Svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
5.8.15 20:58

Zruš to, nemá cenu se trápit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.10.17 16:50

V kolik hodin obřad?

Ahojk holky, v kolik hodin je podle Vás dobrý čas na svatební obřad? přemýšlíme nad 11hodinou dopo, ale aby to od rána nebyl kalup…jaké máte zkušenosti…děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.25 14:31

Ahoj, oživuji tuto diskuzi, abych nemusela zakládat nové téma.

Mám takové trochu obavy. Ja jsem nevěřící, přítel je věřící. On má jasno, chtěl by církevní sňatek v kostele s příbuzenstvem z obou stran (tetičky, sestřenice, bratranci, přátele…)

Ja zas tak jasno nemám. Asi bych byla nejradši, kdybychom se vzali někde na dovolené jen my dva a hotovo. Nějak vnitřně nejsem přesvědčena o tom, zda chci prožívat celodenní divadlo, včetně prvního společného tance, 40 minutové mše v kostele atd. mam pocit, že bych z té mše byla akorát rozcítěná, jelikož tam občas padnou opravdu myšlenky k zamyšlení. Na druhé straně nejsem věřící, tudíž o kněžích mám svůj názor a víra mi opravdu nic neříká. Svatbu v nějakém nejmenším rodinném kruhu bych asi zvládla ale moje strana rodiny se do kostela také nežene, no je to mezi námi opravdu kontrast :D Chtěla bych se zeptat na vaš názor? Na rady zkušenějších, nebo někoho kdo byl třeba v podobné situaci.

• Citovat
  • Upravit
2723
24.3.25 14:57
@Anonymní píše: Více

Vemte kněze z nějaké umírněnější církve a vemte se kdekoliv :nevim: zažila jsem 4 církevní svatby z toho 2 byly v kostele, 1 na louce a 1 na statku :nevim: ty v kostele byly vždy páry, kde byla věřící žena :mrgreen: 40 min mše nebyla nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný