Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klovasa píše:Scarlett2011 píše:Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou
Taky bych tam zavolala a rozhodne to nenechavala byt.
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli.
Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud by ses neozvala, tak si tě policie najde a přestupek postoupí magistrátu k vyřízení. Pokud se neozvou, tak samozřejmě žádnou pokutu dostat nemůžeš.
Ta se dá buď blokem(ten musíš převzít, nebo ve správním řízení rozhodnutím.
anoli30 píše:
Holky ti tu raděj dobře. Rozhodně to řeš. Alespoň tam zavolej a zeptej se jestli tam musíš osobně. Od blízkých osob mám zkušenosti že pokud se na něco vykašleš tak se to pak může vyšplhat i přes 100 tisíc. Je to pak fakt hrůza.
A na základě čeho?
AgatkaZ píše:Klovasa píše:Cože půjdeš posbírat?AgatkaZ píše:nechci nic, kde se dají utratit penízeKlovasa píše:No, jede Matějská, ale nesmíš přijet v pondělí, to je zavřená, také je na Výstavišti výstava Bodies 2012 a pokud přijedeš bez malého, myslím, že to bude zajímavé, já se tam chystám s dcerou,ale té je skoro 18
Ale když už v té Praze budu,tak si tam musím vymyslet alespon nejakej program…nekam se podivatAle nakupovat fakt nejdu
Pokud i s malým, pak asi ZOO, když už tu budete a nechceš shoppingovatPáč už takhle to bude výlet za všechny prachy
Asi pujdu posbírat nějaké kešky
To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a tak ![]()
mag píše:Klovasa píše:Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud by ses neozvala, tak si tě policie najde a přestupek postoupí magistrátu k vyřízení. Pokud se neozvou, tak samozřejmě žádnou pokutu dostat nemůžeš.Scarlett2011 píše:Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou
Takhle zacinaji pribehy lidi, kterym prijde po 10 letech exekuce na 50tis. KC, ze nekde kdysi davno nezaplatili pokutu 500Kc a nechali to byt nebo na to zapomneli.
Já tam dneska ráno volala a pan policista mi řekl, že pokud se nedostavim do peti dnů,tak mi pošlou domu předvolaní a stejně se budu muset dostavit… ![]()
Klovasa píše:AgatkaZ píše:To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a takKlovasa píše:Cože půjdeš posbírat?AgatkaZ píše:nechci nic, kde se dají utratit penízeKlovasa píše:No, jede Matějská, ale nesmíš přijet v pondělí, to je zavřená, také je na Výstavišti výstava Bodies 2012 a pokud přijedeš bez malého, myslím, že to bude zajímavé, já se tam chystám s dcerou,ale té je skoro 18
Ale když už v té Praze budu,tak si tam musím vymyslet alespon nejakej program…nekam se podivatAle nakupovat fakt nejdu
Pokud i s malým, pak asi ZOO, když už tu budete a nechceš shoppingovatPáč už takhle to bude výlet za všechny prachy
Asi pujdu posbírat nějaké kešky
Tak to slyším prvně…ale doporučím tedy pokud nechceš utrácet, zajdi se podívat na voskové srdce pro Václava Havla, je ve dvoraně Národního divadla
já si fotila celou kompletaci…

Klovasa píše:mag píše:Já tam dneska ráno volala a pan policista mi řekl, že pokud se nedostavim do peti dnů,tak mi pošlou domu předvolaní a stejně se budu muset dostavit…Klovasa píše:Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud by ses neozvala, tak si tě policie najde a přestupek postoupí magistrátu k vyřízení. Pokud se neozvou, tak samozřejmě žádnou pokutu dostat nemůžeš.Scarlett2011 píše:Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou
Zkusila bych písemně požádat o postoupení věci do Plzně z důvodu vhodnosti.
AgatkaZ píše:Klovasa píše:AgatkaZ píše:To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a takKlovasa píše:Cože půjdeš posbírat?AgatkaZ píše:nechci nic, kde se dají utratit penízeKlovasa píše:No, jede Matějská, ale nesmíš přijet v pondělí, to je zavřená, také je na Výstavišti výstava Bodies 2012 a pokud přijedeš bez malého, myslím, že to bude zajímavé, já se tam chystám s dcerou,ale té je skoro 18
Asi pujdu posbírat nějaké keškyTak to slyším prvně…ale doporučím tedy pokud nechceš utrácet, zajdi se podívat na voskové srdce pro Václava Havla, je ve dvoraně Národního divadla
Jéééé, to je hezký
Jestli se tam dá někde dobře a legálně zaparkovat,tak tam bych se teda zajet podívat mohla ![]()
mag píše:Klovasa píše:Zkusila bych písemně požádat o postoupení věci do Plzně z důvodu vhodnosti.mag píše:Já tam dneska ráno volala a pan policista mi řekl, že pokud se nedostavim do peti dnů,tak mi pošlou domu předvolaní a stejně se budu muset dostavit…Klovasa píše:Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud by ses neozvala, tak si tě policie najde a přestupek postoupí magistrátu k vyřízení. Pokud se neozvou, tak samozřejmě žádnou pokutu dostat nemůžeš.Scarlett2011 píše:Právě toho se bojím…páč podle spz si mě najdou
No psala jsem kamarádce,co pracuje jako Plzeňský měšťák, jestli to vubec lze,tak počkám az mi odpoví a pak se uvidi…jen to teda chci vyřešit,co nejdřív…nerada bych platila více třeba za to,že jsem nepřijela včas…
Klovasa píše:AgatkaZ píše:Jéééé, to je hezkýKlovasa píše:AgatkaZ píše:To je taková hra geocaching…sbíras podle turistické GPS a souřadnic na internetu schované takové krabičky (kešky),tam se zapíše do sešitu,že jsem našla a pak si to na internetu odkliknu…no ona to neni az tak hra…nic nevyhrajes, nedostanes, ale uděláš si procházku a takKlovasa píše:Cože půjdeš posbírat?AgatkaZ píše:nechci nic, kde se dají utratit penízeKlovasa píše:No, jede Matějská, ale nesmíš přijet v pondělí, to je zavřená, také je na Výstavišti výstava Bodies 2012 a pokud přijedeš bez malého, myslím, že to bude zajímavé, já se tam chystám s dcerou,ale té je skoro 18
Asi pujdu posbírat nějaké keškyTak to slyším prvně…ale doporučím tedy pokud nechceš utrácet, zajdi se podívat na voskové srdce pro Václava Havla, je ve dvoraně Národního divadla
Jestli se tam dá někde dobře a legálně zaparkovat,tak tam bych se teda zajet podívat mohla
Ne, je to na Národní, doporučila bych nechat auto v Tescu Nový Smíchov (dříve Carrefour) tam máš 3 hodiny zdarma a tramvají 9 nebo 6 dojedeš na Národní a když bude sluníčko, tak jako bonus krášně uvidíš Karlův most a hrad ( uvidíš to i když sluníčko nebude,ale když je, je to nádherné)
Agátka: Tak děkuju za radu
Když mi to vyjde,tak se tam určitě podívám
I když svoji svíčku v tom asi nenajdu ![]()
Tak jsem byla rozhodnutá,že zejtra jedu do Prahy…ale před chvilkou mi přišla od kamarádky pracující u Městské v Plzni toto:
AHojky Klárko, bohužel, v Plzni se to vyřešit nedá. Přeatupky v Praze se musí vyřešit v Praze. První věc je taková, že to můžeš ignorovat a uvidíš jeslti ti přijde dopis, který se bude jmenovat Výzva k podání vysvětlení, nevím jak je to v Praze a hlavně v jakých končinách, ale pokud je tam hodně velký šrumec, tak tě můžu ujistit, že nic ti nepřijde. POkud by jsi chtěla mít klidné svědomí, tak pošli dopis, s tím, že řídila osoba blízská a nikdo ti nic neřekne. Jestli chceš tak ti pošlu vzor jak by se to mělo napsat:--
Tak teď fakt nevim
Pán říkal,že to jinak než dostavením vyřešit nejde…ale ona napsala toto…je možné,že by to měli jinak v Praze a v Plzni? ![]()
No… co na tohle napsat
… to že už jsi volala myslím nic nemění, ten strejda,který se s tebou nechtěl ani bavit si to stejně nepamatuje,ale upřímně, já bych neměla na to klepat se pošlou,nepošlou… ![]()
Ale je to na tobě, já bych to jela vyřídit a měla bych čisté svědomí ![]()
A dle mého spoléhat na to, že je v Praze šrumec, je kravina, protože NÁHODA JE PITOMEC a bála bych se že si to vyžeru za všechny ty vychytralé co píší dopisy či se odvolávání na osobu blízkou…
já alespoň takovou kliku mám ![]()
AgatkaZ píše:
No… co na tohle napsat… to že už jsi volala myslím nic nemění, ten strejda,který se s tebou nechtěl ani bavit si to stejně nepamatuje,ale upřímně, já bych neměla na to klepat se pošlou,nepošlou…
![]()
Ale je to na tobě, já bych to jela vyřídit a měla bych čisté svědomí
A dle mého spoléhat na to, že je v Praze šrumec, je kravina, protože NÁHODA JE PITOMEC a bála bych se že si to vyžeru za všechny ty vychytralé co píší dopisy či se odvolávání na osobu blízkou…já alespoň takovou kliku mám
No právě…a hlavně byla neděle…což toho určitě maj míň než v týdnu ![]()
Já se prostě bojím lhát policajtům,ale zase hledam,jak to vyřešit,abych tam nemusela jet
![]()
To chápu ![]()
Zkusila jsi zavolat na ředitelství MP? Třeba by poradili…
AgatkaZ píše:
To chápu
Zkusila jsi zavolat na ředitelství MP? Třeba by poradili…
No koukala jsem na číslo na netu…ale pak jsem tam nezavolala, páč jsem byla utvrzená v tom,že ve středu jedu a hotovo ![]()