Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj,
prosim o radu, co se zacpou po Sunaru1, co vam pomohlo? My jsme byli napred na Nutrilonu1Premium a na Nutrilonu 1Comfort, ale oba Nutrilony zpusobovaly Ondrovi strasne boleni briska a velkou plynatost.
Po Sunaru1 ma brisko o dost klidnejsi, je spokojenejsi, ale stolice je strasne tvrda a tim padem zpusobuje zacpu, coz taky tak nemuzeme nechat. Nemate nekdo zkusenosti s prechodem z „obycejneho“ Sunaru na Sunar Premium?
predem diky
Inka
Ahoj,
my tyhle problemy meli po Nutrilonu, pomohlo, kdyz jsem ji ho delala do odvaru z vlocek. poradila nam to mudra a pomohlo.
Inka
JA myslela ze Nutrilon comfort je nastupce omnea? Nebo se pletu, to je na boleni briska.....a plynatost
Ja neporadim, jen me to udivilo......a Sunar premium? S tim mame zkusenosti, ale az od roka prcka.......
Co jeste zkusit treba Hami, nebo Bebu????
Já malé Sunary střídám,doma má obyč,u našich premium,pak to prohodím.na obalu je napsaný,že je možné je měnit mezi sebou.No a na noc má Nutrilon forte a taky dobrý.Vím,že se mlíčka střídat nemají,ale když sunar forte nedělá …Ze začátku měla hustší stoličku jednou za 2-3dny,pomáhala jsem jí tploměrem,časem se to upravilo samo na 1× denně,teď v posl. době i několikrát denně řidší.Jak jsou prcci starší,mají pevnější břišní svaly a snáz stoličku vytlačí.Radím počkat a občas pomoct,návyk si nevytvoří (podle mého názoru)
Ahoj prosím o radu mám holčičku 2,5 měsíce..jsme na Hami a kombinuji s Hami při zácpě a kolikách pije po 3 hodinách 150ml..ale má stolici zelenou a takovou hustě kašovitou jednou za 2-3 dny..mám zkusit přejít na sunar? Máte někdo podobnou zkušenost..Nevím zda mám ještě vytrvat.Na hami jsme tak měsíc a tato situace nastala tak před týdnem. předtím nutrilon a to měla hrozný prdíky a stolici dost tvrdou.. ![]()
Ahojky všem,, včera večer sem se zděsila sunar 1 by měl být pro Ty úplně nejmenší děti a Já jsem zjistila že obsahuje PALMOVÝ OLEJ!! Takže hnus
vyhozené peníze. Jen mě štve že jsem to nezjistila už v krámě ![]()