Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokris jo, jsou všude. a co a vidim, porad jsou všechny plne
kde ti lidiporad berou cas, peníze a co asi delali dřív když to nebylo? ![]()
Nabidka = poptavka.
Navic: Nektere z nakupnich center nejsou na dobrem miste a proste do nich malokdo chodi. V Praze jich je dost, postavi se nove, s necim novym co prilaka lidi. Do Sestky lidi chodi vetsinou o proprsenych vikendech kvuli chacha boxu a 20metrove skluzavce ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Nabidka = poptavka.
Navic: Nektere z nakupnich center nejsou na dobrem miste a proste do nich malokdo chodi. V Praze jich je dost, postavi se nove, s necim novym co prilaka lidi. Do Sestky lidi chodi vetsinou o proprsenych vikendech kvuli chacha boxu a 20metrove skluzavce
Cožéééé? Neznám. Já tam byla jednou ![]()
@Run píše:
Cožéééé? Neznám. Já tam byla jednou
My tam byli ted v sobotu kvuli mym brylim a je tam takovy tubus. Pristi sobotu tam bohuzel musime zas.
@rokris píše:
Přesně tak. Všichni jsou všude a všichni mají prachy. Nechápu.
Ale nemaj, chodi ocumovat a nazrat se za stravenky ![]()
Ja spis nechapu ta velka nakupni centra, galerie… ale u nas na Krakove je velmi púrijemne, protoze je tam kraaaasne volno ![]()
@rokris píše:
Tak u nás bude zas další super, nebo hypermarket a fakt se mi zdá, že je jich už moc. Myslím si že někdejší počáteční nadšení lidi už pustilo, a navíc, když jsem v jednom, nemůžu být ve druhém. Je těch obchodů už opravdu hodně, nebo to tak vidím jen já, pocházející z dob dávno minulých? Týká se větších měst.
Jo, když jsme takto jednou jeli do Olympie v Brně v sobotu, že jsme chtěli do kina jednou za uherák, tak nebylo kde zaparkovat. ![]()
@peta81 píše:
@rokris jo, jsou všude. a co a vidim, porad jsou všechny plnekde ti lidiporad berou cas, peníze a co asi delali dřív když to nebylo?
Mnozi z nich jeste nebyli na svete ![]()
Tak pokud to vyroste nekde misto parku, tak me to stve. Pokud misto vietnamske trznice, nevadi vubec. Pokud zrekonstruuji polorozpadly objekt hruzy, jedine vitam. Druhym rokem bydlim ve velkem meste a z toho, ze mam v dochazkove vzdalenosti, tj. s triletackou za ruku a nakupni taskou pres rameno, na vyber hned z nekolika ruznych obchodu jsem neustle u vytrzeni. Na malomeste jsme meli jednoho Alebrta, ktery byl priserny, ale byl tam sam, tak se tam chodit muselo. Casem postevili jeste neco za mestem, ale to bylo pekne daleko, takze s kocarem to byl dlouhy vylet a s batoletem za ruku uz jsem to nedala.
Nakupaky a hypermarkety naopak nesnasim, radeji denne ci obden nakupuju v mensich supermarketech, ktere mam za 5 minut probehle a az na objemne veci typu karton mlika nepotrebuju jezdit autem.
@Ondrášovka.N píše:
Ale nemaj, chodi ocumovat a nazrat se za stravenky
Jo, souhlasím s tebou. Třeba město, ze kterého pocházím cca. 12tis. obyvatel - albert, billa, penny, lidl, tesko, a dvě větší „smíšené zboží“. A pak že nejsou prachy mezi lidem ![]()
V utopickém světě bych jim zavedla povinnost - kolik zastavěné plochy vč. parkovišť, tolik parku nebo aspoň trochu zelené plochy, o kterou budou pečovat.
Osobně dávám přednost specializovaným obchůdkum - zelenina, masna, pekárna - krásně to tam voní, a mám hned větší chu´t něco uvařit a sníst. ![]()
Tak u nás bude zas další super, nebo hypermarket a fakt se mi zdá, že je jich už moc. Myslím si že někdejší počáteční nadšení lidi už pustilo, a navíc, když jsem v jednom, nemůžu být ve druhém. Je těch obchodů už opravdu hodně, nebo to tak vidím jen já, pocházející z dob dávno minulých? Týká se větších měst.