Survivor 2025

Miuska1
20.2.25 11:03

Survivor 2025

Ahoj,
zakládám novou diskuzi! Kdo se dívá na Survivor? :lol:
Já se dívala, bylo to celkem fajn. A to, že vypadla Denisa, jsem tak nějak čekala, říkala jsem si, že ji stejně vyštípou.

Takže tady můžeme sdílet dojmy!😃 Oblíbená a neoblíbená postava, postřehy, cokoliv!😃

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
478
20.2.25 12:01

Připíchnu se s dotazem - dá se to sledovat či stáhnout někde jinde než na voyo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
20.2.25 12:26

Pro mě he vždy hrozně těžké se na začátku seznamovat se soutěžícíma a vždy mě prvních pár dílů neba.. Tak snad se to brzo změní. Vadilo mi i rozdělení kluci vs holky a teď ještě ty nádoby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.2.25 16:46

Nemyslím si, že by Denisu někdo vyštípal. Vůbec se nezapojovala a rozhodně nebyla ona ta na ráně.
Jinak koukám, je to fajn, akorát tedy ti kluci a to jejich věčný meditování a zpívání mi přijde tak nějak..ehmm.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.2.25 16:47
@Bella13 píše: Více

Nedá, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
21.2.25 07:35

Taky sleduju! 😊 Denisa mi přišla fajn, ale už od začátku byla trochu outsider. Teď mě zajímá, jak se to vyvine mezi Petrem a Luckou, tam to začíná jiskřit. Kdo je váš favorit? 😄

• Citovat
  • Upravit
2790
21.2.25 09:16

Favorita ještě nemám, na to je u mě ještě moc brzo. Ale zatím mi kmen Bohyní přijde víc testosteronový, než kmen Dobyvatelů ooooommmmm :lol: To je fakt vzorek tohle :jazyk: Škoda, že tam není nikdo starší, s nějakým tím životním nadhledem 40+, jsou tam samí mlaďoši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.2.25 09:19

Přesně, chybí mi někdo starší a nějaký „chlap“. Ženské jedou větší bomby, uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.25 09:30

Voyo nemám a viděla jsem to. Cíleně jsem to nehledala. Holky mi splývaji v jednu, to se mi stává. Hochy rozeznávám více. Znám jedině Kotka a operního pěvce. Lehce v šoku jsem byla z dlouhých záběrů mezi nohy a na zadky
děvčat. Buď chtějí zvýšit sledovanost a nebo je kameraman a část štábu sexuálně frustrovaných a dělají si dobře. Pokud tam polezou genitálie a prsa pořad a ze všeho, tak se na to dívat nebudu. Jsem na chlapy a těch holek by mi bylo líto, že je tam předkládají jako kus masa.

• Citovat
  • Upravit
8649
21.2.25 12:50
@Lil Kitkatt píše: Více

jasně, že ji vyštípaly, kdo by chtěl psychopatku v takovém prostředí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
21.2.25 17:09

Mně je dost nesympatická za učitelka Ivanka.😃

• Citovat
  • Upravit
24992
21.2.25 17:13

Denisa byla na tečku mezi oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.25 17:15
@Amalthea píše: Více

Podle mě se fakt snažily jí dát šanci, ale ona je vztahovačná až hrůza. A jak brala soupeřku do duelu, tak vůbec nepřemýšlela nad strategií, ale „hm, tak kdo pro mě hlasoval?“ :mrgreen: Ale štve mě, že vypadla, mohla být zábava. :pankac: Takový to jak štve, když tam je i když tam není, jako tenkrát Pazderková. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.25 17:19
@Miuska1 píše: Více

Mě baví ty řeči Anny, jak je Ivanka jako její mladší sestra a jak ji chrání. :D Jako z jaký pozice se takhle staví do role ochranitelky jiný dospělý ženský. :lol:

Je mi moc sympatická Hejnová a René. I ten operní zpěvák. Zklamal mě Radko, v Růži byl skvělej, ale tady na mě působí jak macho. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
21.2.25 19:12
@broskvová zmrzlina píše: Více

Mě je hodně sympatická Natálie Halouzková. :andel: v Zoo jsem ji nesnášela, ale teď, jak je sama za sebe, je fajn!😃

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!