Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dcera má titanové náušnice se šroubováním vpředu (propíchnuté v Hell, Praha, Holešovice). Chci je teď vyměnit za zlaté, které jsme si vybrali, ale sama je nedokážu sundat – zkoušela jsem rukavice, chytat ozdobnou část, ale dcera je malá a moc nespolupracuje.
Má někdo zkušenost, jak to jde bezpečně sundat?
Díky
Já měla takhle zasekly x let piercing v puse, prostě se to nehlo, až na zubní pohotovosti před rentgenem, kdy me odmítli vzít, mě zubař, že mě to nikdy nevadilo, se nade mnou slitoval asi zdravotní bratr a s gumovými rukavicemi to rozšroubovat. Zkus.
@nikitice jj, tuhle konverzaci jsem četla. Ale moc se to i přes rady nehlo.
Musím zkusit až bude v nějakém polospánku. Ale zlehka to nejde a rvat jí ucho v bdělém stavu taky nechci.
A taky ofc to může být rukama😂 😂 😂
@lucynka25 asi potřebuju ještě víc protiskluzovější, než co jsem zkoušela. A taky holt 1,5 staré dítko tak neposedí😅 😅 😅
Ahoj s ditetem bych rozhodně zajela do Hellu- meli jsme s dcerou obe stejně pichle náušnice odtamtud - jedna mi sla normálně odšroubovat ala ta druha ani zaboha uz jsem videla černe scénáře s flexou nakonec mi to pritel povolil kleštema ktere mel z obou stran🤣. Dcera je zatim ma a určitě pojedeme na sundani tam.