Sváča pro 20 měsíční dítě

14379
9.5.19 20:38

Lipanek, někdy domácí někdy kupovaný dávám tak 1*týdně. Ovoce, kousek pečiva s máslem, sýrem nebo třeba jen suché(mléčná houska a pod.) Když jí uděláš domácí Lipanek, můžeš dosladit něčím,, lepším ", než je cukr. Nebo smíchat s ovocem. Syn mi už přesnídávka taky nechde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37298
9.5.19 20:45

Udělej domácí pribinak třeba. Nebo nějakou kaši. To ti nechce vůbec žádné ovoce? Syn třeba jabka apod taky nemusí, zato třeba jahody, maliny, meloun sní ve velkém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.19 20:54

Muj syn v tehle dobe svacival nejcasteji Matyldu a byla jsem za ni rada, protoze to byl a stale je nejedlik. Ted uz odmita veskery mlecny vyrobky. Jsem rada, ze obcas sni platek syra, neji maso ani vajicka, je to s nim cim dal horsi. Bud rada za tvarohacka, protoze muze byt i hur

• Citovat
  • Upravit
129
9.5.19 20:58

Vidite, domaci pribinak…
To me nenapadlo :palec:, hned jdu hledat recept!!! Jinak s tim ovocem je to bida no. Spoleham na leto az bude domaci, chutna prece jenom lepe. Mela rada jeste pomerance, ale ted uz ne, uprimne ted nechutnaji ani me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2055
9.5.19 21:03

A co třeba hroznové víno? To děti milují. Nebo borůvky, maliny, hodně zralá hruška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
9.5.19 21:10

Co nejaky svaci do ruky… Ja treba delam mrkvanky, mrkev mouka maslo udelat kolecka a do vnitr nastrouhany jablicko :-) nebo se da delat spousty susenek domacich. Ja ted delala buchticku oslazenou jen bananem. Staci vyslehat bilky s bananovym pyre, musi teda byt to pyre hodne mixle az tak ze i to pyre bylo naslehane. Udela to krasne snih, pak prislehat zloutek a olej a nakonec lehce vmichat mouku. Muzou se do toho prsknout treba boruvky. :) jinak je i domaci termix ten je taky mnamka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.5.19 21:11

@Markii2 často dávám maliny nebo hr.vino… a pak taky mix - vymackat pomeranč/mandarinku, najemno nastrouhat jablko, rozmackat banán. Malej si taky vybírá, co bude jist, tohle ale chutná, hlavně vychlazene! Jednou jsem místo mandarinky dala půl citronu, ale bylo to dost kyselý i přes ten banán, tak to spravilo par rozlamanych piskotu. Dá se to různě kombinovat. Pak taky muže různý buchty a suchý palačinky, ale to máme spis na snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.5.19 21:17

@awesomeone a kde kupujete maliny? Maji nejakou chut?? Ja vyzkousela boruvky a jahody a ty byly teda bez chuti, tak jsem to vzdala… ona celkove kdyz je to ovoce rozmackane tak se neobtezuje otecrit pusu. Palacinky u nas taky nefunguji, neobtezuje se to ani ochutnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.5.19 21:32

@Markii2 u místní zelinářky, jsou dobrý, jinak borůvky a jahody u nás taky nefrčí…parkrat jsem to zkusila jinde v krámu nebo na trhu a nejednou jsem musela vyhodit celou krabičku :roll: ale je to jedna z malá věci, co do nej dostanu… a to za nim ještě litam a cpu mu to do pusy :oops: jen aby něco snědl… vetsinou když se mi podaří mu dat první sousto, tak už je to pak lepší. A když je joooo nejhůř (nejčastěji s obědem), tak ho nakrmim u nějakýho videa na PC :oops: co teda miluje, tak rýžový chleby, ten mu nechávám k dispozici cely den na stolicce spolu s pitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
9.5.19 21:34

Obcas delam ovesne „susenky“ s ovocem. Aby bylo trochu i pro manzela, tak rozmixuju 60g ovesnych vlocek, 1 banan a 1 jablko (podle toho jak moc je chci mit vlacne, ovoce lze dat ruzne - napr. jahody, boruvky, maliny…), na pecicim papiru udelam placicky a pecu na 180° cca 20 minut. Libi se mi i recepty na mamavkuchyni.cz. - vzdy ale vynechavam cukr. Je to vsechno samo o sobe sladke dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
9.5.19 22:48

Na svačinu třeba chleba se sýrem, chleba se šunkou, domácí lipánek, pudink s ovocem, borůvky, jahody, maliny, banány, pomeranč, hrozny, nektarinky, mandarinky, broskve..to třeba přidám i do jogurtu, dnes jsem třeba pekla bábovku..Malá teda mi jí naprosto vše nedošla jsem ještě na to co by nejedla.. má 20m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
11.5.19 13:49

Na svačinu kaše (např. ovesná, kukuřičná, pohanková) smíchaná s půlkou přesnídávky, banán nebo jiné ovoce, jogurt (možno přisypat třeba strouhaný kokos), domácí buchta bez cukru (slazeno jen ovocem, např. jablky, hruškami, datlemi), domácí jablkový štrůdl (těsto bez cukru + strouhaná jablka).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML