Sunar Nutradefense končí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1897
4.11.13 21:27

@evik123 ahojky, good night už snad končí… nebudou ho vyrábět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
7.11.13 12:39

@ja_Lena Ahoj :) Mě šlo spíš o to, jak dlouho byl na trhu…dohadujeme se s kamarádkou, ona tvrdí, že je to novinka, což je podle mě hloupost. Ale díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
7.11.13 23:29

@evik123 podle mě to teda novinka není už jsem to kupovala i pro nyní 2,5letého syna :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HERO Czech
10.11.13 19:42

Přejmenování Nutradefense na Nutrasense

Dobrý den, jsme rádi, že sledujete aktualizace na našem webu :) Změna názvu na Sunar Nutrasense se vztahuje pouze na první mlíčka, ostatní zůstávají v prodeji pod názvem Sunar Nutradefense.

Zde je naše oficiální vysvětlení ke změně názvu:

Vzhledem k rozhodnutí Státní zemědělské a potravinářské inspekce je název „Nutradefense“ považován v ČR za zdravotní tvrzení, bylo naší povinností od 1.7. 2013 Sunar Nutradefense 1 a Sunar Nutradefense HA 1 změnit název na Sunar Nutrasense. K žádné změně ve složení, receptuře nedošlo. Jedná se skutečně POUZE o změnu názvu, nikoliv z naší vůle.

S pozdravem,
Společnost HERO Czech s. r.o.

• Citovat
  • Upravit
274
11.11.13 19:49

@TynaCut Já si to myslela. Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
5.12.13 19:49

@HERO Czech
Tak vcera jsem se opet setkala s tim ze mi lekarnice povida… Byla tady dealerka a rikala ze nutradefense se orestava vyrabet takze uz ho nebereme… Apo med Letňany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
6.12.13 00:27

@pav86 a pak si nechme od takovych to lidi radit hledne zdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
7.12.13 17:16

@ja_Lena no hlavne jestli ani dealeri nevedi, co maji prodavat tak to uz je pak opravdu neco spatne. Je beru momentalne z feedo a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
7.12.13 18:29

@pav86 za jakou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
10.12.13 21:55

@ja_Lena
Maji hodne casto akce jak na sunar tak na sklenicky a pampersky. Vzdycky se tam aspon neck z toho vuplati :) ale vetsinou mam nakup kolem 2tis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra Hronková
2.2.14 12:37

Nutradefense 3

Ano, čtyřka je zrušená a můžete normálně pít Nutradefense 3, my to tak děláme.

• Citovat
  • Upravit
Petra Hronková
5.2.14 21:53

Ukončení Nutradefense 4

Zjistila jsem na facebooku vyjádření k ukončení prodeje Sunaru Nutradefense 4: >Dobrý den, je nám líto, že jsme byli nuceni skončit s výrobou mléčné výživy >Sunar Nutradefense 4. Důvodem bylo ukončení výroby tohoto výrobku ze strany >výrobního závodu, kde jsme se o výrobu dělili s ostatními zeměmi a není >možné ho z kapacitních důvodů vyrábět pouze pro Českou republiku. >Všem, kteří v současné době používají Sunar Nutradefense 4 se omlouváme a >jako náhradu Vám doporučujeme přejít na Sunar Nutradefense 3, který je z >výživového hlediska rovněž možný podávat dětem až do 6-ti let. Mléčná >výživa je ve 2 letech již součástí smíšené stravy. Obsahuje všechny >potřebné živiny podobně jako Sunar Nutradefense 4. Chuťové vlastnosti jsou >rovněž srovnatelné a bude tedy dětem chutnat podobně jako Sunar >Nutradefense 4.
Jako alternativu Vám můžeme také nabídnout Sunar complex 4,který vyniká lahodnou chutí a Vaše dítě bude jistě spokojené.

Takže myslím, že můžeme zůstat u Nutradefense 3 a je to v pořádku :palec:

• Citovat
  • Upravit
23
22.6.14 18:40

http://www.drmax-lekarna.cz/…defence-2-1/ v lekarně Dr.max se da ještě koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie