Svačina/oběd do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
15.10.13 18:02
@Barca12345 píše:
Jo, to jsem pochopila… nemyslela jsem to urcite zle, jak rikam - je to pekna cena na to, ze doma nevaris a jeste ti jidlo dovezou, to urcite bez debat, jen jsem chtela osvetlit, proc se to nekomu zda hodne.

Jo jo však v poho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
15.10.13 18:05

@evish já dělám svačiny/obědy dětem do školy. Tortila plněná zeleninou, sýrem, kuřecími kousky, nebo bageta, pomazánkové máslo, kousky jablek, oříšky, a krůtí/kuřecí maso, řízečky, těstovinový salát apod.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška

Já ve škole také neobědvám…ale mně stačí když si k obědu udělám jak ty říkáš housku s něčím a krabičku zeleniny. :)

• Citovat
  • Upravit
2219

S pracovní dobou jsem na tom stejně, a úspěšně krabičkuju :) Dělám to tak, že o víkendu navařím víc (většinou něco náročnějšího na přípravu) a to mi vystačí na pondělí - úterý. Ve středu se snažím nebýt v práci dlouho, abych si mohla na další dva dny zase navařit - většinou dělám zapékaná jídla (těstoviny, brambory se zeleninou, sýrem, rýžový/pohankový nákyp), těstovinové a zeleninové saláty, špagety s kuřecím masem, lečo s bramborem, čočku nakyselo, kuskus, rizoto, klidně i hustší polévky, třeba zeleninovou, bramboračku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Ja na zitra osmahnu cibulku, na tom prismahnu do hneda neuvarenou ryzi, prihodim maso obrane z upecenho kurete, plus trosku hrasku a kukurice. Zaliju vodou a varim, dokud ryze neni mekka… mnamkaaaaa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
15.10.13 18:20

Já vařím manželovi do práce a zároveň sobě oběd na druhý den (jsem doma) a už teda taky kolikrát nemám nápady. Teď zrovna peču kuřecí stehna s rýží, jinak třeba zapečený těstoviny s uzeninou, zapeč. těst. se špenátem a kuř. masem, špagety, rizoto, buřtguláš, mexické fazole, čočka, filé, špenát, zapečené těstoviny, lečo, těstovinový salát, rajskou, přírodní plátek masa, řízek, roládu z vepř. masa apod. Není problém v mikrovlnce ohřát téměř každé jídlo a navařit třeba na 2 dny taky. Manžel naštěstí není vybíravý a jí všechno :lol: No, čerstvě uvařený je čerstvě uvařený, ale proč když jsem doma a vařit si stejně musím, by si jídlo nebral z domu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
15.10.13 18:42
@Barca12345 píše:
Jo, to jsem pochopila… nemyslela jsem to urcite zle, jak rikam - je to pekna cena na to, ze doma nevaris a jeste ti jidlo dovezou, to urcite bez debat, jen jsem chtela osvetlit, proc se to nekomu zda hodne.

hodně to je, protože je to většinou hnusný, mastný, přesolený a nevyvážený, takže po 2 hodinách mám opět hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.10.13 18:54

@evish
Polivka zeleninova italska:
Mrkev, rapikaty celer, rajcatove pyre, cibule, cesnek, loupane a drcene rajcata, bazalka, testoviny do polivky(muslicky),zeleninovy vyvar
Nakrajat na platky mrkev a celer a cesnek, cibuli na kosticky osmahnut na olivovom oleji, pridat zeleninu a restovat tak 10-15min(potidne miesaj nech sa Ti nepripali),pridaj rajcatove pyre(tak 2-3 lyzice aby pokrylo zeleninu) a orestuj. Pridaj lyzicku krystal. cukru premiesaj a zalej vyvarom.(alebo vodou).Nechaj varit cca15min. Pridaj drcene rajcata a testovinu a pocar este 5 min(testovina dojde sama).
Dochutit sol pepr a bazalka.
Ku koncu varania mozes pridat parmazan a nechas povarit v polievke.(je lepsia s nim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí