Svádíte opraváře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
13.12.25 16:47
@rmot píše: Více
:) Tak sex. narazky jsou primitivni neomalenost a slizke buranstvi, co obtezuje, ale slusne taktne komplimenty, z kterych nestekaji sliny, neobtezuji a muzou byt mile.
  • Citovat
  • Upravit
12604
13.12.25 16:50
@My Melody píše: Více

Máš moc pěkný montérky, Melody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
13.12.25 16:54
@Ploskutáček píše: Více
:mrgreen: Mas moc hezkou sukni, Plosky.
  • Citovat
  • Upravit
1341
13.12.25 17:55
@janickaIII
@janickaIII píše: Více

Já bych si ani jednoho z těch hanbářů domů nepustila, ale to s tou vanou, se prý stalo vícekrát.

Příspěvek upraven 14.12.25 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.12.25 18:04

Opravář.

Už se mi to párkrát stalo a líbí se mi to. Dokonce se stalo, že žena původně nepřitažlivá mi najednou přišla velice sexy. Teprve doma jsem objevil dva cucfleky vlevo a vpravo na krku a druhé drápance na zádech. Vůbec jsem nechápal kdy mi to udělala. A úžasné je i to, když je to za práci často jen za dvě, tři stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12604
13.12.25 18:09

Tam je podle mě zásadní, aby akt proběhl po opravě pračky, nikoliv před ní. Ale já jsem teď nejvíc štajf ze sexu na právě opravené pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12604
13.12.25 18:16
@rmot píše: Více

To bych do tebe neřekl, ty bejku jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale přeju ti to.

Mimochodem, před takovýma patnácti lety jsem četl na IT fóru, jak se souloží na vejškách mezi studentama. Že třeba když ji spolužák opraví počítač, ona mu upeče buchtu, případně nabídne svou vlastní. A nebylo to žádné honimírské fórum jako tady, takže nemám důvod tomu nevěřit. Mnoho žen a dívek rajcuje, když muž něčemu rozumí. Proto jsem byl já do 36 panic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.12.25 18:20

Přídavek

@snehulak75 píše: Více

Někde jsem slyšel o tomhle vtip. Když skončí instalater se sifonem, hrabe se zákaznice v kabelce, ošívá se a tiše promlouvá: Promiňte, koukám, že nemám ani stovku. Nešlo by to dohodnout se nějak jinak? Pootevře výstřih a předvede plné poprsí. Copak o to, chlapík si dal říct a když k panince uléhá všimne si, že má ušpiněné bříško něčím černým. Jejda, promiňte pane nevšimla jsem si toho, těsně před váma tu byli totiž uhlíři s uhlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
13.12.25 18:35

Ze by kazda druha VS nabizela buchtu, bych brala s opatrnosti, jak jine hlasky na netu, na EM taky kazdy druhy soulozi denne a vydelava 100 tacu. :) Vetsina spoluzacek „nenabizela buchtu“, vyrazna vetsina a pak bylo par holek, co braly vsechno a ty mely na to navazane nejake sve problemy.
I kdyby byl opravar hezky a pricetny chlap, nejdes s nim soulozit a kdyz, budou to vyjimky, predpokladam spis starsi, osamele, nechtene zeny.

• Citovat
  • Upravit
1146
13.12.25 19:02
@snehulak75 píše: Více

dvě až tři stovky 8o 8o odkud jsi? Já jsem měla doma minulý týden instalatéra na opravu bojleru, vyměnil ventilek, byl tady max. 20 minut a stálo mě to přes 3 tisíce. Sex neproběhl (abych neodbočila od tématu :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
13.12.25 19:11
@My Melody píše: Více

A jak se to rozlišuje? Já mám zkušenost, že když použiji povinný formální a vzletný kompliment, jenom aby se neřeklo, tak je to vždy bráno jako pravda a můj opravdový obdiv i city k dané osobě, ovšem pokud se o něco takového pokusím se upřímným obdivem a skutečnými city, tak jsem označen za prázdného lichotníka. :zed: :pocitac:

Raději proto používám banální a otřepané komplimenty, které jsou ale přijímané jako upřímný obdiv a skutečný zájem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
13.12.25 21:45

…a od teď se začala psát historie Ploskyho kiltu-je to holt Statečné srdce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12604
14.12.25 09:18
@jege píše: Více

Takže všechny ty něžnosti, lichotky a alimenty, které jsi mi věnoval, byly neupřímné a falešné? Je ti jasné, že po tomhle doznání už tě nebudu moci milovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
14.12.25 10:38
@jege píše: Více

Asi jde o výraz, jaký u toho máš. Kdyz jde o city a člověku na tom záleží, vypada většinou divně. Kdyz to říká ze slušnosti, je u toho uvolněný a proto to u žen zabírá. Protože pohodového chlapa, ktery sype lichotky chce každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
14.12.25 10:43

V Tvém případě to neplatí, tam jsou city skutečné! :* :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...