Zákaz stání, výzva - Pražáci pomoc :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
4.3.12 21:50

Holky ti tu raděj dobře. Rozhodně to řeš. Alespoň tam zavolej a zeptej se jestli tam musíš osobně. Od blízkých osob mám zkušenosti že pokud se na něco vykašleš tak se to pak může vyšplhat i přes 100 tisíc. Je to pak fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45714
4.3.12 21:51

Zkrátka tam zavolej a zkus se domluvit, zda by to nešlo řešit i nějak na dálku. Jezdit 150 km tam a zpátky kvůli tomu by se fakt docela prodražilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801

No a když to převevedou k řešení k vám, tak super, nás Pražáky nemá nikdo rád, u policajtů to bude stejné :mrgreen: máš zpola vyhráno, že to bude domluvou :palec: myslím, že tě do Prahy zpátky nepoženou a když jo, stav se na kafčo, my je totiž máme v baráku( tedy na druhé straně) :-)

Ne, sehraj blbku, promiň, nevšimla jsem si, dítě brečelo, moc nejezdím, fakt jsem opatrná, vůbec nechápu jak jsem to mohla přehlédnout, teď jsem bezradná a nevím jak to řešit 8-) takhle nějak bych na ně šla já.

Příspěvek upraven 04.03.12 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Jinak nechci vypadat, jako že tě navádím ka neřestem :mrgreen: Pouze poukazuju na možnosti, které jsou. Tu os.blízkou můžeš použít ve chvíli, kdy neodchytli přímo tebe v autě, takže např.při špatném parkování, při překročení rychlosti (nemyslím teď přímo ochyt policajtama, jen když tě naměří radar),..Dělej samozřejmě jak uznáš za vhodný, sypat si popel na hlavu je fajn věc, ale taky můžeš natrefit na zamindrákovanýho blba a 150km v čudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.3.12 21:53
zuzouš píše:
Jinak nechci vypadat, jako že tě navádím ka neřestem :mrgreen: Pouze poukazuju na možnosti, které jsou. Tu os.blízkou můžeš použít ve chvíli, kdy neodchytli přímo tebe v autě, takže např.při špatném parkování, při překročení rychlosti (nemyslím teď přímo ochyt policajtama, jen když tě naměří radar),..Dělej samozřejmě jak uznáš za vhodný, sypat si popel na hlavu je fajn věc, ale taky můžeš natrefit na zamindrákovanýho blba a 150km v čudu :nevim:

Osoba blízká fakt už neplatí a já bych je výmluvama nedráždila, fakt bych vsadila naopak na popel a pokání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.3.12 21:58

Agatko- jak je možný potom, že jsem na konci ledna vypovídala ohledně osoby blízké a normálně to brali? I muž do mě hustí, že to platí a to dělá profi řidiče, takže na to musí dávat sakra pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
4.3.12 22:02

Osoba blízká stále platí :lol: Asi před měsícem a půl jsem také měla papírek za stěračem za zákaz zastavení - od měšťáků. Papírek jsem vyhodila (ani fotka nikomu nedokáže, že ho někdo nevzal, nebo neulít, než jsi přišla zpátky k autu) ale mě pak asi za 14 dní přišel červený pruh a na ten už jsem musela reagovat.
Policajtka mi dala přečíst nějaký „seznámení“ 2 odstavce paragrafu blablabla a tam to bylo. Takže mi to svým způsobem vlastně i sama nabídla. Já jsem jí řekla, že auto mohl řídit kdokoli rodiny, takže to byla určitě osoba mě blízká. Podepsala jsem papír a šla domů. Nic jsem neplatila. Podle mě, písemný podání vysvětlení s odvoláním na osobu blízkou projde.
Pro info: ta osoba blízká byla projednávaná, ale neschválená. Zatím neplatný návrh (možná bude od července)je ten, že bude mít odpovědnost majitel vozidla - ten musí buď udat řidiče, nebo platit pokutu.

• Citovat
  • Upravit
2858
4.3.12 22:04
AgatkaZ píše:
No a když to převevedou k řešení k vám, tak super, nás Pražáky nemá nikdo rád, u policajtů to bude stejné :mrgreen: máš zpola vyhráno, že to bude domluvou :palec: myslím, že tě do Prahy zpátky nepoženou a když jo, stav se na kafčo, my je totiž máme v baráku( tedy na druhé straně) :-)

Ne, sehraj blbku, promiň, nevšimla jsem si, dítě brečelo, moc nejezdím, fakt jsem opatrná, vůbec nechápu jak jsem to mohla přehlédnout, teď jsem bezradná a nevím jak to řešit 8-) takhle nějak bych na ně šla já.

Příspěvek upraven 04.03.12 v 21:52

No kéž by to bylo domluvou :D Já musím někam do Holešovič :nevim: No řeč už mám připravenou,tak snad mě naukamenujou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.3.12 22:04

já taky myslím že platí, že až od příštího roku o tom uvažujou…
jinak při rychlosti kdybys byla i vyfocená ty tak by ses asi špatně vymlouvala na osobu blízkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.12 22:05
Pajik píše:
Osoba blízká stále platí :lol: Asi před měsícem a půl jsem také měla papírek za stěračem za zákaz zastavení - od měšťáků. Papírek jsem vyhodila (ani fotka nikomu nedokáže, že ho někdo nevzal, nebo neulít, než jsi přišla zpátky k autu) ale mě pak asi za 14 dní přišel červený pruh a na ten už jsem musela reagovat.
Policajtka mi dala přečíst nějaký „seznámení“ 2 odstavce paragrafu blablabla a tam to bylo. Takže mi to svým způsobem vlastně i sama nabídla. Já jsem jí řekla, že auto mohl řídit kdokoli rodiny, takže to byla určitě osoba mě blízká. Podepsala jsem papír a šla domů. Nic jsem neplatila. Podle mě, písemný podání vysvětlení s odvoláním na osobu blízkou projde.
Pro info: ta osoba blízká byla projednávaná, ale neschválená. Zatím neplatný návrh (možná bude od července)je ten, že bude mít odpovědnost majitel vozidla - ten musí buď udat řidiče, nebo platit pokutu.

Ježiši něco podepsat??? 8o Tak to mě budou určitě chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.3.12 22:06

No to nevím, ale podle mě ho fakt zrušili jednak a pak, když začneš vytahovat jako že jsi chytřejší než oni, je to o dost horší, zvlášť měšťáci si dokazují svojí moc.
Jsi z Prahy? Já jo, jezdím hodně, hodně mě staví a fakt si dávám velkého majzla jak s kým mluvím a umím ukecat botičku i odtah za domluvu, stejně tak jako jsem jednou nedala právě s měštákama „přibrždění cca na 3 minuty“ v zastávce, bus nejel, ale oni okolo jo :cert:

Příspěvek upraven 04.03.12 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
Pajik píše:

Jojo, už jsem si vzpomněla, udat řidiče..na to se totiž hned vyrojily kličky typu: ano, auto řídila osoba- vlado overchuk, bydlištěm Petrohrad..a teď si ho, pánové orgáni, najděte, včera jel domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858

Teď mě tak napadlo…co kdyby tam zavolal manžel,že tam byl on? :D To je taky osoba blízká ne? Nebo to nesmí být manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.3.12 22:08

auto je předpokládám na tebe ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.3.12 22:08
Scarlett2011 píše:
Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt. :nevim:
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. :zed:

Presne tak a lide jsou pak straaaaasne prekvapeny za co to je.

Urcite tam zavolej, kdyz vysvetlis situaci, tak to nekdy nechaji byt a nebo zaplatis stovku a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová