Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky a co je pravdy na tom, že končí ta sytící verze na noc? bude místo toho nějaká náhrada?
@Sandyynkaa mě to říkaly v lékárně když jsem o kupovala
ale že neví jestli bude nějaká náhrada ![]()
Já právě hledám nějaké info na netu, že by se to mělo rušit nebo jmenovat jinak a nikde nic ![]()
Tak jsem konečně našla vyjádření na Facebooku, které bylo podané paní s dotazem na konec výroby a prodeje Sunaru ND: „Dobrý den, velice nás mrzí, že lékárny podívají nepravdivé a zavádějící informace, Sunar Nutradefense zůstává nadále v prodeji. K přejmenování Sunaru Nutradefense na Nutrasense máme toto oficiální vysvětlení: Vzhledem k rozhodnutí Státní zemědělské a potravinářské inspekce je název "Nutradefense“ považován v ČR za zdravotní tvrzení, bylo naší povinností od 1.7. 2013 Sunar Nutradefense 1 a Sunar Nutradefense HA 1 změnit název na Sunar Nutrasense. K žádné změně ve složení, receptuře nedošlo. Jedná se skutečně POUZE o změnu názvu, nikoliv z naší vůle."
Holky když si zadáte lékárna pohoda tak tam je sunar nutradefense za 241kč super cena ![]()
@maminka38 to uz je docela podezrele ne,0?! Tam bude mizna kratka expirace
Expirace je do duben 2015.Našla mě to Heuréka je tom toho hodně.
Holky kupujete sunar nd se soutezi diamond? Shanim jeden kod abych mohla koupit dozu. Nedarovala by jste mi nektera. prodim jeden? Na netu uz neni nikde ke koupi, coz je velika skoda…
Můžete mi prosím některá z vás, která má již déle zkušenosti se Sunarem nutradefense napsat, kdy byl cca dán do prodeje Nutradefense good night? Je to novinka nebo už je to rok či déle na trhu?
Děkuji!
Evka
@maminka38 píše:
Holky když si zadáte lékárna pohoda tak tam je sunar nutradefense za 241kč super cena
taky tam někdy objednávám a taky na www.aaaleky.cz tam je za 250kč
@evik123 no vic jak rok to bude urcite my jsme ho nikdy nekupovali ale od kamaradek vim, ze si ho chvali i kdyz nepoznam rozdil… My davame na noc sunarku kasi a spi celou noc
@pav86 píše:
@evik123 no vic jak rok to bude urcite my jsme ho nikdy nekupovali ale od kamaradek vim, ze si ho chvali i kdyz nepoznam rozdil… My davame na noc sunarku kasi a spi celou noc
Děkuju za odpověď ![]()
@pav86
tady http://www.mj-krasazdravi.cz/…necka-vyziva kupuju tedy HA1 a mám u nich 3% slevu. Beru 6krabic mesicne. A i s postovným mi to vyjde levneji, než kdybych šla u nás do lekarny, kde stojí 350.-