Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klovasa píše:
Teď mě tak napadlo…co kdyby tam zavolal manžel,že tam byl on?To je taky osoba blízká ne? Nebo to nesmí být manžel?
Řekla bych, že jsem dost " drzá" ale do tohodle bych nešla ![]()
BTW Holešovice… Zoo nebo Matějská?
kubykula píše:
auto je předpokládám na tebe ???
Jojo, auto je na mě ![]()
no s manželem bych se do toho nenamočovala…pokud už chcete osoba blízká, tak bez uvedení konkrétní osoby…jen osoba mě blízká…
AgatkaZ píše:Klovasa píše:
Teď mě tak napadlo…co kdyby tam zavolal manžel,že tam byl on?To je taky osoba blízká ne? Nebo to nesmí být manžel?
Řekla bych, že jsem dost " drzá" ale do tohodle bych nešla
BTW Holešovice… Zoo nebo Matějská?
Císařský ostrov
Ale auto stálo za řekou v Troji ![]()
Teda pokud to byla Trojá…
Klovasa jak začneš hovor tím, že TY jsi byla v Praze autem atd., tak už to na osobu blízkou neuhraješ. Jak to jednou řekneš, oni se toho drží - řidič je známý a to už nezměníš. Já bych začla tím, jestli je možné podat vysvětlení písemně. A pak do toho vysvětlení se ovolat na OB - na to prostě máš právo. A i když jim to řekneš do telefonu, oni ti na to nemůžou nic říct, protože ty jako majitel auta ses ozvala. To znamená, že to řešíš.
Nestyď se za to , já to taky „využila“ za celou dobu co mám řidičák poprvé. Taky jsem se při tom necítila nejlíp, ale když se vymlouvá 1000 jinejch, co jezděj jako prasata, proč bysme to nemohly udělat jednou i my?? Dokaď nám to nezrušej ![]()
Klovasa píše:AgatkaZ píše:Císařský ostrovKlovasa píše:
BTW Holešovice… Zoo nebo Matějská?Ale auto stálo za řekou v Troji
No jo no., jsi to měla nechat u tramvaje a jít pěšky
teď se mi to radí, co
já žila v Troji 15 let ![]()
Příspěvek upraven 04.03.12 v 22:18
A manžela neuváděj, předvolali by si jeho a byli byste na tom úplně stejně.
AgatkaZ píše:Klovasa píše:AgatkaZ píše:Císařský ostrovKlovasa píše:
BTW Holešovice… Zoo nebo Matějská?Ale auto stálo za řekou v Troji
No jo no., jsi to měla nechat u tramvaje a jít pěšky
Příspěvek upraven 04.03.12 v 22:18teď se mi to radí, co
já žila v Troji 15 let
No jo…kdybych čuměla,tak nic neřeším
Já měla auto tam někde v uličce,jak je ta lávka přes řeku ![]()
Já tam prostě ráno zavolám, že jsem tam byla, že jsem nečuměla, ale jsem z Plzně-Jihu, jestli se musím opravdu dostavit na služebnu nebo se to dá vyřídit přes telefon či jinou služebnu popř. v Plzni ![]()
Jáááá prostě neumím lhát… ![]()
Klovasa píše:
Já tam prostě ráno zavolám, že jsem tam byla, že jsem nečuměla, ale jsem z Plzně-Jihu, jestli se musím opravdu dostavit na služebnu nebo se to dá vyřídit přes telefon či jinou služebnu popř. v PlzniJáááá prostě neumím lhát…
To bys nelhala - copat ty nejsi blízká?
Neboj, fakt to platí, je to jen fráze.
Pajik píše:Klovasa píše:To bys nelhala - copat ty nejsi blízká?
Já tam prostě ráno zavolám, že jsem tam byla, že jsem nečuměla, ale jsem z Plzně-Jihu, jestli se musím opravdu dostavit na služebnu nebo se to dá vyřídit přes telefon či jinou služebnu popř. v PlzniJáááá prostě neumím lhát…
Neboj, fakt to platí, je to jen fráze.
A co když je bude zajimat osoba blizka,kdo to je a budou si ji chtit předvolat?
No nic…děkuji za rady, já to zkusím přes noc nějak vymyslet a zejtra poreferuji,jak to dopadlo
Děkuji a dobrou noc
![]()
Manžel když jel na kapačku do nemocnice zastavil v zákazu stání. Dali mu tam botičku, já si toho všimla až když tam byla ta botička, byla jsem s ním uvnitř, zavolala jsem jim a přijeli, sundali botičku, řekli, že mám manželovi vynadat(měla jsem pupek, tak se až lekli, že dali botičku těhotné
) a přendali ji na jiné auto a ještě mi zamávali, takže ne všichni měšťáci jsou sviňáci. Zavolej, buď pokorná zkroušená a věřím, že dostaneš jen napomenutí po telefonu. Dej pak vědět, fakt mě to zajímá ![]()
Tak ještě 20minut a volam…maj napsáno od 8:00 ![]()
Takže psychická příprava
Pak určitě vědět dám…:)