Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,manžel mi nechce koupit sušičku.Nevěří,že nějaký sušení může dostat chlupy z oblečení.Jak to funguje?
já ji nemám,ale viděla jsem ten bordel co dokáže z toho oblečení dostat,brrrrrrrr
Netuším sice furt jak to funguje, ale chlupy vždycky vyndavám z filtru. Manžela asi nepřesvědčíš tím, že bys nemusela žehlit viď.
skutecne ze susicky dostanes luxusne ciste a suche pradlo, hlavne na filtru vidis vsechen bordel vcetne chlupu, pokud manzel neveri, tak klidne mu to nafotim a poslu, je to hlavne super pomocnik
ktery miluju ![]()
škoda že jsem navyfotila, když jsem prala ložní prádlo to bylo prachu a chlupů a to nemáme doma psa, ani kočku.
souhlasim s Asperou, taky nemame psa ani kocku a chlupu a bordelu co je z ložního pradla nebo z flisovych dek je dost hnus
Ahoj, my sušičku máme cca měsíc, je to super věc. Nevěřila jsem jednak, že se nemusí žehlit… krom kapesníků a manželovo košil fakt nežehlím. Zatím se mi nic ani nesrazilo.
A stím vyčištěním je to fakt, tomu jsem taky nevěřila. My psa máme a nikdy bych nevěřila, kolik těch chlupů v tom oblečení je. Prádlo je lepší na dotek, na pohled.
Dalším mýtem, který jsem slyšela, je, že prádlo ze sušičky nevoní… Já aviváž nepoužívám vůbec kvůli AE dcery a prádlo normálně krásně voní po prášku.
Takže zkus do manžela hučet, hučet a hučet. A zkus na něj ještě argument, že to co, sežere sušička, ušetříš na žehličce. A ten ušetřený čas můžete prožívat spolu. My si třeba konečně užíváme společně televizi, dřív jsem u Ordinace apod. žehlila a manžel furt „prudil“ že sedí sám… a ted se o to víc tulíme ![]()
Sušičku mám asi rok a nedovedu si to bez ní představit. A když likviduji ty chlupy co se usazují na tom filtru, tak přemýšlím, kde byly, když jsme sušila na věšáku. Fakt síla. Já tedy žehlím všechno i ze sušičky, ale určitě je to jednoduší, jde to líp. Prostě je to super věc. Akorát tam nedávám ty věci co mají nějaký obrázek. Některý vydrží a některý se poničí. Ale to máš jak v myčce obrázky např. na sklenicích.
Chlupy nevím, ale zapomenutý vypraný papírový kapesník, který je nalepený totálně všude, dostane z oblečení naprosto naprosto ![]()
S tím papírovým kapesníkem souhlasím, už jsme taky měly tu čest ![]()
Jééé, já chci taky sušičku. Fakt se prádlo nemusí žehlit?
Žehlení je pro mě nejhorší domácí práce. Nenávidim!
![]()
Princezno, jako nažehlený to dokonale není, já žehlím jen manželovo košile a kapesníky. Ale já celkově žehlení při dětech omezila, bych při tý spotřebě prádla nedělala nic jinýho. Než jsem měla sušičku, naučila jsem se dobře věšet prádlo, ted ho skládám a uhlazuju hned po vyndání. Někdy si říkám, jak jsem to doted mohla bez sušičky vydržet ![]()
princeznaL píše:
Jééé, já chci taky sušičku. Fakt se prádlo nemusí žehlit?Žehlení je pro mě nejhorší domácí práce. Nenávidim!
![]()
Fakt ne, já nežehlím ani ty košile a hadrové kapesníky se snažím odbourat úplně, abych měla klid. Přítel stejně vezme na košili bundu nebo vestu nebo něco a to už se nepozná, že nebyla úplně nažehlená, je hladší než ze sušáku.
Holky děkuji Vám za všechny příspěvky a manželovi jsem je dala přečíst…no a teď čekám jak se rozhodne(je ve znamení vah tak často váhá
).Myslím,že to je na dobré cestě ![]()
Jenom v rychlosti jakou značku máte?Jaká cena a spotřeba?Díky
jo a jakej je rozdíl mezi kondenzační a odvětrávanou sušičkou? ![]()