Svádíte opraváře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.25 22:37

Opravář u nás byl nedávno a byl to smradlavej strejda, takže to asi ne :lol: Ale když jsem žila v zahraničí a pracovala jsem jako pokojská na hotelu, stalo se něco takového kolegovi. Šel uklízet pokoj, kde zrovna byla jedna starší dáma, a začala se před ním svlékat. Prý utekl. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10651
13.12.25 00:27
@Anonymní píše: Více

Jo některé ženské se snaží. Buď svádět, nabízet jídlo atd. Dost casto s vidinou nižší sazby. Proto si dost řemeslníků nevezme ani kafe. A teda chudáci chlapi, kdyby měli každou obsloužit,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
13.12.25 06:33
@janickaIII píše: Více

Tak to uplne neni, u mamy delali ten fesak a jeste jeden, bylo to zaplaceno dopredu svj takze tam sazbu neresili ale mama jim varila i udelala kafco a fakt meli radost a udelali to krasne ciste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.12.25 06:34

Ty jo a já si myslela, že když už mi někdo leze v bytě a maká, tak třeba
je slušnost nabídnout vodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.12.25 09:02

@lilith1 @Maaarč samozřejmě, ze je to slušnost. A vždy jsem to dělala taky tak. Až do doby, kdy jsem objednala výkopové práce na zahradě. Pánovi nabídla kávu, vodu, koláč. A on mi pak řekl, ze tak hnusné kafe ještě nikdy nepil.
Ale zase chlapici co přišli na plot, makali 3 dny od úsvitu do soumraku, byli opravdu vděční za řízky a další jídlo.
No a poslední upovidany kominík. Ten mi právě vyprávěl, jak mu lidi často dávají jídlo atd a ze dost často tim zkouší ukecat nižší cenu.

A pravda je taková, ze dnes mají řemeslníci takové sazby, ze se nemůžou divit, kdyz jim lidi nenabidnou ani tu vodu. Lidi si je objednávají na práci, za stanovenych podmínek. Nemůžou očekávat, ze dostanou občerstvení automaticky. Je to jistě příjemný bonus, ale v dnešní době už rozhodně ne automatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2644
13.12.25 09:17
@Maaarč píše: Více

Přesně, já nabízím i kafe nebo čaj.

Jinak zakladatelko hoď se do klidu a pusť si kapelu 3 sestry, zejména song Montér údržbář (ten to umí s paničkama…) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.12.25 10:40

Je to o lidech. Mému muži nabídnou dokonce i oběd, ale většinou jsou to starší ročníky anebo dlouhodobý zákazníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6716
13.12.25 10:51

To vidim na nejaku poruchu aj u teba. Mysliet si, ze da opravar sialenu sumu kvoli domnelemu sialenstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6716
13.12.25 10:55

Co je toto za predstava…
Remeselnikovi ponuknem obcerstvenie automaticky - vzdy to tak bolo u nas zvykom. Nikto od toho nic neocakaval. Skratka pride clovek do tvojej domacnosti, tak mu nieco ponuknes. Ako kazdej navsteve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
13.12.25 11:03

Možná to bude nepopulární názor ale primárně mi jde o to aby ten člověk opravil nebo vyřešil danou věc. Něco pro zrovna opraváře bych měla svádět. Když budeme sukst tak nebude opravovat.. Pokud budu chtít sukat tak si najdu milence. Přijde mi to takové nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
13.12.25 11:05
@ludmilaadamkova píše: Více

No přesně tak, u nás je těžké opraváře vůbec sehnat, já byla ráda, že nám to konečně přišel spravit, ještě abych ho zdržovala od práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
13.12.25 11:36

To jsou mi nápady. :mrgreen: Já mám spíš opačnou zkušenost. Jezdil k nám s PPL mladý kluk, pozdravil, málem ručičky celoval a pokaždé-mladá paní, kdy zajdeme na kafe, byl cca o 15 let mladší, Tak jsem si říkala, že si dělá srandu. Jednou šel pro balík manžel a ogařisko mu vykládalo, že se mu líbí jeho dcera a furt ji zve na kafe a ona nic. Podotýkám, že manžel byl starší o 5 let.No…začala jsem využívat jiné dopravní služby. :D Nicméně, kdybych chtěla, tak mám dva sousedy elektrikáře, oba vyhlášení prasáci a oba projevují zájem a nejen o mne. Oběma je přes 70, jednomu skoro 80 a ten se ke mně snaží pořád nacpat a ke kámošce taky. Kdysi něco u nich dělal, byla s ním její maminka, ona šla vařit kafe, chlapa nikde a pak ho našla ve vaně a on ji mile vyzval, že jako aby mu šla umýt záda. Jinak chci, aby mužský udělal, co má a odešel, po zaplacení, jasně. Kafíčko, štamprličku a sváču si může dát doma. Výjimku dělám jen u dobrých známých a u rodiny a ti zas nejsou profíci a dělají to většinou za dobré slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.25 11:54
@Popeladym píše: Více

No být tím opravářem tak to musí být fakt nepříjemné. Když předem neví co ho tam čeká a jak se takové ženské zbavit!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.25 11:58
@Pedro867 píše: Více

Pokračování to nemá. Po opravářích nevyjíždím a docela je lituju jestli to nějaké ženy na ně zkouší.

• Citovat
  • Upravit
1454
13.12.25 12:00

Stává se to. Mladého atraktivního občas svádějí starší ženské. A nejen v tomhle případě, i mimo práci. Třeba na nějaké zábavě, když vyrazí ženské někam za zábavou, v baru atd… na maloměstě a vesnicích častěji. Jo a vůbec se s tím nepárají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí