Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky, mám dotaz. UM dávám malé od jednoho roku. S hami jsem spokojená a hlavně malá nic jiného nechtěla. Teď se k nám dostala trošku jiná krabice: jakoby hranátá a jsou v ní dva sáčky, ale jinak vše stejné, obrázek, barva krabice, gramy. Jenom chuť je úplně jiná, jakoby to mléko nebylo oslazené nebo jak bych to řekla. Jinak se krabice opravdu v ničem neliší. Je to mléko zkažené? nesetkala jste se s tím některá? Malá ho vypila
Jana F píše:
ahoj holky, mám dotaz. UM dávám malé od jednoho roku. S hami jsem spokojená a hlavně malá nic jiného nechtěla. Teď se k nám dostala trošku jiná krabice: jakoby hranátá a jsou v ní dva sáčky, ale jinak vše stejné, obrázek, barva krabice, gramy. Jenom chuť je úplně jiná, jakoby to mléko nebylo oslazené nebo jak bych to řekla. Jinak se krabice opravdu v ničem neliší. Je to mléko zkažené? nesetkala jste se s tím některá? Malá ho vypila
Ty jo…párkrát se mi taky stalo,že jsem koupila mlíčko a byly tam dva sáčky…ale chuť jsem nějak neřešila,nějak si to nemlžu vybavit…ale podle mě pokud není po datu spotřeby,a pytlík nebyl nijak poškozen s tím nic být nemůže…tak pravděpodobně to bude nějaké starší vydání,které třeba neobsahuje nějaké novinky…
Ahoj,
2 sáčky byly v Hami dřív. Teď je v balení 1 velký sáček (550g). Pokud není UM prošlé, nebála bych se použít.
taky kolikrát kupuji hami a jsou tam dva sačky ale když jsem to kupovala u první dcery byli v krabici vždy pouze dva sačky jeden nikdy asi to tedka nejak zmenili ale o chut jsem se taky nejak nezajimala
Ahoj holky, mám dotaz - už jste koupily Hami 3 kojenecké mléko, které má úplně jinou chuť, a jste s ním spokojené? Já když jsem ho připravila malému poprvé, tak jsem si myslela, že je nějaké zkažené, i když spotřeba je do příštího roku, tak jsem druhý den šla koupit nové balení a bylo úplně stejné. Psala jsem přímo na jejich stránky a tam mi bylo řečeno, že je nová receptura, že už tam nepřidávají vanilin, aby i chuťově bylo více podobné normálnímu mléku.
Já ho kupuju a v pohodě, malé chutná..Mě tedy ani nepřišlo že by mělo nějak jinou chuť