Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojk holky, v kolik hodin je podle Vás dobrý čas na svatební obřad? přemýšlíme nad 11hodinou dopo, ale aby to od rána nebyl kalup…jaké máte zkušenosti…děkuji ![]()
Ahoj, oživuji tuto diskuzi, abych nemusela zakládat nové téma.
Mám takové trochu obavy. Ja jsem nevěřící, přítel je věřící. On má jasno, chtěl by církevní sňatek v kostele s příbuzenstvem z obou stran (tetičky, sestřenice, bratranci, přátele…)
Ja zas tak jasno nemám. Asi bych byla nejradši, kdybychom se vzali někde na dovolené jen my dva a hotovo. Nějak vnitřně nejsem přesvědčena o tom, zda chci prožívat celodenní divadlo, včetně prvního společného tance, 40 minutové mše v kostele atd. mam pocit, že bych z té mše byla akorát rozcítěná, jelikož tam občas padnou opravdu myšlenky k zamyšlení. Na druhé straně nejsem věřící, tudíž o kněžích mám svůj názor a víra mi opravdu nic neříká. Svatbu v nějakém nejmenším rodinném kruhu bych asi zvládla ale moje strana rodiny se do kostela také nežene, no je to mezi námi opravdu kontrast
Chtěla bych se zeptat na vaš názor? Na rady zkušenějších, nebo někoho kdo byl třeba v podobné situaci.
@Anonymní píše: Více
Vemte kněze z nějaké umírněnější církve a vemte se kdekoliv
zažila jsem 4 církevní svatby z toho 2 byly v kostele, 1 na louce a 1 na statku
ty v kostele byly vždy páry, kde byla věřící žena
40 min mše nebyla nikdy