Máme super manžela, partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
24.3.12 13:01

Tak ja se taky hlasim do klubu spokojenych :srdce: .Mam doma skvelyho chlapa o ktereho se muzu vzdy oprit.Jsme spolu 9 let a stale me umi rozesmat..Umi se postarat o dite i domacnost.A je vybornym tatou naseho maleho zlaticka.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
24.3.12 13:32

Jééé to je hezká diskuze, tak já se taky přidávám. Jsme s manželem 11let a i po těch letech chceme být co nejvíc spolu. Skoro 5let jsme pracovali společně, jezdili spolu po celém světě sami a tedka spolu vychováváme dva krásné syny. Manžel se snaží být co nejvíc s námi. :*
Sice není typ co by mi tu pomáhal doma smejčit, ale zase nekomentuje, když je tu bordel… :mrgreen:(no a jako velké gesto mám na výpomoc uklízečku… :palec: ) Když není oběd, večeře tak si vezme sám a nebo jdeme do restaurace. Když nejsou vyprané ponožky vezme si bílé k tmavému obleku… :mrgreen: :lol: a čeká až vyperu. Jednou jsme se bavili, jestli by neměl radši takovou tu ženu co má doma navařeno, napečeno, naklizeno a řekl, že mu to nevadí.Že je takhle rád. To jsem koukala… :*
Jinak si všechno říkáme, radíme se spolu a zajímá ho můj názor i v jeho podnikání. Vidím v tom velký podíl výchovy. Takže tchýni :potlesk:
Neumím si život bez něj představit a doufám, že ještě pár desítek to tak zůstane. Ale je jasný, že si taky občas lezeme na nervy, nebo se neshodneme. To jinak asi nejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.3.12 14:03

Já sice nemám nejlepšího chlapa na světě, ale mám prostě co si zaloužím.
Jistě existují lepší, ali ti by mě asi kopli do p…
Takže my jsme spokojení a hlavně si na nic nehrajeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.3.12 21:08

Velice ráda se přidávám do tak pozitivní super diskuze! :) Protože i já patřím mezi ty šťastné s milujícím a absolutně nenahraditelným chlapem :srdce: Jsem přešťastná, že ho mám :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
24.3.12 21:12

I já musím říct, že jsem šťastná a svého manžela bych nevyměnila za nic na světě a děkuju za něho Bohu každý den. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.3.12 21:20

Jsem moc šťastná a moc spokojená. Mám vztah bez hádek, založený na vzájemné úctě, toleranci, pomoci, humoru…nehádáme se, nekřičíme na sebe, nemluvíme sprostě, jsem oba stejní, baví nás stejné věci, filmy......MM se o nás rád stará, nic není nemožné a péče o domácnost je samozřejmost…prostě pohodička a balada pro duši…neměnila bych za nic na světě :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: moc si ho vážím za to jaký je a jsem ráda, že konečně taky čtu, že takových je více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
24.3.12 21:26

taky se přidávám, jsem ráda, že mám takovýho manžela, neměnila bych, NIKDY, letos to bude 15let co jsme spolu a máme dvě děti 3,5 a půl roku, věřím, že nám to tak vydrží navždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.3.12 21:28
@beckie píše:
Jsem moc šťastná a moc spokojená. Mám vztah bez hádek, založený na vzájemné úctě, toleranci, pomoci, humoru…nehádáme se, nekřičíme na sebe, nemluvíme sprostě, jsem oba stejní, baví nás stejné věci, filmy......MM se o nás rád stará, nic není nemožné a péče o domácnost je samozřejmost…prostě pohodička a balada pro duši…neměnila bych za nic na světě :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: moc si ho vážím za to jaký je a jsem ráda, že konečně taky čtu, že takových je více

A to my se zas i pohádáme, oba cholerici, Itálie hadra :lol:

• Citovat
  • Upravit
251
24.3.12 21:29

Tak i já se velmi ráda připojuji do klubu spokojených manželek :) Manžel mi je obrovskou oporou, pomáhá opravdu se vším, s čím potřebuji a co je samozřejmě v jeho možnostech, obstará veškeré „chlapské práce“, vůbec se nevyhýbá těm „ženským pracem“, je skvělý zábavný a pečující taťka. Musím říct, že jsem ho už takhle skvělého dostala od jeho rodičů :mrgreen: , jsem jim moc vděčná za to, jak ho vychovali, je to pozorný, ohleduplný člověk a hlavně je s ním zábava a zároveň je schopný řešit i vážné problémy. Má určitě i své chyby (tak jako já), myslím, že růžové brýle jsme za ty roky spolu už sundali, ale o to je to hezčí, že jsme spolu pořád moc rádi, věříme si a respektujeme se. No prostě jsem spokojená a moc si toho vážím :srdce: A děkuji za tuhle diskuzi, mám kolem sebe hrozně moc lidí, kteří nejsou ve svých vztazích spokojení a někdy jsem dostávala najevo, že jsem já ten exot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
25.3.12 00:05

Taky se hlásím- mám doma zlatíčko :*
Je pro mě jako rytíř na bílém koni, co tasil svůj meč, aby zachránil smutnou princeznu :srdce:
Ano, udělal mě šťastnou a užívám si to, jak nejvíc to jde, protože je to nádherný pocit- cítit se milována :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.3.12 19:08
@sieta.m píše:
A to my se zas i pohádáme, oba cholerici, Itálie hadra :lol:

My taky :lol: :mavam: a to ani nejsme cholerici. Ale nikdy to netrvá dlouho, prostě se jen vyčistí vzduch a je zas pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hašrelka
25.3.12 21:15

Já jsem taky spokojená v manželství a neměnila bych. Skvěle se o mě a syna stará :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Jenika
25.3.12 21:27

Já jsem taky moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
25.3.12 21:31

hlásím se do klubu :-) je skvělej, strašně moc se milujem a chceme spolu být celý život. pořád se ještě kočkujem a dobýváme se, nicméně náš vztah je stabilní a rovnoprávný, jak je jen možné :-)třikrát zaťukat …

• Citovat
  • Upravit
648
25.3.12 21:32

I já mám doma skvělého partnera ,moc mi pomáhá s dětma i s domácností je to moje životní láska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí