Survivor 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
17.4.25 13:59

Za mě je rozebral naprosto dokonale, ale s tím znehodnocením jídla taky nesouhlasím. Měl to sníst nebo ukrást, ne rozházet. Ale na druhou stranu, pokud šlo o jeden nebo dva hrnky, tak ok. To se rozhází taky běžně někde na svatbách a tak.

Jinak Hejnová je mi totálně nesympatická, doufám že jí brzy vyštípou. Lakota lakotná, brečí, uznávám jí jako vynikající sportovkyni, ale lidsky mi nesedí absolutně vůbec.

Fénixové jsou mi všichni nesympatičtí, možná Bára tam je normální. Michal mě baví jeho hrou, je to pořádnej podrazák. Hysterka. Lidsky bych se mu taky vyhnula.

U Krotitelů mě baví Pája, Renne taky dobře hraje, Koťák moc mluví, holky nejsou moc výrazný. Fíla takovej maňásek, ale ve finále on a Radko za mě kandidáti na výhru a vlastně by mi to nějak nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.4.25 14:02
@Alice180 píše: Více

Ty lana byly právě dobrý, oni se tím úplně nechali vyvést z míry a prohráli. Kdyby se mu na to vyflákli a ignorovali ho, soustředili se jen na ty uzly, tak by to možná dopadlo jinak. Jeho cílem je je úplně rozložit a za mě se mu to daří velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
17.4.25 14:09

@Azeretereza tak ono se těžko asi budeš soustředit když to lítají lana lo hlavě a zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.4.25 14:47

To jo, ale házeli mu to zpátky, kdyby to házeli mimo, tak by jim to tam hodil jen jednou a nazdar, takhle ztratili zbytečně čas. Je to hra, nechali se vyprovokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
17.4.25 15:44

@Azeretereza no jasný, jak říkám je to strašně vypjatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11745
17.4.25 15:47

Za mě TOP! ;) udělal to bravurně! Nehledě na to, že by to udělal každý z kmene Krotitelů, kdyby šel do kmene Fénixů (byli na tom předem domluvení!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
17.4.25 16:43

@Bytsamsebou no tak já si nemyslím, že by to všichni udelali. Minimálně Danni ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
17.4.25 16:43

Nepřišlo. Bylo to reakce na to, že mu nedávali najíst. Jak říkala Zuzana, že nebudou živit cizí krk. Hnus velebnosti. On jim hry nekazil, pomáhal. A je jasný, že říkal, že dál patří ke Krotitelům, měl snad lhát? :nevim:
Celou dobu jim říkal, že jim tam přišel vnést chaos. Že ho nehlídali, je jejich problém. Spousta lidí kritizuje, že tu rýží vyhodil, že ji měl odvézt. Ale v čem jako? V těch jediných trenkách, co měl na sobě? :nevim:
Krádeže k Survivoru patří, to je hra, ostatně je to tam i součást jedné odměny.
Co mi ale přijde TOTÁLNĚ PŘES ČÁRU, že mu nevrátí brýle. WTF? Fakt jako brýle? Oblečení ok, to je za to jídlo. Ale brýle? To je šmejdství hodné šikany na základce a jsem fakt zhnusená, že ve kmeni Fénixů není jediný soudný člověk, které by se v tomto postavil na stranu Páji. Můj oblíbenec to není, ale jako šikanovat někoho nevrácením brýlí je too much. Asi jako kdyby někdo holkám vzal tampóny. Prostě za mě nepřijatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11745
17.4.25 16:46

Všichni 8), byli domluvení a na kmenovce to bylo divadlo pro druhý kmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
17.4.25 16:57

@Bytsamsebou já si právě nemyslím,.že by to reálne udělal každý i když o tom mluvili. A konkrétně Danni přece říkal, že s tím úplně nesouhlasí co udělal, že to prostě vyhráli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
17.4.25 17:07

Prostě Michal se Zuzanou tam nedávají Pajovi pořádně najíst, jsou chytří jak rádio. Já toho Paju nemusím, ale nějak on tam musel být strašně frustrovány… Tam máš fakt hlad, sociální vypětí… A pak tam Zuzana s Michalem nejvíc brečí…mají co chtějí…pro show je to každopádně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8837
17.4.25 22:23

Pája není můj oblíbenec, ale z herního pohledu, se mi jeho akce líbila. Do sloučení to není zrovna chytrý krok, ale hra nabrala jiný rozměr a jsem zvědavá, kolik dílů ještě budou Fénixové brečet a nimrat se v tom a litovat se. Že mu nevrátí brýle, je za mě více za hranou než rozházení rýže (syrovou ji jíst nemohl přece :nevim: a co šlo sníst, snědl). Vnímám to jako zdravotní pomůcku, když můžou mít lidi s rovnátky na ostrově zubní kartáček, jak je možné že mu neumožní mít brýle.. netuším.

Zuzana mě hodně zklamala jako člověk, čekala jsem od ní mnohem více „sportovní přístup“. Že nechala doma dvouleté dítě mi hlava nebere a je mi po tom zjištění nesympatická ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
18.4.25 00:31

@Amalthea jo to že má 2lete dite a jde do tohoto pořadu taky nechápu:( ona jede asi jen na sebe, i to dítě bude mít tvrdou výchovu bych řekla… a že tam o dětech ani nikdo z nich nemluví, nebo jsem to nepostrehla:( asi to nezapadá do taktiky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
18.4.25 07:58

A tak zase o dětech mluvit můžou, nezapomeň, že nezveřejňují vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
18.4.25 08:14

@alialiali no tak určitě spolu mluví i v osobnější rovině. Třeba Natálie (Fenix) říkala, že si s Pajou hezky povídala. No a nevím, co by mělo být za taktiku, pri odhalení dopisu začali řvát všichni skoro včetně Renneho. Navíc Ondřej se přímo adresne Zuzany ptal a oslovil ji jako ty jako matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí