Sušička prádla- vyplatí se koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6590
28.7.14 16:01

@eva333 ani pleny? Takže zbytečně žehlím oblečky pro mimčo? :D bakterie jsou pryč jako po žehlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.14 16:03

@baby-bike no já je vyndám a jsou jako z mráčku úžasné..
Mi se má mimčo teda narodit, ale oblečky jsem žehlila, na sušičce teda máme program „vyžehlené do skřině“ ale já myslela že je to sice rovné, jako od žehličky, ale dětské věci musím tak či tak vyžehlit :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.7.14 16:05

To nevím, já - než se narodilo - pro novorozeně vyžehlila první várku pro případ, že by bylo nějaké nemocné atp., ale teď už nežehlím, ani když suším venku. Pleny mám Bambino mio a vždy jsem měla vyžehlenou jen první várku, pak už - když byly děti zdravé - jsem nežehlila. V sušičce používám na pleny ten hodně teplý program, protože jsou dvojité a jen tak se nevysuší. Myslím, že tolik bakterií, aby ohrozily zdravé dítě, na tom prádle zase není, aspoň já žádný problém neměla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
28.7.14 16:06

@Halibar já mám sušičku asi dva měsíce a jsem nadšená. A fakt nevím proč bych měla dětské věci žehlit. Vy máte sterilní domácnost? To bys musela žehlit na nejvyšší teplotu a pak přežehlit i autosedačku a postýlku a vzduch a bradavky 8). Nemyslím to tak abych tě naštvala, jen nad tím nahlas přemýšlím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.14 16:08

Aha… No uvidíme, já první várku sušila na sušáku venku a druhou v sušičce…tak díky za tip, třeba nebudu muset taky žehlit, uvidíme na malém, jak se „rozhodne“ jeho kůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.14 16:11

@Krčka no mi právě každý říkal, že věci bych měla i žehlit :O
Ne v pohodě, já jsem ráda za každý tip, přece jen je to moje první (bude), a žiju v cizině sama s manželem, který o tom taky nic neví, takže co se nedovím na netu, nebo podle příbuzných co měly děti před 25 lety, nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
28.7.14 16:11

Hlavně v té sušičce uvázne tolik prachu z toho prádla, že pokud bych si měla vybrat mezi zaprášeným prádlem které vyžehlím a nežehleném bez prachu, hádejte co vyhraje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.14 16:12

Ale myslela jsem si, že když je prádlo vyžehlené, dítě se spíš neosype…ale to je spíš na prášku ne? Já jsem koupila Persil Sensitive gel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
28.7.14 16:12

@Halibar jasnačka. Ono se to tak dřív dělalo. Taky se píchali třeba uši v porodce a dával se měsíčním kojeným dětem pít čajík a ovocné šťávy. Holt jiná doba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
28.7.14 16:14

@Halibar v Persilu peru taky. Jediné co dělám u dětiček je, že dávám dvojité máchání a samozřejmě bez aviváže (ale tu nepoužívám ani u dospělých) a všechno bylo vždycky v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.14 16:14

Sranda :D díky :hug: taky jsem dala dvojité máchání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
28.7.14 16:17
@Halibar píše:
Sranda :D díky :hug: taky jsem dala dvojité máchání ;)

tak to bude v cajku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
28.7.14 16:19

Děkuji za názory :kytka: co sušička potřebuje? odtok vody a zásuvku nebo ještě něco? a jak to je z rozměrama, přeci jen je mám trochu omezené a všechny co jsem se dívala jsou rozměr 60×60 cm :cert: nemá někdo něco menšího? a když vyndávate prádlo z pračky tak ho je třeba do sušičky poskládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
28.7.14 16:21

@kitty77 kondenzační potřebují jen zásuvku (pokud bys trvala na odvodu vody, tak je tam na to příprava taky), ale jinak odtok není třeba, vyléváš to z takového dlouhého šuplíku ručně.

Prádlo se určitě do sušičky neskládá :lol: (nesměju se tobě, ale mé mamce která má tendenci ho tam skládat a je to velmi vtipné jí sledovat a pak vědět jak se to v té sušičce přehazuje ;)

menší rozměr neznám, my jí museli dát do kuchyně, jinde by se nevešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
28.7.14 16:48

@Krčka no mě právě tchýně pořád předhazuje že to tam budu muset skládat abych to neměla pokrčené 8o protože teoreticky jak se to z pračky vytahuje tak to je hrozně schumlané to to tam fakt můžu takto hodit a to bude rovné? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný