Máme super manžela, partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
24.3.12 00:26

Kolem sebe mám spíš rozpadlé vztahy. A popravdě, kdybych se nevdala, tak bych to asi po 2,5 letech zabalila. Ale zrovna jsme v té době řešili hypo a já neměla to srdce to jenom tak vzdát. Dneska máme domeček, syna a spokojené soužití. Fakt stojí za to zabojovat. Teď už jsme spolu 5 let.
Hodně mi pomohl Plzák. Pak jsem to všechno přestala tolik hrotit a právě si uvědomila na čem stojí dlouhodobý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.3.12 00:26
@Samamama píše:
Taky to chápu jako reakci na výše zmíněnou diskusi a snad ještě na tu o manželovi, co nechce hlídat děti. Přidávám se jako spokojená manželka :mavam:

ha, ta mě napadla hned v druhém sledu :P …jako nesleduju tu diskusi celou, ale tam mi to přijde jako jednoznačná chyba v komunikaci - což je základ kvalitního a spokojeného vztahu…
jako nemůžu přece očekávat, že mi chlap něco vykouká z voka, notabene po letech, kdy to normálně fungovalo určitým způsobem a já si „najednou“ vyzpomenu, že mi to vlastně hrozně vadí…prostě když něco chci, tak si o to řeknu, no a dál je to věcí dohody těch dvou lidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.3.12 01:00

Připojuju se s chválou jako přítelkyně, budoucí mladá paní :) Občas to skřípne, občas se rozčílíme… ale kvůli pitominám. V hlavních životních bodech spolu souhlasíme a táhneme za jeden provaz. Nevyměnila bych ho ani za nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.3.12 01:02

Taky se pridavam k tem stastnym. Jsme spolu tri roky, sice to neni moc dlouho, ale za tu dobu jsme se ani jednou nepohadali. Obcas by jsme s chuti zabili jeden druheho, ale dost spolu komunikujeme, takze si sedneme a rekneme co nam na sobe vadi a s cim jsme naopak spokojeny. Tak doufam, ze to tak bude fungovat i dale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.3.12 01:53

Přidávám se, často si říkám, že mám sakra štěstí, hlavně když si čtu některé příběhy tady. Občas je přečtu svému zlatu nahlas a to, co doporučuje udělat oněm pánům si nepřejte slyšet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemůžu si stěžovat na nic, respektive na nic podstatného. To, že je po dlouhém dni přetažený a občas trochu protivný je normálka, nic co by nespravila večeře, horká sprcha a přitulení v posteli :) Za co ho vychvaluji do nebes je fakt, že v šestinedělí jsem celou dobu nemusela ani hnout prstem. Já jsem teda chtěla, ale zezačátku to prostě nešlo, však to znáte. Ale doma jsem měla navařeno, uklizeno, nakoupeno a já se mohla věnovat jenom malé a sobě. prostě chlap za milion :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
24.3.12 02:05

tak já mám toho nejlepšího chlapa, jakého si ženská může přát a mrzí mě, že občas na to zapomínám a jsem na něj trošku zlá. Máme dvě holčičky (19 měsíců a 5 let) a kdybych na měsíc odjela, tak se o ně skvěle postará. Jsme spolu 15 let a i když tam už není ta bláznivá zamilovanost jako na začátku, tak přesto jsem velmi štastná, že ho mám a že mají holky toho nejlepšího tatku, jakého si mohly přát. Někdy ale trochu žárlím, páč jde vidět, že ta starší má tatku radši, než mě, protože je víc trpělivý, dělá s ní blbiny a hraje si s ní víc, jak já.

• Citovat
  • Upravit
8996
24.3.12 02:39

Taky se přidávám. Můj muž je pro mě dokonalý partner. Doma mi pomáhá, je mi oporou, má pro mě pochopení, respektuje mě a váží si mě. Navíc nepije, nehraje na automatech, není vůči mě vulgární ani jakkoliv hrubý, nečumí tupě na fotbal nebo jiný sport, nevysedává s kamarády v hospodě, neopíjí se. Z práce jde rovnou domů, děláme všechno spolu a ani po půl roce kdy jsme spolu byli 24 hodin denně jsme si nelezli na nervy. Během našeho vztahu se do něj pořád znovu a znovu zamilovávám a miluju to, když vedle něj usínám a když se vedle něj probouzím. :srdce: Za nic na světě bych ho nevyměnila :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.3.12 07:08

Taky se přidávám :-) já pořád říkám, že mám toho nejlepšího chlapa pod sluncem :-) :-):-) je jasné, že se občas pohádáme, ale to k tomu patří :-) Nejlepší je, že i po takové sobě co jsme spolu tak na sebe žárlíme :-D :-D Skvěle se stará o malou a když bylo potřeba tak i o mě :-) doma pomáhá jak to jen jde :-) ono je toho víc za co ho tak :srdce: :srdce: ale to bych tu byla do zítřejšího rána :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
24.3.12 07:16

jééé, konečně něco pozitivního:-)
já musím uznat, že až na MALÉ odchylky (což je všude a kdo říká, že ne, tak kecá), ale já jsem neskutečně šťastná, jakého chlapa mám doma…lepšího snad ani mít nemůžu :srdce: letos 5 let spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.3.12 07:37

Tak já se přidávám k těm šťastným co „káply“ na správňáckého chlapa :dance: Kromě běžných neshod (vesměs kvůli blbinám) jsme ustáli i větší krizi a po více jak dvou letech vztahu se milujeme více než dřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.12 08:17
@omites píše:
Chtěla bych pochválit mého manžela za to, jak je super táta mému 15m synovi. Za to, co všechno pro nás dělá. Za to, že když ho potřebuji, tak tady pro nás je.
Samozřejmě máme i rozbroje. I když ne ve všech oblastech našeho žití jsem úplně spokojená, ale to je život. Těžko bych někde jinde hledala takto spolehlivého člověka, kterého bych si vážila za jeho morální kvality. Náš vztah stavíme na společné úctě, společném dítěti (dětech) a společném majetku. Někomu se to možná zdá cynické. Ale po sundání růžových brýlích si myslím, že tohle jsou pilíře, na kterých stojí dlouhodobý vztah.
Zakládám tuhle diskuzi, protože jsem si všimla, že se někomu může zdát, že vztahy v poslední době jsou na nic. Ale asi to bude tím, že kdo je spokojený ve vztahu, tak nemá proč zakládat diskuzi a říkat, jak to má doma fajn.
Tak, kolik nás je, co je spokojeno v partnerství a manželství? :andel:

I když někdy remcám mám doma to samé :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.3.12 08:38

Mohu se přidat… jsme spolu 7 let, jsme manželé 3 roky, máme dítě, přestáli jsme nejednu krizovku. Nestačí mi, že nepije a nehraje na automatech. Potřebuji víc. Úctu, porozumění, souznění. Můžu říct, že mi to můj manžel dává. Spokojenost, skvělý sex, dokonalý otec. Věrný a spolehlivý, pracovitý, obětavý, skromný.

Miluji ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.3.12 08:43

Ahoj holky, tak já se taky přidávám ke spokojeným ženuškám v partnerství. Mám doma fakt pohodového chlapa, který mně neskutečně pomáhá a podporuje. Máme dvojčátka, tak je fakt že občas potřebuje někoho dalšího na pomoc. On je kliďas, všechno řeší s chladnou hlavou, to spíš já jsem takový čertík :twisted: a asi partner to má se mnou těžší než já s ním :D
A v minulosti jsme ustáli krizi a hodně to náš vztah posílilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
24.3.12 08:50

musim priznat, ze pres veskere krize za 11 let vztahu, a ze to nebyly krize ve smyslu kravin, ale tezkych zivotnich peripetii, jsme vsechno zvladli, porad se mame radi, mozna jeste driv nez na zacatku, pritel mi pomaha ve vsem, je klidas a nechava me vyrvat, nemuzu si stezovat, ted prave ne, ale zase se to vsechno muze zmenit, momentalne muj pocit stesti umocnuje i to, ze spolu cekame prvni dite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
24.3.12 08:52

Jsem ráda, že i já mám takového přítele :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat