Svádíte opraváře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5655
12.12.25 17:52
@Anonymní píše: Více

Tak politováníhodná žena, která svádí opraváře. To je jak z pokleslého filmu. Doufám, že se taková ještě nezapomene urazit, když ji opravář pošle do…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
12.12.25 18:13

Ok, kamaradka se te zepta, jestli opravar byl mladý a jestli se ti libil a ty v tom hned vidis obecne svadeni opravaru.

• Citovat
  • Upravit
72725
12.12.25 18:16

Mám pár kámošů, co dělají řemeslo a prý je to dost časté, zesi baby myslí, že tím sníží fakturu :lol: mě by to nikdy nenapadlo. Pošťáka taky nechávám byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
12.12.25 18:29

Jako myslis, ze laskovne mrkne..a panimko za chvili vyndam vercak a vymetu vam diru jako komin? Mne jeden nejmenovany rekl..pani vy se srasne podobate jedne pani co se stara v nejakem druzstvu o cuniky..a jestli nemam sestru dvojce, kdyz jsem dal koukala dal jak puk..tak pry..vy mate neco proti cunikum? A nebo vam vadi druzstva. Myslela jsem ze si cvrknu smichy do gati. Fesak fakt nebyl. Jinak jsou to spise srarsi. Ale mame delal okna fesak, mama hodila rec u obeda tak pry mel slecnu😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12100
12.12.25 18:37

„Ahoj, já jsem Helmut, opravář komínů. Ahoj, já jsem se právě osprchovala."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.25 18:49

Nevím, jestli kecal, ale bývalý kolega si přilepšoval jako hodinový manžel a říkal, že pár nabídek bylo. Ne, že by kvůli chtíči, ale jako způsob platby. Když ho pošle firma, tak je asi každé jasné, že musí být nějaký papír, faktura… Ale když je sám na sebe, tak bych i věřila, že to někdo zkusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
12.12.25 19:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
12.12.25 19:36

Já mám jednoho doma a občas ho svádím. Počítá se to? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
12.12.25 19:45

A jaké to má pokračování-ptám se pro kamaráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
12.12.25 20:11

Tak ja mela za poslednich 8 let doma opravare 2×. Pokazde na mycku. Prvne vysel termin na nasi dovolenou, takze byla pritomna moje mama. Jestli ho svadela nevim. Podruhy byl doma muz a me zajimalo jen to, aby to opravil a ja uz nemusela to nadobi po 3 tydnech myt rucne. Ale kdyby mi rekl, ze jinak to nejde a na soucastku bych musela cekat dalsich 14 dni, tak si tu mikynu snad i svleknu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
12.12.25 20:16

Tak já slyšel jeden, že paní neměla hotovost a mistr jí dal na výběr-buď zazpívat, nebo pomilovat-no, zpěvačka to nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.25 20:29

Já ne, ale....

Jeden náš kolega servisák (internet) odmítal jezdit na jednu konkrétní adresu, že tam baba po něm jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.12.25 20:37

Jo občas se to stane i vyloženě padly návrhy. Ale mam pro tvou kámošku desivou zprávu. Doma si z takových zákaznic děláme s manželem pak legraci, tak nevim jestli to za to stojí. Neni to nic neobvyklého.

Příspěvek upraven 12.12.25 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 20:41

Ma matka s narcistni poruchou, ocividne po rozvodu neukojena, delala na kazdeho chlapa,.co k nam prisel trapne falesne chachacha chichichi. A co udelali? Ocividne si rekli, ze je baba blba a napalili silenou cenu. Vztek si pak vybila na mne :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.25 20:58

V zivote me to nenapadlo. Kdybych byla v tu dobu sama a ten muz mi pripadal atraktivni, tak bych postupovala jako u kazdeho jineho, snazila bych se zavest rozhovor, a kdyby vypadal ze si se mnou chce pokecat vic, zkusila bych jestli by se nechtel nekdy znovu videt. Ale mam kamaradku a ta taky furt u kazdeho chlapa hodnoti jestli je pekny, pta se me jak se mi libii ktery cisnik co nas obslouzil na obede…ja nikdy nevim co ji na to mam rict. Je nam obema 40, jsme obe vdane, me to prijde uplne mimo, davno takhle o chlapech nepremyslim. Jako nejaky extra sympatak by me asi zaujal, ale to 99% tech co jen tak potkam neni nebo to o nich nestihnu zjistit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky