Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I já se můžu pasovat na spokojenou manželku
Můj muž je naprosto skvělý manžel, zároveň dobrý kamarád a hlavně neskutečně dokonalý otec, který dokáže vykouzlit na tváři naší půlroční dceři úsměv i když je jí do breku. Miluju ho za to všechno každý den víc a víc. Když si pročítám diskuse a deníčky zklamaných manželek maminek, tak se až cítím blbě, že ony jsou na tom tak bídně a já mám doma takovou pohodu ![]()
@Paoloska píše:
Miluji svého muže hlavně proto, že je absolutně nekonflitní a trpělivý. Je to Muž s velkým M, moje velká opora. Život bez něj si nedovedu vůbec představit a doufám, že to bude jednou moje smrt, která nás rozdělí. Je moje první a poslední láska, můj osud, moje největší životní štěstí a výhra.
to je úžasně napsáno!!! Můžu se pod to také podepsat?
![]()
Já se taky připojím,že mám doma skvělého manžela ,kterého i po těch letech stále miluju a pořád se na něj těším až přifrčí z práce nebo odkudkoliv .Je to vzorný táta.Až na pár drobností,kdy mě štve- jakože třeba nechce na zahradě bazén
,a dělá si jen kluky(jak on říká,máme teda zatím dva) bych ho nevyměnila za nic.
Ahoj, tak se přidávám, ke spokojeným manželkám ![]()
Mám úžasného chlapa, který je pro mne obrovskou oporou, neměnila bych ani za nic ![]()
Nejlépe to vystihla @Paoloska, pod to bych se také mohla podepsat
je to u nás stejně.
Nedávno jsem si z něj dělala legraci, že ho nechám vystavit do muzea s cedulkou dokonalý manžel ![]()
I já se hlásím do této skupiny ![]()
můžu říct s pevným svědomím, že mám toho nejbáječnějšího muže pod sluncem. Je pracovitý, hodný, zastane práci jak v domácnosti tak na zahradě. Miluje mě a naši 5m dcerku. A každý den nám dává najevo jak moc nás miluje
jsme spolu 6 krásných let a neměnila bych - ale abych zase pořád neříkala jak je dokonalý, samozřejmně i jako my všichni ostatní má taky svý mouchy, někdy se pohádáme, ale to ve vztahu musí být
i když mě někdy štve, nevyměnila bych ho ani za to nejcennější zlato na světě !!!!
![]()
Řeknu vám, že je hezké pročítat takovou bezproblémovou diskuzi
moc ráda se občas svým manželem pochlubím, ale moc nemám kdy. Chlubení je z nějakého důvodu bráno jako nevhodné, radši si sdělujeme průšvihy…
Proto se k vám přidávám, muž můj je úžasný přítel, manžel, kamarád a teď i táta našeho drobka
myslím, že „tajemstvím úspěchu“ je v obrovské míře komunikace. Sdílet dobré a umět mluvit i o nepříjemných věcech… ( ty jsou v každém ideálním vztahu, ne?
)
![]()
Thee, já mám úplně stejný pocit, že mluvit o bezva chlapovi je nějaké nevhodné
Všechny mé kamarádky své muže pořád propírají, jak jsou nemožní atd. tak já raději mlčím nebo jen prohodím, že si nemůžu stěžovat…
Ale ve skutečnosti jsem šťastná přešťastná a každý den děkuji bohu, že mi byl dopřán ten nejlepší mužský na světě a naší holčičce ten nejbáječnější táta!!!
Říkám si, že jsme jako dílky puzzle, které do sebe naprosto dokonale zapadly ![]()
Chlap mi dneska u oběda říká: „Tak jsem někde četl, že když dva jsou dlouho spolu, tak aby jim to klapalo/vydrželo dál, tak by ženská měla být udržovanější než ten chlap.“
Tak na něj jen tak koukám, jako co tím chce říct a hlesnu: „Aha…?“ a letí mi hlavou, že s tím budu muset asi něco udělat. ![]()
A on: „No, takže to u nás máme v OKeju, takže jsem klidnej.“ ![]()
No není zlatej, po 15.letech vztahu?! ![]()
![]()
Ale je fakt, ze vzdy ked som niekde prehodila ze mam dokonaleho manzela, tak ma zotreli, ze sme spolu kratko, ze nikto nie je dokonaly a ze mam iba ruzove okuliare …
Přesně, jakmile člověk řekne, že má skvělého chlapa a že se doma nějak nehádají a nemají najaké problémy, hned padne v podezdření, že něco určitě tají a nebo, že je naivní ![]()
@Hellísek píše:
Přesně, jakmile člověk řekne, že má skvělého chlapa a že se doma nějak nehádají a nemají najaké problémy, hned padne v podezdření, že něco určitě tají a nebo, že je naivní
To je jednoduché, to je závist.
Já teda jsem spokojená a neměnila bych. Manžel se snaží zabezpečit mě i děti , je mi oporou a dětem se v rámci možností věnuje na maximum ![]()
I já se k vám přidám jsem spokojená protože mám toho nejlepšího chlapa
Byl mi oporou když mi bylo nejhůř,váží si mě doma se vším pomůže a k mojí dceři se chová jako ke svojí vlastní a možná i proto je pro ní táta on i když ne papírově.Samozřejmě se občas na něčem neshodneme ale vždycky se dá udělat kompromis když oba chtějí.Za nic na světě bych ho nevyměnila ![]()