Svačina pro školáky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
19.9.13 19:52

svačina pro školáky

Dáváte malým školákům na svačinu i müsli? Synovec je závislej na různých křupinkách, tak jsme si tak se ségrou říkaly, jestli je to dobrý, mu to pořád dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.9.13 19:54

Pořád určitě né, jednou za týden ano.. Ale osobně to dávám místo sladkosti, jako doplněk svačiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
19.9.13 20:00

Nevím, ale někde jsem slyšela, že moc vlákniny pro malé děti je spíš na škodu. Že to ty děti nedokážou pořádně natrávit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
19.9.13 20:04

Vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.9.13 20:10

Dala bych jednou za čas, proč ne.. Ale furt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
19.9.13 20:11

@hupalka a mala-15m ma rada veci kde je vlaknina-zitne susenky moje, sojovy suk, pohanku… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
19.9.13 21:00

Nejsem žádný výživový poradce, ale nepřijde mi to jako nic špatnýho. Pokud bych to chtěla mít extra, zapekla bych musli doma a dala mu ho spolu s bílým jogurtem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
19.9.13 21:29

V 6 letech už té vlákniny může být víc..Nadbytek vlákniny škodí, ale nedoporučení konzumace musli a celozrnného pečiva se týká spíš batolat.

Záleží, co jí za křupinky. Některé rádoby „musli“ nemá s opravdovým musli nic společného - zvlášť různé dětské kuličky a kroužky, to je hlavně cukr a po celém zrně ani památky. Je to spíš pochutina. Pokud jí třeba kukuřičné corn flakes, tak to je vhodné. Nebo ovesné vločky.

Zapékané musli občas kupujeme, dávám i dětem trochu s jogurtem a musli tyčinky mají rádi - ale tam je to zase tyčinka a „tyčinka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.9.13 13:18

No, jí právě spíš ty mušličky a čtverečky. Zapečné vločky si dává občas. Kupujete nějaké vločkové směsi, co jsou vyloženě pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
21.9.13 20:36
@paeatara píše:
No, jí právě spíš ty mušličky a čtverečky. Zapečné vločky si dává občas. Kupujete nějaké vločkové směsi, co jsou vyloženě pro děti?

Tak těch mušliček a čtverečků bych moc nedávala, já to beru spíš jako „na chuť“ místo sladkého. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.9.13 20:25

Sice ještě nemám tak velké dítě, ale myslím, že na müsli není nic špatného. Spíš aby dítě jedlo vločkové směsi a ne to sladké extrudované anebo opravdu müsli tyčinky z ovesných vloček. No a k tomu jogurt a je to.
Občas jsme domů koupili müsli tyčku Corny banán+čokoláda, jenže tam těch vloček moc není :nevim:, ale emco už tuhle příchuť vyrábí taky a na rozdíl je v ní vloček hodně a chuť nemá chybu. Ach jo, na tuhle kombinaci jednou umřu. :mrgreen: No, trošku jsem asi odbočila, ale müsli ke svačině za mě asi joooooo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
8.9.16 12:49

@paeatara doporucuji si namichat v Mixit ;) nebo tam msaji uz namichane pro deti. Tam je ale kokos a to nasi slecne nejede :lol: maji i mysli tycinky, mrazem susene ovoce, orisky, kase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 21:09

Hele Dávej Mu To Lepší Než Kdyby Žral Hamburgery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
8.6.18 22:57

Kdyby jedl domácí musli, ovesné vločky, tak no problem, ale tyhle čtverečky pro děti atd. jsou brutálně přeslazené, takže u tohohle raději s citem. :) Ale rozhodně ho to jednou za čas nezabije. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko