Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
prosim prosim, dneska jsme byli v Praze a bohužel zastavili na zákazu stáni (samozřejme,že jsme to před zastavením nevěděli) a když jsme se vratili,tak jsme měli za stěračem výzvu,že auto tovarni značky bla bla blabla a bla bla bla se dopustili činu stáni v zákazu a že se máme dostavit podat vysvětlení na níže uvedenou služebnu v takových a takových úředních dnech a hodinách…ale problém je v tom,že jsme z Plzně-Jihu (Dobřany)…nevíte prosím, jestli tam stačí zavolat nebo nechat to být a čekat, jestli pošlou pokutu a nebo tam opravdu budem muset zase těch 150km jet?
Víte někdo jak to chodí??? ![]()
Pokud to bylo od Městské policie, tak by to neřešila. Lísteček mohl odletět…atd ![]()
Anonymní píše:
Pokud to bylo od Městské policie, tak by to neřešila. Lísteček mohl odletět…atd
Jojo právě,že jo…akorát mam strach,že mi pak přijde ranec,že jsme nepodali vysvětleni ![]()
Taky jsem ho tam měla,už je to rok a nikdo se neozval
, a co vim od známích tak se většinou ni neozvou.
no já bych tam zavolala, a řekla co a jak a at to případně postoupí Plzni.
ale varianta jak píše anonymní je taky…ale ze zkušenosti souseda vím, že to dali k jeho spz a pak namátkou při silniční kontrole ho vyhmátli a stejně tomu neutekl.
Rozhodně to nenechávej „vyhnít“ zvlášť měšťáci jsou fakt svině, zavolej na to číslo uvedené na lístku a poptej se, možná to přeloží k vám, ale rozhodně neprojde „uletěl lísteček“ Anonymní asi neví, že si dneska všechno fotí, s datem, časem a SPZ
Řeš to hned. Zavolej jim, zjistíš víc. Držím palce… asi jako všude, záleží na koho narazíš ![]()
Anonymní píše:
Taky jsem ho tam měla,už je to rok a nikdo se neozval, a co vim od známích tak se většinou ni neozvou.
to je taky možný, ale bude se zakladatelka děsit zda jí jednou něco přijde? takle zaplatí cca stovku pokutu a jde.
No musím to řešit až zítra…páč podle lístečky jsou úřední dny a hodiny zítra…a fotku mají páč je to tam napsáno,že jsem foto 11 a čas tam taky byl napsaný…jako neřešit to,to mám strach…ale jde mi o to,abych tam kvuli tomu nemusela zase jet…:(
Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt. ![]()
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. ![]()
Scarlett2011 píše:
Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt.
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli.
Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou ![]()
Ahoj, určitě to řeš. Někdy se ozvou až za tři - čtyři roky a to bude pálka.
Praska19 píše:
Ahoj, určitě to řeš. Někdy se ozvou až za tři - čtyři roky a to bude pálka.
No právě…já doufám,že takhle to moc nebude…na webu městské policie jsem našla pokutu od 0-2000,– Tak jsem zvědavá kolik slíznu já…jen doufám,že tam nemusím zase fakt jet ![]()
S tim jestli to lze vyridit telefonicky neporadim, ale nase zkusenost je takova, ze kdyz manzel spatne parkoval a mel se dostavit k podani vysvetleni, tak tam sel pokorne, zkrousene a oni mu jen domluvili a ze pokud se to bude opakovat, daji mu pokutu.
Takze urcite se na to nesnaz vykaslat, bylo by to podle mne mnohem horsi.
Scarlett2011 píše:
Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt.
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli.
Přesně tak, určitě bych to řešila. Dneska už se vymáhá všechno…
Já bych právě Městskou policii nepodceňovala, jsou horší než státní, bývalému příteli takhle přišel exekutor, určitě tam zavolej a oni ti poradí, co a jak. Držím palce, ať to vyřešíte co nejrychleji a bez komplikací!