Zákaz stání, výzva - Pražáci pomoc :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
4.3.12 22:09
Klovasa píše:
Teď mě tak napadlo…co kdyby tam zavolal manžel,že tam byl on? :D To je taky osoba blízká ne? Nebo to nesmí být manžel?

Řekla bych, že jsem dost " drzá" ale do tohodle bych nešla :think:

BTW Holešovice… Zoo nebo Matějská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 22:13
kubykula píše:
auto je předpokládám na tebe ???

Jojo, auto je na mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.3.12 22:15

no s manželem bych se do toho nenamočovala…pokud už chcete osoba blízká, tak bez uvedení konkrétní osoby…jen osoba mě blízká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 22:15
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
Teď mě tak napadlo…co kdyby tam zavolal manžel,že tam byl on? :D To je taky osoba blízká ne? Nebo to nesmí být manžel?

Císařský ostrov :) Ale auto stálo za řekou v Troji :think:

Teda pokud to byla Trojá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
4.3.12 22:17

Klovasa jak začneš hovor tím, že TY jsi byla v Praze autem atd., tak už to na osobu blízkou neuhraješ. Jak to jednou řekneš, oni se toho drží - řidič je známý a to už nezměníš. Já bych začla tím, jestli je možné podat vysvětlení písemně. A pak do toho vysvětlení se ovolat na OB - na to prostě máš právo. A i když jim to řekneš do telefonu, oni ti na to nemůžou nic říct, protože ty jako majitel auta ses ozvala. To znamená, že to řešíš.
Nestyď se za to , já to taky „využila“ za celou dobu co mám řidičák poprvé. Taky jsem se při tom necítila nejlíp, ale když se vymlouvá 1000 jinejch, co jezděj jako prasata, proč bysme to nemohly udělat jednou i my?? Dokaď nám to nezrušej :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12801
4.3.12 22:17
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:

Císařský ostrov :) Ale auto stálo za řekou v Troji :think:

No jo no., jsi to měla nechat u tramvaje a jít pěšky :think: teď se mi to radí, co :-) já žila v Troji 15 let :-)

Příspěvek upraven 04.03.12 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
4.3.12 22:18

A manžela neuváděj, předvolali by si jeho a byli byste na tom úplně stejně.

• Citovat
  • Upravit
2858
4.3.12 22:22
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:

Císařský ostrov :) Ale auto stálo za řekou v Troji :think:

No jo no., jsi to měla nechat u tramvaje a jít pěšky :think: teď se mi to radí, co :-) já žila v Troji 15 let :-)

Příspěvek upraven 04.03.12 v 22:18

No jo…kdybych čuměla,tak nic neřeším :D Já měla auto tam někde v uličce,jak je ta lávka přes řeku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 22:24

Já tam prostě ráno zavolám, že jsem tam byla, že jsem nečuměla, ale jsem z Plzně-Jihu, jestli se musím opravdu dostavit na služebnu nebo se to dá vyřídit přes telefon či jinou služebnu popř. v Plzni :)

Jáááá prostě neumím lhát… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
4.3.12 22:33
Klovasa píše:
Já tam prostě ráno zavolám, že jsem tam byla, že jsem nečuměla, ale jsem z Plzně-Jihu, jestli se musím opravdu dostavit na služebnu nebo se to dá vyřídit přes telefon či jinou služebnu popř. v Plzni :)Jáááá prostě neumím lhát… :roll:

To bys nelhala - copat ty nejsi blízká? :hug: Neboj, fakt to platí, je to jen fráze.

• Citovat
  • Upravit
2858
4.3.12 22:46
Pajik píše:
Klovasa píše:
Já tam prostě ráno zavolám, že jsem tam byla, že jsem nečuměla, ale jsem z Plzně-Jihu, jestli se musím opravdu dostavit na služebnu nebo se to dá vyřídit přes telefon či jinou služebnu popř. v Plzni :)Jáááá prostě neumím lhát… :roll:
To bys nelhala - copat ty nejsi blízká? :hug: Neboj, fakt to platí, je to jen fráze.

A co když je bude zajimat osoba blizka,kdo to je a budou si ji chtit předvolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 22:56

No nic…děkuji za rady, já to zkusím přes noc nějak vymyslet a zejtra poreferuji,jak to dopadlo :) Děkuji a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.3.12 07:22

Manžel když jel na kapačku do nemocnice zastavil v zákazu stání. Dali mu tam botičku, já si toho všimla až když tam byla ta botička, byla jsem s ním uvnitř, zavolala jsem jim a přijeli, sundali botičku, řekli, že mám manželovi vynadat(měla jsem pupek, tak se až lekli, že dali botičku těhotné :mrgreen: ) a přendali ji na jiné auto a ještě mi zamávali, takže ne všichni měšťáci jsou sviňáci. Zavolej, buď pokorná zkroušená a věřím, že dostaneš jen napomenutí po telefonu. Dej pak vědět, fakt mě to zajímá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.3.12 07:38

Tak ještě 20minut a volam…maj napsáno od 8:00 :)
Takže psychická příprava :) Pak určitě vědět dám…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.3.12 08:03

Držím palec, ale fakt věřím, že to projde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie