Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja se taky hlasim do klubu spokojenych
.Mam doma skvelyho chlapa o ktereho se muzu vzdy oprit.Jsme spolu 9 let a stale me umi rozesmat..Umi se postarat o dite i domacnost.A je vybornym tatou naseho maleho zlaticka.. ![]()
Jééé to je hezká diskuze, tak já se taky přidávám. Jsme s manželem 11let a i po těch letech chceme být co nejvíc spolu. Skoro 5let jsme pracovali společně, jezdili spolu po celém světě sami a tedka spolu vychováváme dva krásné syny. Manžel se snaží být co nejvíc s námi. ![]()
Sice není typ co by mi tu pomáhal doma smejčit, ale zase nekomentuje, když je tu bordel…
(no a jako velké gesto mám na výpomoc uklízečku…
) Když není oběd, večeře tak si vezme sám a nebo jdeme do restaurace. Když nejsou vyprané ponožky vezme si bílé k tmavému obleku…
a čeká až vyperu. Jednou jsme se bavili, jestli by neměl radši takovou tu ženu co má doma navařeno, napečeno, naklizeno a řekl, že mu to nevadí.Že je takhle rád. To jsem koukala… ![]()
Jinak si všechno říkáme, radíme se spolu a zajímá ho můj názor i v jeho podnikání. Vidím v tom velký podíl výchovy. Takže tchýni ![]()
Neumím si život bez něj představit a doufám, že ještě pár desítek to tak zůstane. Ale je jasný, že si taky občas lezeme na nervy, nebo se neshodneme. To jinak asi nejde. ![]()
Já sice nemám nejlepšího chlapa na světě, ale mám prostě co si zaloužím.
Jistě existují lepší, ali ti by mě asi kopli do p…
Takže my jsme spokojení a hlavně si na nic nehrajeme..
Velice ráda se přidávám do tak pozitivní super diskuze!
Protože i já patřím mezi ty šťastné s milujícím a absolutně nenahraditelným chlapem
Jsem přešťastná, že ho mám
![]()
I já musím říct, že jsem šťastná a svého manžela bych nevyměnila za nic na světě a děkuju za něho Bohu každý den.
![]()
Jsem moc šťastná a moc spokojená. Mám vztah bez hádek, založený na vzájemné úctě, toleranci, pomoci, humoru…nehádáme se, nekřičíme na sebe, nemluvíme sprostě, jsem oba stejní, baví nás stejné věci, filmy......MM se o nás rád stará, nic není nemožné a péče o domácnost je samozřejmost…prostě pohodička a balada pro duši…neměnila bych za nic na světě
moc si ho vážím za to jaký je a jsem ráda, že konečně taky čtu, že takových je více
taky se přidávám, jsem ráda, že mám takovýho manžela, neměnila bych, NIKDY, letos to bude 15let co jsme spolu a máme dvě děti 3,5 a půl roku, věřím, že nám to tak vydrží navždy
@beckie píše:
Jsem moc šťastná a moc spokojená. Mám vztah bez hádek, založený na vzájemné úctě, toleranci, pomoci, humoru…nehádáme se, nekřičíme na sebe, nemluvíme sprostě, jsem oba stejní, baví nás stejné věci, filmy......MM se o nás rád stará, nic není nemožné a péče o domácnost je samozřejmost…prostě pohodička a balada pro duši…neměnila bych za nic na světě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moc si ho vážím za to jaký je a jsem ráda, že konečně taky čtu, že takových je více
A to my se zas i pohádáme, oba cholerici, Itálie hadra ![]()
Tak i já se velmi ráda připojuji do klubu spokojených manželek
Manžel mi je obrovskou oporou, pomáhá opravdu se vším, s čím potřebuji a co je samozřejmě v jeho možnostech, obstará veškeré „chlapské práce“, vůbec se nevyhýbá těm „ženským pracem“, je skvělý zábavný a pečující taťka. Musím říct, že jsem ho už takhle skvělého dostala od jeho rodičů
, jsem jim moc vděčná za to, jak ho vychovali, je to pozorný, ohleduplný člověk a hlavně je s ním zábava a zároveň je schopný řešit i vážné problémy. Má určitě i své chyby (tak jako já), myslím, že růžové brýle jsme za ty roky spolu už sundali, ale o to je to hezčí, že jsme spolu pořád moc rádi, věříme si a respektujeme se. No prostě jsem spokojená a moc si toho vážím
A děkuji za tuhle diskuzi, mám kolem sebe hrozně moc lidí, kteří nejsou ve svých vztazích spokojení a někdy jsem dostávala najevo, že jsem já ten exot…
Taky se hlásím- mám doma zlatíčko ![]()
Je pro mě jako rytíř na bílém koni, co tasil svůj meč, aby zachránil smutnou princeznu ![]()
Ano, udělal mě šťastnou a užívám si to, jak nejvíc to jde, protože je to nádherný pocit- cítit se milována ![]()
@sieta.m píše:
A to my se zas i pohádáme, oba cholerici, Itálie hadra
My taky
a to ani nejsme cholerici. Ale nikdy to netrvá dlouho, prostě se jen vyčistí vzduch a je zas pohoda.
Já jsem taky spokojená v manželství a neměnila bych. Skvěle se o mě a syna stará
![]()
hlásím se do klubu
je skvělej, strašně moc se milujem a chceme spolu být celý život. pořád se ještě kočkujem a dobýváme se, nicméně náš vztah je stabilní a rovnoprávný, jak je jen možné
třikrát zaťukat …
I já mám doma skvělého partnera ,moc mi pomáhá s dětma i s domácností je to moje životní láska ![]()