Superstar 2015, jak se vám líbí kluci?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
19.10.15 10:00
@Callipo90 píše:
Vždycky to bylo tak nějak promíchané, starší, mladší, prostě podle kvality zpěvu… teď je z toho prostě jasná cílovka, protože nikdo jinej se na to dívat nebude. Kluci kvíkaj, fňukaj jak holky a holky různě hekaj a vydávaj nepřirozený zvuky a tahaj to až z paty, to jsem teda spozorovala úplně na začátku v těch prvních kolech.

Cílovka pro 12-18 leté slečny… Proto to tak vypadá :(. Kvalita pryč a když ji mají, tak ji vyhodí… Za mne měl jít Roman Tomeš do top 10.

• Citovat
  • Upravit
6822
19.10.15 10:03

Taky se mi to nelíbí. Jsou tam samí mladoši jak kdyby starší 21let neměli nárok a byli i na odpis :roll: Složení kapely je taky otřes. Jediný kdo si to snad zaslouží tam sedět je Soukup. Nechápu to jak kdyby tam měli dát každého kdo pomalu nic nedokázal a kritizuje. Dají tam klidně i Farnou a jednu Superstar tam byl i Rytmus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
19.10.15 10:04

Pardon poroty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.10.15 10:06
@kacenka8 píše:
Taky se mi to nelíbí. Jsou tam samí mladoši jak kdyby starší 21let neměli nárok a byli i na odpis :roll: Složení kapely je taky otřes. Jediný kdo si to snad zaslouží tam sedět je Soukup. Nechápu to jak kdyby tam měli dát každého kdo pomalu nic nedokázal a kritizuje. Dají tam klidně i Farnou a jednu Superstar tam byl i Rytmus :D

A Dara… :lol: Ta s tim zpěvem je taky na štíru :lol: to už to rovnou může hodnotit Mareš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.10.15 10:11

slepčík

:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
19.10.15 10:12

@Callipo90 Asi tak :D Daru od tý doby co zabila člověka nemůžu ani vidět. Dají tam fakt každýho. Zlatá úplně první Superstar když jí vyhrála Aneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.10.15 10:12

Ženský, a proč jste se neprihlasily samy? :lol: Když podle vas neumí zpivat, tak byste mohly byt ve finale i vy… Nebo jste mohli jit do poroty, viz jestli je horsi Farna nebo Vytiskova… Myslim, ze obe se v tom pohybuji o dost dele nez vy a rozumi tomu asi vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.10.15 10:14
@Mc_niky píše: Ženský, a proč jste se neprihlasily samy? :lol: Když podle vas neumí zpivat, tak byste mohly byt ve finale i vy… Nebo jste mohli jit do poroty, viz jestli je horsi Farna nebo Vytiskova… Myslim, ze obe se v tom pohybuji o dost dele nez vy a rozumi tomu asi vic ;)
:mrgreen: co to meleš
  • Citovat
  • Upravit
139
19.10.15 10:15
@Nafrněná píše: :mrgreen: co to meleš

kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.10.15 10:16
@Dana30 píše:
kraviny

může to napsat normální dospělý člověk? :mrgreen: asi někdo bez svého názoru, jinak by nemohla hodnotit nic do čeho nevidí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
139
19.10.15 10:19
@Nafrněná píše:
může to napsat normální dospělý člověk? :mrgreen: asi někdo bez svého názoru, jinak by nemohla hodnotit nic do čeho nevidí :mrgreen:

To bude takovej ten pupek světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.10.15 10:25
@Mc_niky píše: Ženský, a proč jste se neprihlasily samy? :lol: Když podle vas neumí zpivat, tak byste mohly byt ve finale i vy… Nebo jste mohli jit do poroty, viz jestli je horsi Farna nebo Vytiskova… Myslim, ze obe se v tom pohybuji o dost dele nez vy a rozumi tomu asi vic ;)

Třeba soudnost? ;) To dneska lidem nic moc neříká, každý je totiž přesvědčený o vlastní dokonalosti ;) a jinak, nemusim být žádná umělkyně na to abych poznala, že chlapci byli falešní až mi to trhalo uši, kolikrát se ani netrefili do hudby, byli rádi, že nabrali dech, výběr písniček hrůznej, ale to předpokládám, že jim vybírá asi produkce nebo někdo kompetentnější. Takže ať umělkyně nejsem, hudební sluch mám ;) a tohle pro moje uši teda nebylo. I chlap, kterej moc hudební sluch nemá, se divil co to tam kvíká a musela jsem to přepnout u toho jednoho vystoupení, prej to poslouchat nebude, zrovna něco dělal na pc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.10.15 13:24

Vcera az na jednoho kluka postoupili do finale vsichno kluci co jsme chtela,.z cehoz mam radost :palec:
Jinak me teda prekvapilo( ze vybrali z 10 chlapcu jen 4 8o )

Příspěvek upraven 14.06.17 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.10.15 13:31

@kaja00 To je z důvodu, že bude finále před Vánocemi. Nejmenši finálová x ka ze všech ročníků :(

• Citovat
  • Upravit
5724
19.10.15 21:15

Já se dívám ze záznamu jen na zpěv a hodnocení poroty. Ty kecy kolem, soustředění, rozhovory, jsou úděsné, degradující.
Opravdu se mi líbil Štěpán Urban.

A host Peter Cmorik. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí