Máme super manžela, partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13141
23.3.12 23:56

Super manžel/partner

Chtěla bych pochválit mého manžela za to, jak je super táta mému 15m synovi. Za to, co všechno pro nás dělá. Za to, že když ho potřebuji, tak tady pro nás je.
Samozřejmě máme i rozbroje. I když ne ve všech oblastech našeho žití jsem úplně spokojená, ale to je život. Těžko bych někde jinde hledala takto spolehlivého člověka, kterého bych si vážila za jeho morální kvality. Náš vztah stavíme na společné úctě, společném dítěti (dětech) a společném majetku. Někomu se to možná zdá cynické. Ale po sundání růžových brýlích si myslím, že tohle jsou pilíře, na kterých stojí dlouhodobý vztah.
Zakládám tuhle diskuzi, protože jsem si všimla, že se někomu může zdát, že vztahy v poslední době jsou na nic. Ale asi to bude tím, že kdo je spokojený ve vztahu, tak nemá proč zakládat diskuzi a říkat, jak to má doma fajn.
Tak, kolik nás je, co je spokojeno v partnerství a manželství? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
24.3.12 00:04

Ja tedy jsem sama.Ale chci ti rict,ze zavidim :oops:  :lol:

• Citovat
  • Upravit
734
24.3.12 00:05

Hezké :) Držím pěsti, ať vám to šlape i nadále :) A zároveň se připojuji ke chvále svého muže :) Taky bych neměnila, obstará všechno, co by správný chlap měl! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
24.3.12 00:07

napadlo mě něco podobného, když jsem četla část diskuse o „Taky Vám přijde, že dnešní vztahy už nic nevydrží?“
tak já se přiznám, že až na drobnosti, které jsou všude a že si občas zanadávám, jak mě ten můj irituje :P (to ale ve finále nemyslím až tak zle), tak jsem ve vztahu moc spokojená a toho mýho chlapa bych nedala ani za milion… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.3.12 00:09

@Mar__tanka1983 přesně k vůli téhle diskuzi mě to napadlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
24.3.12 00:10

Ja jsem taky spokojena. Mam doma poklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
24.3.12 00:13

ono hodně záleží, jakými lidmi se člověk obklopuje, podle toho se mu pak zdá, že je to tak, či onak…já mám třeba okolo sebe většinou dlouhodobé spokojené páry, stabilní dvojice, co jsou spokojené ve svém žití, ale pak mám jednu kamarádku, co to se vztahy nemá jednoduché a ta naopak vždycky na babí pokec nosí historky ze svého okolí, kde nikdo s nikým nevydrží, všichni se posílají do háje, zahýbají si atd…
asi opravdu vrána k vráně sedá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.3.12 00:15

Tak to vám holky gratuluju a závidím :oops: ;)
kolem sebe vidím spíš opak bohužel, proto my to nedalo a založila tu diskuzi 8)

• Citovat
  • Upravit
4151
24.3.12 00:19

ja se přidám ke spokojeným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
24.3.12 00:20
@Loki01 píše:
Ja jsem taky spokojena. Mam doma poklad.

no…poklad je asi silné slovo :mrgreen:
jako vždycky by mohl doma víc pomoct, mohl by přinést do rodiny víc peněz a mohl by se víc starat o zahradu, co si vydupal…
no ale kdo chce moc, nemá nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nebudu tedy pokoušet osud, tak jak se mám se mám dobře a všechno navíc by byl jen příjemný bonus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
24.3.12 00:22

Taky to chápu jako reakci na výše zmíněnou diskusi a snad ještě na tu o manželovi, co nechce hlídat děti. Přidávám se jako spokojená manželka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Hihi, nejdřív jsem si myslela, že ti manžel šmíruje profil, tak proto zakládáš pochvalnou diskuzi :mrgreen: ale četla jsem tu diskuzi, na základě které toto zakládáš, takže jsem pochopila.
Já se tedy hlásím, mám doma poklad též. Jak píšeš ty tři pilíře, tak souhlasím a ještě doplním: stejný smysl pro humor a stejný vkus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel

Hm, tak tady si nepokecám :mrgreen: :mrgreen:
Ale upřímně Vám to všem spokojeným přeju a v skrytu mohu jen tiše závidět. :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
23847
24.3.12 00:24
@Táta Pavel píše:
Hm, tak tady si nepokecám :mrgreen: :mrgreen:
Ale upřímně Vám to všem spokojeným přeju a v skrytu mohu jen tiše závidět. :srdce: :hug:

No ještě abys nám záviděl ty chlapy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
24.3.12 00:25
@Mar__tanka1983 píše:
no…poklad je asi silné slovo :mrgreen:
jako vždycky by mohl doma víc pomoct, mohl by přinést do rodiny víc peněz a mohl by se víc starat o zahradu, co si vydupal…
no ale kdo chce moc, nemá nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nebudu tedy pokoušet osud, tak jak se mám se mám dobře a všechno navíc by byl jen příjemný bonus ;)

No ja mam fakt poklad:) Doma pracuje pekne (on totiz nepomaha mne, ale pracujeme na domacnosti spolu). Penize od nej nepotrebuju, ty nosim hlavne ja. A je opravdu zlaticko.
Jenom je nekdy trochu nervak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria