Survivor 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10836
16.5.25 12:36
@baracudas píše: Více

Mě to nevadí, znám pár gayů, kteří se chovají stejně jako Michal a jsou i tak fajn ;). Prostě hormony na střídačku. Jak říkám, spoustu z toho dělají režiséři. Potřebují zachytit emoce, divadlo, vzpouru, stres, lidské štěstí i neštěstí… jinak by to byla nuda! A proto tam z velké části rozpoutává divadlo i ten Pája, přičemž je to hlavně součást jeho taktiky ;). P. S. Všimněte si, jak je Pája skvělý a jakou má sebekontrolu, všechno tam dělá totálně s klidnou hlavou, žádné výbuchy emocí :pankac:. On jede opravdu bravurní hru- přežít, přehrát, přelstít ;) a pokud to dotáhne do finále, bude mít kvalitní argumenty :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
16.5.25 12:50

Dani nebo Filip, úplně se nevezou, hrajou a přitom nedělají úplně zákeřné kroky. René hraje super, ale myslím, že ho jako výrazného hráče brzo odpravi. Michala taky nemusím jako většina, ale fakt mi vadí zrzavá natalie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
16.5.25 13:41

Filip je ještě hodně mladý a naivní… nehraje náhodou s tím Michalem?? Jakože se jim nechal oblbnout… protože Michal to je fakt hrozný typ… jak rekl, že by hned vzal tu výhodu Natalii když by ji měla u sebe… a to je jeho něj člověk tam… co by ji asi nakecal… I v normálním životě musí být k nevydrzeni… takový ten vlezdordelka, v řadě vždy první, všechno chce vyhrát, jen aby měl prospěch on. Naštěstí proti němu můžou použít ten tah jak za něj zahráli imunitu (což jsem tehdy nechápala proč) ale teď se to dost hodí i když nevím jestli to měli až tak promyslwne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
16.5.25 13:44

A danni mě ze začátku s těmi ezo kecy taky vadil.ale teď už je " normální " :mrgreen: hodný a vyrovnany člověk to bude a to je taky důležité. I Renne mi přijde jako fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí