Švagrová chtěla dítě, její muž ne

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
5.3.12 12:36

Oni kdyz se tenkrat snazili tak zili u tchyne… coz nijak neodsuzuju ted u ni zase bydlime my ale to je na delsi povidani…jako me to hlavu nerve jsem rada ze nerekla ze pujde na potrat a za to si ji cenim jen je mi najednu stranu lito svagra kterej fakt deti nerad… a co se tyce svagrove bude urcite dobra mama jen rikam ze zpusob poceti je u dospeleho vzdelaneho cloveka na povazenou…co se tyce tchyne je skvela zatimco s nasima komunikuju na zakladni urovni ale tahle poznamka me zamrzela…je jasne ze uprednostni vlastni dite pred snachou ale zase musi mluvit realne…
no doufam ze sem tady tou diskuzi nikoho nrepohorsila chtela sem to ze sebe spis dostat nez to nejak resit…ani nemam proc a jak…

• Upravit
1452
5.3.12 15:35

tak určitě to zamrzí, nikdo není dokonalý, hoď to za hlavu ;) Až švagr uvidí miminko tak věřím tomu, že názor změní :srdce:

• načítám...
Anonymní
5.3.12 18:11

Snad jo jsou to docela fajn lidi az na par chyb…ale kdo chyby nema ze !!! Preju jim zdrave krasne mimi a hlavne se tesim ze bude v rodine zase prcek…my uz mame pomalu slecnu
(1 rok :-D) takže to bude krásný vidět zase mimi

• Upravit
Ariadne
5.3.12 21:19

No já teda nerozumim tomu, proc svagr deti nerad a pred tim poslusne „inseminoval“. To musi byt echt podpantoflak, kdyz se k tomuhle necha premluvit :)

Taky by me mrzela poznamka tchyne, ale holt dcera je dcera :nevim:

Nam zas znamy dali diagnozu, ze pry kdyz pouzivame pharmatex a funguje nam nekolik let, tak jsme neplodny. Nutno rict, ze takhle to kamaradce povedel gynekolog a byla za debila, ze veri gelu.

Mne zas doktorka rekla, ze nevidi duvod, proc bychom meli byt neplodny a ze to doporucuje, kdyz ostatni metody nefunguje, takze na vlastni diagnozy bych byla opatrna :lol:

Hod to za hlavu a tchyni bych nenapadne naznacila, ze te ta jeji poznamka mrzi, ze vase dite bylo chtene.

• Upravit
1863
7.3.12 09:55

a proč ten švarg předtím rok podstupoval snažení s manželkou a pak najednou až je těhotná, tak vlastně děti nechce??? to mi nějak hlava nebere…a když už je teda podpantoflák a nechal se k tomu ukecat, proč teda vlastně až teď vybuřuje s vlastním názorem???

• načítám...
Anonymní
7.3.12 13:21

Já nevím nechtěl dítě a snažil se nechtělse ženit a vzal si jí…on je prostě jinej je to hodnej fajn kluk…ale radši než rodinu atd. má hospůdky fotbal a jiné…prostě ačkoli to zní jako dost slabej argument on udělá cokoli mu manželka řekla jen aby měl doma klid…

• Upravit
20820
11.3.12 14:44

Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová