Zákaz stání, výzva - Pražáci pomoc :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12868
5.3.12 20:38
Klovasa píše:
Scarlett2011 píše:
Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt. :nevim:
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. :zed:
Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou :(

Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud by ses neozvala, tak si tě policie najde a přestupek postoupí magistrátu k vyřízení. Pokud se neozvou, tak samozřejmě žádnou pokutu dostat nemůžeš.
Ta se dá buď blokem(ten musíš převzít, nebo ve správním řízení rozhodnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
5.3.12 20:39
anoli30 píše:
Holky ti tu raděj dobře. Rozhodně to řeš. Alespoň tam zavolej a zeptej se jestli tam musíš osobně. Od blízkých osob mám zkušenosti že pokud se na něco vykašleš tak se to pak může vyšplhat i přes 100 tisíc. Je to pak fakt hrůza.

A na základě čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.3.12 20:47
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
Ale když už v té Praze budu,tak si tam musím vymyslet alespon nejakej program…nekam se podivat :D Ale nakupovat fakt nejdu :DDD
No, jede Matějská, ale nesmíš přijet v pondělí, to je zavřená, také je na Výstavišti výstava Bodies 2012 a pokud přijedeš bez malého, myslím, že to bude zajímavé, já se tam chystám s dcerou,ale té je skoro 18 :mrgreen:
Pokud i s malým, pak asi ZOO, když už tu budete a nechceš shoppingovat :mrgreen:
nechci nic, kde se dají utratit peníze :DDD Páč už takhle to bude výlet za všechny prachy :DDD
Asi pujdu posbírat nějaké kešky :)
Cože půjdeš posbírat? 8o

To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.3.12 20:48
mag píše:
Klovasa píše:
Scarlett2011 píše:
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli. :zed:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud by ses neozvala, tak si tě policie najde a přestupek postoupí magistrátu k vyřízení. Pokud se neozvou, tak samozřejmě žádnou pokutu dostat nemůžeš.

Já tam dneska ráno volala a pan policista mi řekl, že pokud se nedostavim do peti dnů,tak mi pošlou domu předvolaní a stejně se budu muset dostavit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
5.3.12 20:51
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
Ale když už v té Praze budu,tak si tam musím vymyslet alespon nejakej program…nekam se podivat :D Ale nakupovat fakt nejdu :DDD
No, jede Matějská, ale nesmíš přijet v pondělí, to je zavřená, také je na Výstavišti výstava Bodies 2012 a pokud přijedeš bez malého, myslím, že to bude zajímavé, já se tam chystám s dcerou,ale té je skoro 18 :mrgreen:
Pokud i s malým, pak asi ZOO, když už tu budete a nechceš shoppingovat :mrgreen:
nechci nic, kde se dají utratit peníze :DDD Páč už takhle to bude výlet za všechny prachy :DDD
Cože půjdeš posbírat? 8o
To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a tak :)

Tak to slyším prvně…ale doporučím tedy pokud nechceš utrácet, zajdi se podívat na voskové srdce pro Václava Havla, je ve dvoraně Národního divadla :palec: já si fotila celou kompletaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
5.3.12 20:54
Klovasa píše:
mag píše:
Klovasa píše:
Scarlett2011 píše:
Já tam dneska ráno volala a pan policista mi řekl, že pokud se nedostavim do peti dnů,tak mi pošlou domu předvolaní a stejně se budu muset dostavit… :nevim:

Zkusila bych písemně požádat o postoupení věci do Plzně z důvodu vhodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.3.12 20:58
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
Cože půjdeš posbírat? 8o
To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a tak :)

Tak to slyším prvně…ale doporučím tedy pokud nechceš utrácet, zajdi se podívat na voskové srdce pro Václava Havla, je ve dvoraně Národního divadla :palec: já si fotila celou kompletaci…

Jéééé, to je hezký :) Jestli se tam dá někde dobře a legálně zaparkovat,tak tam bych se teda zajet podívat mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.3.12 21:00
mag píše:
Klovasa píše:
mag píše:
Klovasa píše:
Scarlett2011 píše:
Já tam dneska ráno volala a pan policista mi řekl, že pokud se nedostavim do peti dnů,tak mi pošlou domu předvolaní a stejně se budu muset dostavit… :nevim:
Zkusila bych písemně požádat o postoupení věci do Plzně z důvodu vhodnosti.

No psala jsem kamarádce,co pracuje jako Plzeňský měšťák, jestli to vubec lze,tak počkám az mi odpoví a pak se uvidi…jen to teda chci vyřešit,co nejdřív…nerada bych platila více třeba za to,že jsem nepřijela včas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
5.3.12 21:04
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
AgatkaZ píše:
Klovasa píše:
Cože půjdeš posbírat? 8o

Jéééé, to je hezký :) Jestli se tam dá někde dobře a legálně zaparkovat,tak tam bych se teda zajet podívat mohla :)

Ne, je to na Národní, doporučila bych nechat auto v Tescu Nový Smíchov (dříve Carrefour) tam máš 3 hodiny zdarma a tramvají 9 nebo 6 dojedeš na Národní a když bude sluníčko, tak jako bonus krášně uvidíš Karlův most a hrad ( uvidíš to i když sluníčko nebude,ale když je, je to nádherné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.3.12 21:24

Agátka: Tak děkuju za radu :) Když mi to vyjde,tak se tam určitě podívám :) I když svoji svíčku v tom asi nenajdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.3.12 20:59

Tak jsem byla rozhodnutá,že zejtra jedu do Prahy…ale před chvilkou mi přišla od kamarádky pracující u Městské v Plzni toto:

AHojky Klárko, bohužel, v Plzni se to vyřešit nedá. Přeatupky v Praze se musí vyřešit v Praze. První věc je taková, že to můžeš ignorovat a uvidíš jeslti ti přijde dopis, který se bude jmenovat Výzva k podání vysvětlení, nevím jak je to v Praze a hlavně v jakých končinách, ale pokud je tam hodně velký šrumec, tak tě můžu ujistit, že nic ti nepřijde. POkud by jsi chtěla mít klidné svědomí, tak pošli dopis, s tím, že řídila osoba blízská a nikdo ti nic neřekne. Jestli chceš tak ti pošlu vzor jak by se to mělo napsat:--

Tak teď fakt nevim :( Pán říkal,že to jinak než dostavením vyřešit nejde…ale ona napsala toto…je možné,že by to měli jinak v Praze a v Plzni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
6.3.12 21:04

No… co na tohle napsat :nevim: … to že už jsi volala myslím nic nemění, ten strejda,který se s tebou nechtěl ani bavit si to stejně nepamatuje,ale upřímně, já bych neměla na to klepat se pošlou,nepošlou… :think:

Ale je to na tobě, já bych to jela vyřídit a měla bych čisté svědomí 8)

A dle mého spoléhat na to, že je v Praze šrumec, je kravina, protože NÁHODA JE PITOMEC a bála bych se že si to vyžeru za všechny ty vychytralé co píší dopisy či se odvolávání na osobu blízkou… :pocitac: já alespoň takovou kliku mám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.3.12 21:20
AgatkaZ píše:
No… co na tohle napsat :nevim: … to že už jsi volala myslím nic nemění, ten strejda,který se s tebou nechtěl ani bavit si to stejně nepamatuje,ale upřímně, já bych neměla na to klepat se pošlou,nepošlou… :think:

Ale je to na tobě, já bych to jela vyřídit a měla bych čisté svědomí 8)

A dle mého spoléhat na to, že je v Praze šrumec, je kravina, protože NÁHODA JE PITOMEC a bála bych se že si to vyžeru za všechny ty vychytralé co píší dopisy či se odvolávání na osobu blízkou… :pocitac: já alespoň takovou kliku mám :cert:

No právě…a hlavně byla neděle…což toho určitě maj míň než v týdnu :(
Já se prostě bojím lhát policajtům,ale zase hledam,jak to vyřešit,abych tam nemusela jet :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
6.3.12 21:22

To chápu :kytka:
Zkusila jsi zavolat na ředitelství MP? Třeba by poradili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.3.12 21:24
AgatkaZ píše:
To chápu :kytka:
Zkusila jsi zavolat na ředitelství MP? Třeba by poradili…

No koukala jsem na číslo na netu…ale pak jsem tam nezavolala, páč jsem byla utvrzená v tom,že ve středu jedu a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová