sušička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101473
1.5.10 13:21

Odvětrávací je levnější, ale potřebuje díru ven na foukání páry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
1.5.10 14:27

http://www.eproton.cz/…escrView.asp?…

mám tuto, ale kupovala jsem ji v obchodě a ne přes net a vyšla mě na 22 000 i s deskou mezi.

Já jsem odvětrávací mít nemohla protože nemám přístup z koupelny ven a kondenzační jsme nakonec vybrali hlavně kvůli vlhkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.5.10 14:42

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.10 20:50

Sušička

Sušičku můžu jen a jen doporučit. Mám jí už dlouho a je to věc k nezaplacení. Ani jsem nevěděla kolik prachu může být v prádle. Všechno teď zůstává v sušičce. Samozřejmě i papírové ubrousky. To neříkám o ušetřeném času když nemusím žehlit. Oceňuje to i moje rodina. Rozhodně kdo nad ní přemýšlí, jen do toho. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.12.11 19:32

Ahoj, potřebovala bych poradit. Koupili jsme sušičku Beko DPU 8360 X. Teprve se s ní sice učím dělat, ale mám problém, že prádlo nedosušuje. Myslela jsem, že je to tím, že dávám třeba moc prádla nebo různé prádlo, a tak něco už je suché, něco ne. Teď jsem ale dala sušit dvoje jeansy na program „jeansy“ a předpokládala jsem, že to bude ok (maximální náplň je i na tenhle program o dost větší), ale není. Program se ukončil a kalohoty jsou pořád trochu vlhké. To je normální nebo mám vadnou sušičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný