Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pro ty co kritizují Vytiskovou, co si třeba o ní něco zjistit?
Klára Vytisková (* 3. května 1985 Praha) je česká zpěvačka a moderátorka. Vystudovala zpěv na konzervatoři Jaroslava Ježka. Momentálně zpívá v kapele Toxique, vystupuje i s kapelou Neřež. Na svém kontě má už i úspěchy a mezi ty největší patří cena Anděl – Objev roku 2008 a tři nominace na Anděla, jedna z nich byla i zpěvačka roku, ve které byla nominována i ona sama. Moderuje také hudební pořad Medúza.
Zase taková NULA to není. Mně přijde dost zajímavá. Oproti ní byla třeba Rollins strašný vemeno.
@WaIl píše:
Já se dívám ze záznamu jen na zpěv a hodnocení poroty. Ty kecy kolem, soustředění, rozhovory, jsou úděsné, degradující.
Opravdu se mi líbil Štěpán Urban.A host Peter Cmorik.
Cmorik má super hlas, o tom žádná.
Ale vzhledově mi připadá hrozně nehezký, jak měl ty vousy, no pár chlupů pod nosem, vypadal jak vodník z pohádky. ![]()
Přála jsem si Báru a Veroniku.Jsou,tam obě
![]()
Přitom, když byly v těch předkolech, tak se mi vůbec nelíbili.
Sledovala jsem a už nebudu. Včerejší úroveň mi přišla úplně otřesná, obzvlášť když jsem to sledovala paralelně s britským X-Factorem, to je tak nebetyčný rozdíl, asi jako mezi koncertem v Rudolfinu a v přípravce ZUŠ.
A navrch ještě Habera se svojí motorkářskou hláškou…
Zlatej Simon.
Mě se-rou ty jejich reklamy. Superstar trvá skoro stejně jak když dávájí Titanic
Zpívají 10 minut a zas reklama. Spoustu lidí to určitě od toho odrazuje. Druhý den vstávají do práce a čekají do půlnoci na výsledky. Mrzí mě že na Primě nedávají každou neděli nějakej pěknej film. Takhle tam nic nedávají a já koukám na tu blbou Novu..