Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co, koukáte někdo? Jak se vám to (ne)líbí? ![]()
@debra.morgan ja koukám, miluju ten originál. Zatím ok. Ten co to vzdal, to mě překvapilo
Zatim ok. Jen ze tam je kupa znamych osobnosti, coz me trochu mrzi. Mam rada ten zahranicni, tak snad me cesky nezklame
@lachtanice86 ja to už četla před tím na seznamu, jinak ho moc nemusím, takže mi to je fuk…
original je nej, ale taky diky Jeffovi, s nikym jinym to nebude ono, uvidíme
jo a vadí mi, jak je to sestříhané, pořád to přeblikává ze záběru na záběr, strašně agresivní mi to přijde.
Ještě mi přijde, že jsou z toho dost vykleplí, že v té původní verzi mi to tak nepřišlo, že tu změnu - navíc začátek - brali líp
(to, že je to naročny nepopíram, ale jestli je to tak překvapilo…) ![]()
@debra.morgan ty střihy jsou hrozný, to je fakt.
@migmina ty vip osobnosti mi taky vadi, o to víc, ze je kontaktovala sama televize
@debra.morgan mam potahy ten pocit, ze to tam "padá " jak hrušky.. ale o náročnosti nedebatuji, to je jasný.. ja osobně bych nedala noci v dešti. Bejt v mokru, to bych nezvládla
@migmina píše:
Zatim ok. Jen ze tam je kupa znamych osobnosti, coz me trochu mrzi. Mam rada ten zahranicni, tak snad me cesky nezklame
Tak o tom se psalo už dávno, že to takhle bude..
Ale ja osobně bych poslala domu tak pulku těch „normálních“ lidí
zatim mi tam nikdo moc sympatickej není.. Ta česká fitness trenerka (moc na ni nevypadá) se furt tváří jak bluma
a celkově mi tam ty holky zatím moc nesedí.
@lachtanice86 píše:
@debra.morgan mam potahy ten pocit, ze to tam "padá " jak hrušky.. ale o náročnosti nedebatuji, to je jasný.. ja osobně bych nedala noci v dešti. Bejt v mokru, to bych nezvládla
ja nejsem vubec soutěživý typ, mě by ta jejich přemotivovanost zabila na místě
spíš asi ta hygiena? jestli to je jak v puvodnim, tk nemožnost se umýt jinde než v moři, vlastně oceanu, brr. nevím, o tom se nikde moc nepíše.
@debra.morgan shopaholic psala ze nesmí mít krémy na opalování, leky, kartáčky, mýdla nic. Ale třeba jak se řeší ms, to mi nikdo neodpověděl. Tak nejspis nějaké ha, treba v infekcích pred začátkem. Protože tam si tampon měnit nechceš
@lachtanice86 píše:
@debra.morgan shopaholic psala ze nesmí mít krémy na opalování, leky, kartáčky, mýdla nic. Ale třeba jak se řeší ms, to mi nikdo neodpověděl. Tak nejspis nějaké ha, treba v infekcích pred začátkem. Protože tam si tampon měnit nechceš
tak léky snad jo ne?
@debra.morgan vlastní léky by tam nikdo mit neměl. Ale právě netuším, jak třeba ha, desinfekce, obinadla a tak