Švadlena České Budějovice

112
6.5.21 22:05

Švadlena České Budějovice

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, nemáte někdo tip na dobrou švadlenu v Budějovicích nebo okolí? (Písek, Vodňany…). Nahromadila se mi tu spousta oblečení, která potřebuje upravit (zúžit, zkrátit ramínka, vyměnit zip, dát záplatu). Je toho dost. Hledám někoho fakt šikovnýho, některé kousky nejsou úplně z ideálního materiálu, tak aby to nějak vypadalo. A aby to netrvalo věky a nestálo úplně majlant.

A kdyby vedla i čistírnu a podrazila boty, tak by to bylo úplně ideální. :D

Ráda bych alespoň na jaře a v létě vypadala jako člověk. Než zase všechno zavřou.

Díky za tipy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1049
6.5.21 22:36

Já mám dobrou zkušenost s Galina Cirkovicova, dřív byla v centru, teď mi ji to vyhazuje někde u Prioru. Jak je na tom po lockdownu, netuším. Boty a cistirnu sfouknu v Gecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12616
7.5.21 06:10
@Mimadora píše:
Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, nemáte někdo tip na dobrou švadlenu v Budějovicích nebo okolí? (Písek, Vodňany…). Nahromadila se mi tu spousta oblečení, která potřebuje upravit (zúžit, zkrátit ramínka, vyměnit zip, dát záplatu). Je toho dost. Hledám někoho fakt šikovnýho, některé kousky nejsou úplně z ideálního materiálu, tak aby to nějak vypadalo. A aby to netrvalo věky a nestálo úplně majlant.

A kdyby vedla i čistírnu a podrazila boty, tak by to bylo úplně ideální. :D

Ráda bych alespoň na jaře a v létě vypadala jako člověk. Než zase všechno zavřou.

Díky za tipy. :)

To jeste nekdo vyuziva svadleny na opravu, pri dnesni kvalite obleceni kdyz se vse rozpadne za dva roky :roll:, jednou sem si davala vymenit zip a bylo to tak drahe, ze uz fakt ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák