Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co holky. Koukáte? Jak se Vám líbily kluci?
Mám fakt radost z Dana, Pala i Štěpána.
Příspěvek upraven 25.10.15 v 21:29
Koukala jsem včera a jsem zděšená z těch pěveckých výkonů a hlavně z hodnocení poroty. Žádného vyloženého talenta tam teda nevidím oproti ročníkům hned na začátku co superstar začínala. Je to trapné a už na to koukat nebudu, nehledě na to, že kluci vypadaj na 13 a holky na 30. Což je hrůza…
Nechápu to, čekala jsem, že postoupí 2 češi a 2 slováci… Myslím, že do letošní soutěže to tak bylo, že byl stejný počet čechů a slováků. Tímto ta soutěž u mě ztrácí kouzlo, navíc to trošku letos potentovali, tím že začínají finálová kola až v listopadu, tím pádem jde do finále pouze 8 zpěváků, což je nejméně od začátku soutěží tohoto typu.
Jediný kluk, co je tam shůdný je ten holohlaj (nepamatuji si jméno), jinak mi už jednoho dobrého zpěváka vyhodili v cestě, protože byl starší než tito 15 - 20 letí.
@Callipo90 píše:
Koukala jsem včera a jsem zděšená z těch pěveckých výkonů a hlavně z hodnocení poroty. Žádného vyloženého talenta tam teda nevidím oproti ročníkům hned na začátku co superstar začínala. Je to trapné a už na to koukat nebudu, nehledě na to, že kluci vypadaj na 13 a holky na 30. Což je hrůza…
přesně napsané, nemám co dodat ![]()
@Callipo90 píše:
přesně tak, trapné to je, děs… občas se dívám na britský xfactor a tam kdyby přišel někdo od nás tak se mu asi vysmějou
@blabla123 píše:
Jediný kluk, co je tam shůdný je ten holohlaj (nepamatuji si jméno), jinak mi už jednoho dobrého zpěváka vyhodili v cestě, protože byl starší než tito 15 - 20 letí.
Teď mi to dochází až zpětně… neviděla jsem tam žádného zpěváka staršího 25, nebo tam někdo takový je? Je fakt, že pak už jsem na to koukala jednim očkem jenom, se to nedalo
@Callipo90 Nikdo starší snad 21 tam není
, jednoho kluka, co zpívá v muzikálech, a má hlavní roli v muzikálu Soukupa tak vyhodili v dlouhé cestě. Tomu je 28 let, byl tam nejstarší.
@Nafrněná píše:
přesně tak, trapné to je, děs… občas se dívám na britský xfactor a tam kdyby přišel někdo od nás tak se mu asi vysmějou
Tak tomu dost věřim, ptž do talentu mají tyhle děti hodně daleko. Nevim teda jak holky, ty jsem ještě neviděla a ani neplánuju se dívat. Ale hlavně by mě ještě zajímalo kdo je ta porotkyně nová tam?
… ta její česko-angličtina a zjev je teda hrozná ![]()
@Callipo90 píše:
Tak tomu dost věřim, ptž do talentu mají tyhle děti hodně daleko. Nevim teda jak holky, ty jsem ještě neviděla a ani neplánuju se dívat. Ale hlavně by mě ještě zajímalo kdo je ta porotkyně nová tam?… ta její česko-angličtina a zjev je teda hrozná
myslíš asi Výtiskovou?
ta je označována za jednu z nejlepších zpěvaček v ČR, děs a hrůza… ale lepší než Farna ![]()
@blabla123 píše:
@Callipo90 Nikdo starší snad 21 tam není, jednoho kluka, co zpívá v muzikálech, a má hlavní roli v muzikálu Soukupa tak vyhodili v dlouhé cestě. Tomu je 28 let, byl tam nejstarší.
Vždycky to bylo tak nějak promíchané, starší, mladší, prostě podle kvality zpěvu… teď je z toho prostě jasná cílovka, protože nikdo jinej se na to dívat nebude. Kluci kvíkaj, fňukaj jak holky a holky různě hekaj a vydávaj nepřirozený zvuky a tahaj to až z paty, to jsem teda spozorovala úplně na začátku v těch prvních kolech.
@Nafrněná píše:
myslíš asi Výtiskovou?ta je označována za jednu z nejlepších zpěvaček v ČR, děs a hrůza… ale lepší než Farna
Tak já si teda stará nepřipadám, alespoň ve 24 člověk snad starej není, ale jí defakto vůbec neznám a že by to byla nejlepší zpěvačka v ČR?
Tak to řekla nova, že je nejlepší zpěvačka v čr, ne?
No je to teda plejáda, jediný co si říkám, jestli to má Soukup zapotřebí ![]()
@Callipo90 píše:
Tak já si teda stará nepřipadám, alespoň ve 24 člověk snad starej není, ale jí defakto vůbec neznám a že by to byla nejlepší zpěvačka v ČR?Tak to řekla nova, že je nejlepší zpěvačka v čr, ne?
No je to teda plejáda, jediný co si říkám, jestli to má Soukup zapotřebí
ona zpívá s kapelou Toxique, odtud ji znám já ![]()
Soukup asi potřebuje peníze…
celé to je uvalené na hlavu fakt, jsem zvědavá jak dlouho je to bude ještě bavit
@Nafrněná píše:
ona zpívá s kapelou Toxique, odtud ji znám já
Soukup asi potřebuje peníze…
celé to je uvalené na hlavu fakt, jsem zvědavá jak dlouho je to bude ještě bavit
Ehm kapela Toxique?
Do tý doby, dokud na to nějaká cílovka bude koukat, je to asi pořád levnější než pustit nějaký dobrý film nebo seriál, teď myslím trošku jiné seriály než je ordinace a ulice ![]()