Zákaz stání, výzva - Pražáci pomoc :)

2858
4.3.12 20:44

Výzva - Pražáci pomoc :)

Ahoj :)
prosim prosim, dneska jsme byli v Praze a bohužel zastavili na zákazu stáni (samozřejme,že jsme to před zastavením nevěděli) a když jsme se vratili,tak jsme měli za stěračem výzvu,že auto tovarni značky bla bla blabla a bla bla bla se dopustili činu stáni v zákazu a že se máme dostavit podat vysvětlení na níže uvedenou služebnu v takových a takových úředních dnech a hodinách…ale problém je v tom,že jsme z Plzně-Jihu (Dobřany)…nevíte prosím, jestli tam stačí zavolat nebo nechat to být a čekat, jestli pošlou pokutu a nebo tam opravdu budem muset zase těch 150km jet? 8o :roll: Víte někdo jak to chodí??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.12 20:50

Pokud to bylo od Městské policie, tak by to neřešila. Lísteček mohl odletět…atd :lol:

• Citovat
  • Upravit
2858
4.3.12 20:51
Anonymní píše:
Pokud to bylo od Městské policie, tak by to neřešila. Lísteček mohl odletět…atd :lol:

Jojo právě,že jo…akorát mam strach,že mi pak přijde ranec,že jsme nepodali vysvětleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.12 20:53

Taky jsem ho tam měla,už je to rok a nikdo se neozval :mrgreen:, a co vim od známích tak se většinou ni neozvou.

• Citovat
  • Upravit
5345
4.3.12 20:54

no já bych tam zavolala, a řekla co a jak a at to případně postoupí Plzni.

ale varianta jak píše anonymní je taky…ale ze zkušenosti souseda vím, že to dali k jeho spz a pak namátkou při silniční kontrole ho vyhmátli a stejně tomu neutekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.3.12 20:54

Rozhodně to nenechávej „vyhnít“ zvlášť měšťáci jsou fakt svině, zavolej na to číslo uvedené na lístku a poptej se, možná to přeloží k vám, ale rozhodně neprojde „uletěl lísteček“ Anonymní asi neví, že si dneska všechno fotí, s datem, časem a SPZ

Řeš to hned. Zavolej jim, zjistíš víc. Držím palce… asi jako všude, záleží na koho narazíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.3.12 20:56
Anonymní píše:
Taky jsem ho tam měla,už je to rok a nikdo se neozval :mrgreen:, a co vim od známích tak se většinou ni neozvou.

to je taky možný, ale bude se zakladatelka děsit zda jí jednou něco přijde? takle zaplatí cca stovku pokutu a jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 20:58

No musím to řešit až zítra…páč podle lístečky jsou úřední dny a hodiny zítra…a fotku mají páč je to tam napsáno,že jsem foto 11 a čas tam taky byl napsaný…jako neřešit to,to mám strach…ale jde mi o to,abych tam kvuli tomu nemusela zase jet…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
4.3.12 20:58

Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt. :nevim:
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2858
4.3.12 21:02
Scarlett2011 píše:
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. :zed:

Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
4.3.12 21:14

Ahoj, určitě to řeš. Někdy se ozvou až za tři - čtyři roky a to bude pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 21:20
Praska19 píše:
Ahoj, určitě to řeš. Někdy se ozvou až za tři - čtyři roky a to bude pálka.

No právě…já doufám,že takhle to moc nebude…na webu městské policie jsem našla pokutu od 0-2000,– Tak jsem zvědavá kolik slíznu já…jen doufám,že tam nemusím zase fakt jet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
4.3.12 21:21

S tim jestli to lze vyridit telefonicky neporadim, ale nase zkusenost je takova, ze kdyz manzel spatne parkoval a mel se dostavit k podani vysvetleni, tak tam sel pokorne, zkrousene a oni mu jen domluvili a ze pokud se to bude opakovat, daji mu pokutu.
Takze urcite se na to nesnaz vykaslat, bylo by to podle mne mnohem horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.3.12 21:22
Scarlett2011 píše:
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. :zed:

Přesně tak, určitě bych to řešila. Dneska už se vymáhá všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.3.12 21:25

Já bych právě Městskou policii nepodceňovala, jsou horší než státní, bývalému příteli takhle přišel exekutor, určitě tam zavolej a oni ti poradí, co a jak. Držím palce, ať to vyřešíte co nejrychleji a bez komplikací!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová