Sušička prádla- vyplatí se koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8176
28.7.14 16:59

@kitty77 ano, bude :) Pokud budeš vyndavat ze sušičky teplý a nebudeš mít tu sušičku narvanou až do stropu, tak to bude ok, Ona má sušička větší buben než pračka, neboj :)

Jen teda košile bude asi třeba žehlit, a le ty se u nás moc nenosej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.7.14 17:12

@kitty77 Sušička je nejdražší přístroj, co mám doma, ale pro mě také nejužitečnější.
Mám ji půl roku a už si neumím představit život bez ní ;).
Vybírali jsme dle recenzí, různých hodnocení. Nakonec jsme zvolili Siemens.
A co se týká prostoru - máme ji na pračce a žádný problém.
Určitě je nutné žehlit košile, i když i na ty mám speciální program a pokud je hned po sušení šoupnu na ramínka, tak ani ty košile někdy nežehlím. Dále žehlím límečky u polo triček.

• Citovat
  • Upravit
612
28.7.14 17:21
@Halibar píše:
@baby-bike no já je vyndám a jsou jako z mráčku úžasné..
Mi se má mimčo teda narodit, ale oblečky jsem žehlila, na sušičce teda máme program „vyžehlené do skřině“ ale já myslela že je to sice rovné, jako od žehličky, ale dětské věci musím tak či tak vyžehlit :O

A proč teda žehlíš ty ručníky? Já právě doufám, že se žehlení mimi věcí vyhnu, možná poprvé, ale pak už né :oops: Na pračce mám program baby care, takže budu prát na ten, samo prášek nějaký senzitive a bez aviváže, ale tu nepoužívám ani tak, v sušicce to jaksi nemá smysl… teď jsem objevila od Sanitolu desinfekci na prádlo, používá se místo aviváže, tak budu používat asi tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
28.7.14 17:38

Nezlobte se na me holky, ale zehleni je podle me nejvetsi hovadina, zvlast kdyz mate susicku. A pokud jste zvykle zehlit kvuli bakteriim, tak prave v susicce je tak vysoka teplota, ze to zabije uplne vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.7.14 18:04

Tato diskuse byla založena před mnoha lety, tak že v dnešní době jsou sušičky na úplně jiné úrovni. Vyrábí se hlavně kondenzační ( čili vlhkost z prádla-voda) nateče do nádoby v sušičce a nádoba se pak vyleje ( já vylévám až je skoro plná-asi po 3-4 várkách sušení. Je výhoda, že kromě přívodu elektřiny k tomu člověk nepotřebuje vlastně nic a sušička může stát kdekoliv. Mám Boschku s tepelným čerpadlem-byla hodně drahá ( kolem 24 000 kč), ale nelituju. Zvýšenou spotřebu elektřiny jsme nějak zvlášť nezaznamenali… Nic nežehlím, jen košile, když je to nutné. Většina sušiček má tu výhodu, že pokud dosuší, tak se nevypnou, ale jsou schopny několik hodin po skončení procesu prádlo občas „profouknout“, aby nebylo pomačkané- je to skvělá funkce, pokud člověk musí na nějakou dobu nečekaně odejít a program je třeba v polovině…První sušičku jsem měla Whirlpoolku, byla taky dobrá, ale byla hlučnější-ale to je už asi 8 let.. Nedokážu si to bez sušičky představit a to jsme s manželem jen sami dva. Taky je to výhoda, že prádlo je zbavené veškerého prachu ( ocení alergici) a zvířecích chlupů ( ocení pejskaři a kočičkáři).. :potlesk: A navíc…ráno dám oprat prádlo a před obědem to mám naskládané suché ve skříni..pokud používám aviváž, prádlo nádherně voní, je to prostě super vynález…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
28.7.14 20:06

@Majka4 se vším souhlasím, žekličku jsem nevytáhla od doby co máme sušičku :dance: :dance: :dance: už pomalu ani neví. m kde jí mám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jediné, co by možná chtělo přežehlit jsou utěrky, ale ty mě netlačí a košile taky nežehlím…a když jsme viděla toho prachu co je v prádle 8o 8o 8o 8o jo a má to další pozitivum, doma se tolik nepráší :dance: :dance: :dance: :dance: mám LG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.7.14 20:35

Mam take Bosch (typ bych musela hledat) a miluju ji!!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
29.7.14 08:35

@baby-bike mame ji kratkou dobu, nikdo mi nerekl, ze uz nemusim zehlit, od vcerejska nezehlim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.11.14 19:00

@wej za sebe musím říct, že sušička je super věc a obzlášť v zimě, kdy není možnost vyhodit prádlo na balkón, strašně moc to ulehčí práci a hlavně ušetří čas, přes léto sušičku až tak moc nepoužívám, spíše jen na naléhavé věci, nebo pokud je škaredě, když je hezky, tak upřednostňuji dávat prádlo ven na vzduch :) ovšem, pokud bydlíte někde v centru, asi je lepší si prádlo vysušit v sušičce, než ho věšet do ulic… takže názor na sušičku mám určitě pozitivní, ale každopádně, pro mě by byla asi důležitější myčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 16:00

Susicka pradla

Maminky ma nekdo zkusenost se susickou wirpool AZB 788 je trida B 6 smysl zvazuji zda do ni jit poradte prosim uvitam jakoukoliv zkusenost nebo zda si poridit jinou znacku dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.1.17 22:02

Ahoj, tak jsem dostala povánoční dárek sušičku, jen dotaz když píšou že bez aviváže, tak co ty kapsla ariel 3v1?tam je aviváž, používáte na praní a nebo opravdu jen prášek?? ahoj a vše nej v Novém roce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
2.1.17 08:37

@grosska Ahojky. Ja používám avivaz a zádný problem se nevyskytl. Sušičkuju 12 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
2.1.17 09:23

My samostatnou aviváž nepoužíváme. Jednak je to příšerná sra… na životní prostředí (a to tedy nejsem žádný pomatený ekolog) a druhak po sušícím cyklu stejně všechna vyčichla.

Ale nevím nic o tom, že by se používat neměla. Používám téměř výhradně ty kapsle, co se objevily, kvůli jejich pohodlnosti a nic jsem nepozoroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
8.4.17 12:20

oživuji diskusi

Doporučíte prosím někdo sušičku do 12 000Kč s panty vpravo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
8.4.17 17:20

Manžel mi k Vánocům nadělil od Beka :) a je to po pračce ta nejlepší věc v naší domácnosti :) pak je myčka… :mrgreen:
konkrétně máme tuto https://www.datart.cz/…05-G-B5.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný