Sušička ano či ne?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.21 05:09

Sušička ano či ne?

Maminky dobré ráno. Je pro vás sušička doma nepostradatelný pomocník?
Vyplatí se domů koupit a jaká značka je nej? Chceme koupit k tomu i novou pračku prostě mít komplet. Máme starou s horním plněním prostě malá a chceme něco už lepšího :D
Prosím dáte tip?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
27.10.21 05:15

Myslim, ze co člověk, to nazor bude.
Ale za me super pomocnik, kdyz je hnusne a nelze susit prádlo venku. Nebo kdyz specham, kdyz je mi blbe a nechce se mi kolikovat pradlo na šňůry… Ja bych susicku nedala. Mame miele. Uz 8 let jede bez jediný poruchy. Je nas doma 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
27.10.21 05:20

Ano. Bez toho aniž ránu. A set AEG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.10.21 05:40

Pro mě to zas takový zázrak není.
V zimě nebo když prší a nelze sušit venku, na ručníky, povlečení, tak jo, ale jinak raději suším venku. Pomocník do domácnosti to je, ale čekala jsem od toho asi víc.
Nejvíce mi vadí, že prádlo ze sušičky nevoní (aviváž se prý nemá používat a ubrousky do sušičky jsou vyhozené peníze). Teď zkouším parfém na prádlo a asi dobrý, zatím prádlo voní. Dále mi vadí, že se ničí zipy, sráží oblečení, zejména synovy ponožky a trička s obrázky praskají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
27.10.21 05:54
@Ju21na píše:
V zimě nebo když prší a nelze sušit venku, na ručníky, povlečení, tak jo, ale jinak raději suším venku. Pomocník do domácnosti to je, ale čekala jsem od toho asi víc.
Nejvíce mi vadí, že prádlo ze sušičky nevoní (aviváž se prý nemá používat a ubrousky do sušičky jsou vyhozené peníze). Teď zkouším parfém na prádlo a asi dobrý, zatím prádlo voní. Dále mi vadí, že se ničí zipy, sráží oblečení, zejména synovy ponožky a trička s obrázky praskají.

Co to máš za šmejd? 8o

Já teda bez sušičky už fungovat neumím a ani nechci.
Prádlo je nadýchané, krásně voní a nikdy se mi nic nesrazilo. A to jsem na to celkem lajdák. Suším i to, co se sušit nesmí. Kašlu na nějaké doporučení programů. Valím vše na turbo, ať je to suché brzy.
A už suším pouze v sušičce. Sušáky na prádlo jsem zrušila.

Kdyby se sušička odebrala do věčných lovišť, okamžitě jedu kupovat novou.

A máme LG ;) Nebyla úplně levná, přes 20tis, ale je super. Buď znovu LG, nebo ještě do Miele bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
27.10.21 05:54

Pro me pomocnik je, moznosti susit venku mam omezene, pouze v plnem lete a to zas nejsme moc doma a pak peru narazove nekolik pracek za sebou. Nic mi nesrazi, na obrazky volim nizsi teplotu, avivaz bych stejne nekupovala a temer nic nezehlim. A znacku Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
27.10.21 06:10

Bez sušičky bych nedala už ani ránu. Je to pohodlné, nemusím žehlit, prádlo po dovolené mám za den vyprané a uklizené ve skříni. Mám teď Beko, ale až odejde, budu koukat po LG, AEG nebo Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.10.21 06:22

Za mě super pomocník v zimních obdobích! :-)
Máme samsung a super :palec:
Měli jsme BEKO, ale odešlo čerpadlo cca po měsíci, ale to je kus od kusu :-)
Navic pradlo je krasne měkke a prijemne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
27.10.21 06:23

Já mám AEG, používám ji hlavně, když nemůžu sušit venku, a taky na povlečení na odchlupeni (máme dvě kočky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
27.10.21 06:24

Určitě ano a pokud máš doma psa (chlupy) tak je to ta nejlepší věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.10.21 06:27

Dlouho jsem sušičku neměla Ale JOOOO máme rodinný dům takže vl étě tedy stejně házím oblečení ven na terasu ale v zimě jedině sušička

• Citovat
  • Upravit
607
27.10.21 06:38

Když mi ji manžel před 13 lety pořídil, říkala jsem si, jak jsem bez ni mohla existovat :mrgreen:
Za mě jsou vyborne AEG, SIEMENS, MIELE ( ale to už je jiná cenová relace )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.10.21 06:39
@Ju21na píše:

My ji měli od Beka co nám koupil tchán. Letěla z baráku. Prádlo i přes aviváž nevonelo, spíš divne smrdelo horkým vzduchem. Sušilo se na obyč program tři hodiny, někdy více. Ani nechci vidět tu spotřebu elektřiny. Oblečení ani zipy mi to neničilo, a to jsem tam házela šmejdy z pepca. Nicméně srazilo mi to 30 let starou bavlněnou plenu, tak nechapu.. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
1005
27.10.21 06:46

Já si nadávám, že jsem váhala anepořídila si ji dřív. Máme tři malé děti, takže peru pořád a je to velmi rychle a bez práce zase vyprané a v šuplíku. Ven nedávám prakticky už ani v létě. Ručníky jsou nádherně měkkoučké. Koupili jsme si naráz novou pračku i sušičku Miele a těch peněz nelituji ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.10.21 06:49

Máme set LG dva roky. Prostě v panelákovém bytě je to zázrak a do RD bych si to pořídila taky, o tom žádná :mrgreen: ano, sráží nějaké věci, třeba od dcery bodýčka, ale to mi žíly netrhá, to dítě roste a potřebuje nové oblečení každou sezonu. Necpu tam sportovní oblečení. Jinak vše, i boty. Na balkoně suším přes léto jen ručníky, povlečení — rovnou si tak dělám stín do ložnice, která je na západní straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný