Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Připíchnu se s dotazem - dá se to sledovat či stáhnout někde jinde než na voyo?
Pro mě he vždy hrozně těžké se na začátku seznamovat se soutěžícíma a vždy mě prvních pár dílů neba.. Tak snad se to brzo změní. Vadilo mi i rozdělení kluci vs holky a teď ještě ty nádoby. ![]()
Nemyslím si, že by Denisu někdo vyštípal. Vůbec se nezapojovala a rozhodně nebyla ona ta na ráně.
Jinak koukám, je to fajn, akorát tedy ti kluci a to jejich věčný meditování a zpívání mi přijde tak nějak..ehmm.. ![]()
Taky sleduju! 😊 Denisa mi přišla fajn, ale už od začátku byla trochu outsider. Teď mě zajímá, jak se to vyvine mezi Petrem a Luckou, tam to začíná jiskřit. Kdo je váš favorit? 😄
Favorita ještě nemám, na to je u mě ještě moc brzo. Ale zatím mi kmen Bohyní přijde víc testosteronový, než kmen Dobyvatelů ooooommmmm
To je fakt vzorek tohle
Škoda, že tam není nikdo starší, s nějakým tím životním nadhledem 40+, jsou tam samí mlaďoši.
Přesně, chybí mi někdo starší a nějaký „chlap“. Ženské jedou větší bomby, uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
Voyo nemám a viděla jsem to. Cíleně jsem to nehledala. Holky mi splývaji v jednu, to se mi stává. Hochy rozeznávám více. Znám jedině Kotka a operního pěvce. Lehce v šoku jsem byla z dlouhých záběrů mezi nohy a na zadky
děvčat. Buď chtějí zvýšit sledovanost a nebo je kameraman a část štábu sexuálně frustrovaných a dělají si dobře. Pokud tam polezou genitálie a prsa pořad a ze všeho, tak se na to dívat nebudu. Jsem na chlapy a těch holek by mi bylo líto, že je tam předkládají jako kus masa.
@Lil Kitkatt píše: Více
jasně, že ji vyštípaly, kdo by chtěl psychopatku v takovém prostředí?
@Amalthea píše: Více
Podle mě se fakt snažily jí dát šanci, ale ona je vztahovačná až hrůza. A jak brala soupeřku do duelu, tak vůbec nepřemýšlela nad strategií, ale „hm, tak kdo pro mě hlasoval?“
Ale štve mě, že vypadla, mohla být zábava.
Takový to jak štve, když tam je i když tam není, jako tenkrát Pazderková. ![]()
@Miuska1 píše: Více
Mě baví ty řeči Anny, jak je Ivanka jako její mladší sestra a jak ji chrání.
Jako z jaký pozice se takhle staví do role ochranitelky jiný dospělý ženský. ![]()
Je mi moc sympatická Hejnová a René. I ten operní zpěvák. Zklamal mě Radko, v Růži byl skvělej, ale tady na mě působí jak macho. ![]()
@broskvová zmrzlina píše: Více
Mě je hodně sympatická Natálie Halouzková.
v Zoo jsem ji nesnášela, ale teď, jak je sama za sebe, je fajn!😃
Ahoj,
zakládám novou diskuzi! Kdo se dívá na Survivor?
Já se dívala, bylo to celkem fajn. A to, že vypadla Denisa, jsem tak nějak čekala, říkala jsem si, že ji stejně vyštípou.
Takže tady můžeme sdílet dojmy!😃 Oblíbená a neoblíbená postava, postřehy, cokoliv!😃