Chození po špičce na jedné noze (18 měsíců)

6
28.9.25 15:00

Chození po jedné špičce

Krásný den maminky. :mavam:
Mám dotaz, syn má 18 měsíců a ještě nechodí - jednu nožičku má v pořádku a u druhé jen špičku. Vůbec nedoslapne na cele chodilo :,( Byli jsme na ortopedii a tam je vše v pořádku. Fyzio nám pořád odkládají a já už jsem z toho nervózní, už se mě o tom i zda. :zed: Nemá někdo zkušenost? Čím to bylo, popř co cvičit? Všem děkuji a přeji krásný den. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16975
28.9.25 17:29
@Luci513 píše: Více

Ahoj,

vůbec ještě nechodí? Vývoj jinak v pořádku? Přetáčel se na bok? Po čtyřech šel obě nožičky po kolenou, nebo jednu nohu vytáčel na chodidlo? Vojtovku jste necvičili?

Objednej se jinam na fyzio - tohle by měl fyzioterapeut vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.9.25 21:01

Vše jinak v pořádku, lezení má vypilované na 1*. Nechodí vůbec, pouze pár kroků za chodítkem, ale opravdu dva - tři kroky a jde na kolena. :( Levá nožka samozřejmě jen po špičce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.25 21:08

Jak odkládají fyzio? Nemůžete jít soukromě? Těch par stovek za to stojí.

• Citovat
  • Upravit
6
28.9.25 21:35

Určitě stojí, stím není žádný problém. Nejdřív jsme hledali v blízkém okolí - ale je to peklo s termínama. Bylo nám řečeno čekání i 6 měsíců ☹️
Příští pondělí se na syna má podívat paní co chodí k sousedům, tak už se vážně modlím. 🙏 Zítra obvolam jiné město. :roll:
Fyzio je mě jasné, že je nutné. Jen jsem spíš chtěla zkušenost, zda někdo neměl stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí