Svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
20.1.05 13:37

Ahoj, budeš mít asi problém s délkou šatů, já měřím 179 cm a a v Andělském studiu neměli pro mne žádné 38, které by mi nebyly krátké!! Nechtěla jsem se obrat o podpatky, musela bych jít asi ve cvičkách a přikrčená, aby byly na zem :-)
FAKT HRŮZA…
Tak držím palce, ať už mají v nějakém studiu nové kolekce, které myslí i na vysoké štíhlé holky, které chtějí aspoň středjí podpatky :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
20.1.05 15:27

pro Efinu:
Díky za info o Anděl. svat. studiu, taky už mi některá holčina napsala, že je vysoká a šaty jí tam byly všechny dost krátké. No uvidíme zítra. Dostala jsem tu tip na Adinu, prý tam mají hezké šaty a hlavně je upravují, což v Andělu prý ne. Kde jsi je sehnala Ty? měřím jen o cm míň než Ty, ale mám velikost 40.
Díky Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.05 17:17

Ahoj Verčo,
ta druhá, co jí byly šaty krátký jsem byla já a můžu Ti ještě napsat, abys nebyla pak rozčarovaná ze svého předsevzetí, že to v jeden den „všechno oběhneš“ , ha ha, já vystřízlivěla již v prvním studiu, po 75min čekání jsem se dostala koooonečně na řadu a to mi akorát tak řekli, že už budou zavírat a byli podle toho straaašně ochotní a takhle to v únoru bylo všude, prostě davy holek, ještě s maminkou, nakroucání a focení před zrcadlem, no vše na dlouho.
A ještě bych chtěla dodat, že třeba zrovna v Andělském studiu (píšu podle minulýho roku) Tě nechají napoprvý jen kouknout do katalogu, nepadá v úvahu abys šla rovnou na zkoušku, vybíráš jen dle obrázku až teprve až se objednáš na zkoušku je ti umožněn přístup do 1.patra a aspoň ty šaty vidíš „live“- 2 zbytečný cesty.
Stejně tak v Pronuptii, bylo nutno se objednat.
Jinak já nakonec sehnala parádně dlouhý šaty v Evanii Complicité taky na P-5, ale musím říct, že zdaleka ne všechny mi tam byly dlouhý… atd.
Ahoj
Claudie

• Citovat
  • Upravit
6429
20.1.05 23:57

Ahoj,

taky jsem pořídila šaty v http://www.evaniecomplicite.cz/
Nebyly mi tak dlouhé, jak bych potřebovala, ale byly určitě ze všech, co jsem měla na sobě nejdelší a hlavně jsem tam našla nejhezčí. Podpatky jsem zvolila střední, tak to šlo… Ale je fakt, že kdyby byly o pár čísel delěí, bylo by to určo super…
Fakt jsem záviděla holčinám, které tahaly šaty po zemi a brblaly, že tyhle jsou jim také dlouhé a jdou zkusit jiné.. Já fakt neměla co na sebe…
Jinak normálně mám taky 40, ale zjistila jsem, že ve svatebních šatech musím být ve všech v 38.. :-)

E.

P.S.: Jo a ty šaty prý na sobě měla zatím jen jedna slečna, protože všem ostatním byly moc dlouhé… :-) A já bych je ještě prodloužila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
21.1.05 10:51

ahoj,
já jsem mrnavá, takže s délkou jsem měla opačný problém, ale potvrzuju, že v adině jsou naprosto super :D :D :D

velmi ochotný a milý personál, šaty upravují a z vlastní iniciativy mi dodatečně ušili přehoz přez ramena, když sami zjistili, že na tom, co jsem si vybrala, je flek (já si ho vůbec nevšimla).

jo a já v 3. měsíci sice neměla břicho z těhotenství , ale byla jsem děsně nafouklá :(

hezkou svatbu

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.21 20:51

Hudba na obřad

Krásný den všem, zejména budoucím novomanželům! :-)

Ke zpříjemnění vašeho významného okamžiku vám nabízíme unikátní hudební spojení.
Duo housle&cimbál vám zahrají písně mnoha žánrů.

K našemu repertoáru patří například: pohádková píseň,,Prstýnek něžný dala mi”, úvodní melodie z filmu Forrest Gump,,Feather theme”, něžná píseň,,Tears in heaven” od Erica Claptona, také velmi žádaná moderní píseň,,Perfect” od Eda Sheerana i,,A thousand years” od Christiny Perri. Rovněž nechybí známé písně jako je,,Hallelujah” nebo téma z filmu,,Titanic”. V našem repertoáru jsou samozřejmě i skladby folklorní a klasické jako je například,,Zaspala nevěsta”,,,Zaleť sokol” či,,svatební pochod” a samozřejmě mnoho dalších.

Kompletní repertoár vám na vyžádání zašleme, rovněž se rádi naučíme píseň dle vašeho přání. :-)

Níže sdílíme malou ukázku. 

https://www.youtube.com/watch?…

Pokud jsme vás zaujali, rádi vám pošleme další hudební ukázky. 
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

duohouslecimbal@gmail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 11:15

Krásný den, :) v salónu Elody šijí svatební šaty na míru a umí krásné těhotenské šaty. Mrkněte sama na *** :) :)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.10.22 10:42
@MarkétaVerner píše:
Krásný den, :) v salónu Elody šijí svatební šaty na míru a umí krásné těhotenské šaty. Mrkněte sama na *** :) :)Edit adminem: smazán odkaz

Dotaz je starý a přestaň spamovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky