Sunar1 a zacpa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
25.6.07 20:52

Sunar1 a zacpa

ahoj,

prosim o radu, co se zacpou po Sunaru1, co vam pomohlo? My jsme byli napred na Nutrilonu1Premium a na Nutrilonu 1Comfort, ale oba Nutrilony zpusobovaly Ondrovi strasne boleni briska a velkou plynatost.

Po Sunaru1 ma brisko o dost klidnejsi, je spokojenejsi, ale stolice je strasne tvrda a tim padem zpusobuje zacpu, coz taky tak nemuzeme nechat. Nemate nekdo zkusenosti s prechodem z „obycejneho“ Sunaru na Sunar Premium?

predem diky
Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
25.6.07 23:11

Ahoj,

my tyhle problemy meli po Nutrilonu, pomohlo, kdyz jsem ji ho delala do odvaru z vlocek. poradila nam to mudra a pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.6.07 08:55

Inka

JA myslela ze Nutrilon comfort je nastupce omnea? Nebo se pletu, to je na boleni briska.....a plynatost

Ja neporadim, jen me to udivilo......a Sunar premium? S tim mame zkusenosti, ale az od roka prcka.......

Co jeste zkusit treba Hami, nebo Bebu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.6.07 19:13

Já malé Sunary střídám,doma má obyč,u našich premium,pak to prohodím.na obalu je napsaný,že je možné je měnit mezi sebou.No a na noc má Nutrilon forte a taky dobrý.Vím,že se mlíčka střídat nemají,ale když sunar forte nedělá …Ze začátku měla hustší stoličku jednou za 2-3dny,pomáhala jsem jí tploměrem,časem se to upravilo samo na 1× denně,teď v posl. době i několikrát denně řidší.Jak jsou prcci starší,mají pevnější břišní svaly a snáz stoličku vytlačí.Radím počkat a občas pomoct,návyk si nevytvoří (podle mého názoru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 19:39

Ahoj prosím o radu mám holčičku 2,5 měsíce..jsme na Hami a kombinuji s Hami při zácpě a kolikách pije po 3 hodinách 150ml..ale má stolici zelenou a takovou hustě kašovitou jednou za 2-3 dny..mám zkusit přejít na sunar? Máte někdo podobnou zkušenost..Nevím zda mám ještě vytrvat.Na hami jsme tak měsíc a tato situace nastala tak před týdnem. předtím nutrilon a to měla hrozný prdíky a stolici dost tvrdou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.6.19 08:10

Sunar1 Ne!!

Ahojky všem,, včera večer sem se zděsila sunar 1 by měl být pro Ty úplně nejmenší děti a Já jsem zjistila že obsahuje PALMOVÝ OLEJ!! Takže hnus :zed: vyhozené peníze. Jen mě štve že jsem to nezjistila už v krámě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová