28

to bude zubama nebo i stravou, malá co je na světě prošla už všemi fázemi hovínek, od tvrdých jako kámen pro průjmové :lol: :lol: mlíkem to nikdy nebylo vždy zuby, nebo příkrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
13.2.12 13:35

nad stravou jsem taky premyslela,ale nic novýho jsem uz hodne dlouho nezavadela. basti tak nejak porad stejne.. zuby- no uz asi nekolikrát behem poslednich 4 mesicu jsem si rikala,ze to budou zuby a ono ne,takze ty pomalu a jite ze seznamu taky vyrazuju :lol: ale mám práve pocit,ze to zacalo nejak v dobe,kdy jsem zacla davat tu trojku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mocca
27.3.12 00:53

Podle mne to může být i tím mlíčkem. Sunar neznám, jsme na Nutrilonu, ale u všech UM je to o tom, že čím vyšší číslo, tím méně naštěpená bílkovina kravského mléka. V jedničce je nejvíc a ve trojce už je téměř bez štěpení - je to vlastně jen sušené krav. mléko. Takže možná máte mírnou reakci na tu bílkovinu (může být průjmík, vyrážka, svědění,…) Nejsnáze to zjistíte, když se na pár dní vrátíte ke dvojce. Pokud by to na to vypadalo, tak doporučuju pořádat dr. o krevní testy. Může jít o alergii na bílkovinu krav.mléka nebo intoleranci laktózy. Držím palce, aby to nakonec byly „jen“ ty zoubky. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová