Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
A s promáceným materiálem.
No
ani na tu pokličku ještě neměli pořádně sluníčko ![]()
@a12 píše:
Noani na tu pokličku ještě neměli pořádně sluníčko
Taky mi přijde, že tam mají nějak hnusně. Jsem myslela, že v Dominikáne bude pořád vedro a pařák. Ani mi nepřišli opálení na to, že tam měli být už pět dní, v těch odvysílaných dílech. ![]()
@AvajBr píše:
Taky mi přijde, že tam mají nějak hnusně. Jsem myslela, že v Dominikáne bude pořád vedro a pařák. Ani mi nepřišli opálení na to, že tam měli být už pět dní, v těch odvysílaných dílech.
No, ono tam přes 30 asi bude, rikal, že tam v noci může klesnout teplota ke 14ti stupňům, to by taky nebyla taková hrůza, spíš je blbý, že jsou mokrý, no. Ale videla jsem naky ukázky, že tam bude naka bouře, nebo neco?
@a12 píše:
No, ono tam přes 30 asi bude, rikal, že tam v noci může klesnout teplota ke 14ti stupňům, to by taky nebyla taková hrůza, spíš je blbý, že jsou mokrý, no. Ale videla jsem naky ukázky, že tam bude naka bouře, nebo neco?
To jsem neviděla. Ale zatím mi přišlo, že měli hodně pod mrakem. Ale je to jen, co jsme viděli v sestřihu, no. Spíš i podle toho (ne)opálení, mi to tak asi připadalo. Ale být neustále v mokrém, tak to bych nedala, ble.
@AvajBr píše:
To jsem neviděla. Ale zatím mi přišlo, že měli hodně pod mrakem. Ale je to jen, co jsme viděli v sestřihu, no. Spíš i podle toho (ne)opálení, mi to tak asi připadalo. Ale být neustále v mokrém, tak to bych nedala, ble.
Ale koukala jsem, že teď by tam mít docela pěkně podle předpovědi, 32, v noci 20,bez deště.
@a12 píše:
Ale koukala jsem, že teď by tam mít docela pěkně podle předpovědi, 32, v noci 20,bez deště.
Tak třeba si zatopí.
@AvajBr píše:
TitanDance
https://www.instagram.com/…C3-4KIiLQe4/?…
@a12 píše:
Takový záběry bych v tv viděla radši, než koukat na to, jak spí
U bezdekovy jsem zas viděla naky video jak si pouštěj „radio“
Oproti loňsku dávají na ten ofiko IG hodně takových záběru. Pobaví to. ![]()
Mě štve, že to dávají tak málo. Další díl skoro po týdnu. Mohlo by to být třeba třikrát nebo čtyřikrýt týdně. Materiálu snad mají dost. Ornella se zatím moc neprojevuje. Asi to nesnáší moc dobře. Ostatní vypadají docela v pohodě. Stejně jsem moc nepochopila toho Mikýře s duelem. Klidně mohl vypadnout. Nechápu proč tak riskoval. Jestli to je taktika, tak bych asi v tý hře moc neobstála
A zajímalo by mě, jestli teda můžou používat opalovací krémy. Někde jsem četla, že jo a někde zase ne. Jsem zvědavá na další díl.
@LolaAA píše:
Mě štve, že to dávají tak málo. Další díl skoro po týdnu. Mohlo by to být třeba třikrát nebo čtyřikrýt týdně. Materiálu snad mají dost. Ornella se zatím moc neprojevuje. Asi to nesnáší moc dobře. Ostatní vypadají docela v pohodě. Stejně jsem moc nepochopila toho Mikýře s duelem. Klidně mohl vypadnout. Nechápu proč tak riskoval. Jestli to je taktika, tak bych asi v tý hře moc neobstálaA zajímalo by mě, jestli teda můžou používat opalovací krémy. Někde jsem četla, že jo a někde zase ne. Jsem zvědavá na další díl.
No kdyby to bylo jen na voyo, jako třeba asi ten loveisland je, tak by to klidně dávali častěji, ale asi na každej den na to nemaj v tv prostor. A koukat na to každej den až od 21:40 by mě zabilo
spíš bych to lip rozhodila, třeba úterý, pátek.. Takhle to je dva dny za sebou a pak skoro týden čekání na další díl.
@a12 píše:
No kdyby to bylo jen na voyo, jako třeba asi ten loveisland je, tak by to klidně dávali častěji, ale asi na každej den na to nemaj v tv prostor. A koukat na to každej den až od 21:40 by mě zabilospíš bych to lip rozhodila, třeba úterý, pátek.. Takhle to je dva dny za sebou a pak skoro týden čekání na další díl.
Myslím, že Love Island snad býval i v televizi, ale snad někde na tom Nova Fun. Navíc na to Voyo by to snad klidně mohli dávat už třeba v osm, když je to tam stejně o tejden dřív.
@LolaAA píše:
Myslím, že Love Island snad býval i v televizi, ale snad někde na tom Nova Fun. Navíc na to Voyo by to snad klidně mohli dávat už třeba v osm, když je to tam stejně o tejden dřív.
No ten první rok to bylo dobrý, davali to dřív v tv, na voyo to bylo ještě dřív, kolikrát tam novej dil skočil pomalu každej den
loni už to bylo na prd, jak to zacli dávat dyl.
Jinak ten loveisland pro ně asi nebyl úplně top program, no. Tak to dávali na vedlejší televizi. Tohle má bejt takovýto hlavní, proto nechápu, proč první davaj nakou blbou výměnu.
@AvajBr píše:
Tak pověst nelhala, ječela tady hned od příjezdu. LI jsem nikdy neviděla.
@AvajBr píše:
Tak pověst nelhala, ječela tady hned od příjezdu. LI jsem nikdy neviděla.
Já vás varovala
A to se ještě pořádně nerozjela..