Máme super manžela, partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
25.3.12 21:42

I já se můžu pasovat na spokojenou manželku :mrgreen: Můj muž je naprosto skvělý manžel, zároveň dobrý kamarád a hlavně neskutečně dokonalý otec, který dokáže vykouzlit na tváři naší půlroční dceři úsměv i když je jí do breku. Miluju ho za to všechno každý den víc a víc. Když si pročítám diskuse a deníčky zklamaných manželek maminek, tak se až cítím blbě, že ony jsou na tom tak bídně a já mám doma takovou pohodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.5.12 13:59
@Paoloska píše:
Miluji svého muže hlavně proto, že je absolutně nekonflitní a trpělivý. Je to Muž s velkým M, moje velká opora. Život bez něj si nedovedu vůbec představit a doufám, že to bude jednou moje smrt, která nás rozdělí. Je moje první a poslední láska, můj osud, moje největší životní štěstí a výhra. :srdce:

to je úžasně napsáno!!! Můžu se pod to také podepsat? ;) :potlesk: :palec: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.5.12 14:09

Já se taky připojím,že mám doma skvělého manžela ,kterého i po těch letech stále miluju a pořád se na něj těším až přifrčí z práce nebo odkudkoliv .Je to vzorný táta.Až na pár drobností,kdy mě štve- jakože třeba nechce na zahradě bazén :lol:,a dělá si jen kluky(jak on říká,máme teda zatím dva) bych ho nevyměnila za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.5.12 14:13

@Lucie77 Jasně :dance: , čím víc nás spokojených, tím líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
5.5.12 19:24

Ahoj, tak se přidávám, ke spokojeným manželkám :mavam:
Mám úžasného chlapa, který je pro mne obrovskou oporou, neměnila bych ani za nic :srdce:
Nejlépe to vystihla @Paoloska, pod to bych se také mohla podepsat :-) je to u nás stejně.
Nedávno jsem si z něj dělala legraci, že ho nechám vystavit do muzea s cedulkou dokonalý manžel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
5.5.12 21:27

I já se hlásím do této skupiny :pankac:
můžu říct s pevným svědomím, že mám toho nejbáječnějšího muže pod sluncem. Je pracovitý, hodný, zastane práci jak v domácnosti tak na zahradě. Miluje mě a naši 5m dcerku. A každý den nám dává najevo jak moc nás miluje :srdce: jsme spolu 6 krásných let a neměnila bych - ale abych zase pořád neříkala jak je dokonalý, samozřejmně i jako my všichni ostatní má taky svý mouchy, někdy se pohádáme, ale to ve vztahu musí být :-) i když mě někdy štve, nevyměnila bych ho ani za to nejcennější zlato na světě !!!! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.5.12 22:01

:potlesk: :potlesk: :potlesk: pro ty naše :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.6.12 00:08

Řeknu vám, že je hezké pročítat takovou bezproblémovou diskuzi :palec: moc ráda se občas svým manželem pochlubím, ale moc nemám kdy. Chlubení je z nějakého důvodu bráno jako nevhodné, radši si sdělujeme průšvihy…
Proto se k vám přidávám, muž můj je úžasný přítel, manžel, kamarád a teď i táta našeho drobka :hug: myslím, že „tajemstvím úspěchu“ je v obrovské míře komunikace. Sdílet dobré a umět mluvit i o nepříjemných věcech… ( ty jsou v každém ideálním vztahu, ne? ;) )
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.6.12 00:20

Thee, já mám úplně stejný pocit, že mluvit o bezva chlapovi je nějaké nevhodné :? Všechny mé kamarádky své muže pořád propírají, jak jsou nemožní atd. tak já raději mlčím nebo jen prohodím, že si nemůžu stěžovat…
Ale ve skutečnosti jsem šťastná přešťastná a každý den děkuji bohu, že mi byl dopřán ten nejlepší mužský na světě a naší holčičce ten nejbáječnější táta!!! :srdce: :srdce: :srdce: Říkám si, že jsme jako dílky puzzle, které do sebe naprosto dokonale zapadly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.6.12 00:26

Chlap mi dneska u oběda říká: „Tak jsem někde četl, že když dva jsou dlouho spolu, tak aby jim to klapalo/vydrželo dál, tak by ženská měla být udržovanější než ten chlap.“
Tak na něj jen tak koukám, jako co tím chce říct a hlesnu: „Aha…?“ a letí mi hlavou, že s tím budu muset asi něco udělat. :lol:
A on: „No, takže to u nás máme v OKeju, takže jsem klidnej.“ 8)

No není zlatej, po 15.letech vztahu?! :lol:
:srdce: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.12 10:40

Ale je fakt, ze vzdy ked som niekde prehodila ze mam dokonaleho manzela, tak ma zotreli, ze sme spolu kratko, ze nikto nie je dokonaly a ze mam iba ruzove okuliare …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.6.12 10:42

Přesně, jakmile člověk řekne, že má skvělého chlapa a že se doma nějak nehádají a nemají najaké problémy, hned padne v podezdření, že něco určitě tají a nebo, že je naivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.6.12 10:54
@Hellísek píše:
Přesně, jakmile člověk řekne, že má skvělého chlapa a že se doma nějak nehádají a nemají najaké problémy, hned padne v podezdření, že něco určitě tají a nebo, že je naivní ;)

To je jednoduché, to je závist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
11.6.12 10:57

Já teda jsem spokojená a neměnila bych. Manžel se snaží zabezpečit mě i děti , je mi oporou a dětem se v rámci možností věnuje na maximum :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
11.6.12 12:57

I já se k vám přidám jsem spokojená protože mám toho nejlepšího chlapa :mrgreen: Byl mi oporou když mi bylo nejhůř,váží si mě doma se vším pomůže a k mojí dceři se chová jako ke svojí vlastní a možná i proto je pro ní táta on i když ne papírově.Samozřejmě se občas na něčem neshodneme ale vždycky se dá udělat kompromis když oba chtějí.Za nic na světě bych ho nevyměnila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí