Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kvůli dcerce mi to přijde líto. A co jít a po obědě se zdejchnout s nějakou dobrou výmluvou? Nebo jim tam nechat dceru?
S otcem (očividně je kretén) bych se přestala stýkat. Co se týče vztahu k sestře, začala bych navštěvovat psychologa. Zašla bych s nějakou kamarádkou na nákup šatů a doplňků, a zašla si na manikúru, a v den svatby ke kadeřnici a kosmeticce.
Vim ze nutne potrebuji zhubnout a celkove zlepsit nejen svou vizaz.
Celkove se tocim v kruhu.
Kolikrat jsem si rekla ze s tatou prerusim kontakt ale ti bych neviděla ani mamku..coz nechci. Vidat s ni bez nej ona odmítá. Žijeme v malem meste, mam byt na hypoteku.
Dceru jim na svatbe nechat nechci, jsou schopni me pred ni resit.
Určitě na svatbu jdi, slíbila jsi to, jsi zvaná, sestra ě tam chce, holka už je nachystaná. Dcerka se těší, ty se také těš - vždyť segru máš ráda. Jak tu někdo psal, kup si nové šaty, nech se učesat a jdi se slavnostní náladou. Hezky novomanželům popřej. Užijete si to s holkou a mámou. Se všemi budeš mít hezké fotky. Aspon zpětně nebudeš mít výčitky, že jsi byla jako kakabus a všichni okolo viděli, jak zelenáš závistí a jak se ti kvůli tomu smáli. Jako vykroutit se nebo se trapně omlouvat a utíkat pryč, to je na nic. Když bude otec něco říkat, bud nereaguj nebo mu se smíchem řekni, at nekazí slavnostní den. A s tou závistíněco dělej, napiš si na papír, co všechno máš - zdraví, zdravou dceru, bydlení. Trochu se vzmuž ![]()
@tulipán píše:
Určitě na svatbu jdi, slíbila jsi to, jsi zvaná, sestra ě tam chce, holka už je nachystaná. Dcerka se těší, ty se také těš - vždyť segru máš ráda. Jak tu někdo psal, kup si nové šaty, nech se učesat a jdi se slavnostní náladou. Hezky novomanželům popřej. Užijete si to s holkou a mámou. Se všemi budeš mít hezké fotky. Aspon zpětně nebudeš mít výčitky, že jsi byla jako kakabus a všichni okolo viděli, jak zelenáš závistí a jak se ti kvůli tomu smáli. Jako vykroutit se nebo se trapně omlouvat a utíkat pryč, to je na nic. Když bude otec něco říkat, bud nereaguj nebo mu se smíchem řekni, at nekazí slavnostní den. A s tou závistíněco dělej, napiš si na papír, co všechno máš - zdraví, zdravou dceru, bydlení. Trochu se vzmuž
Přesně.
Zvládáš platit hypoteku
. Mne by ji ani nedali ![]()
Vychovavas sama dceru. Je zdrava. Co je na svete vic?
Mas byt na co pysna ![]()
Ja bych sla a pokusila se to v ramci moznosti uzit. Sezen si pekne saty, nech si udelat vlasy, nehty. Pak nahod usmev (i kdyz ti do smichu nejspis nebude), kdykoli te nekdo vytoci, zamer se na dceru (to me pomaha hodne v neprijemnych situacich-pomazlit deti). S otcem se nebav, jakoze vubec, je to idiot, diky kteremu mas pravdepodobne vetsinu svych komplexu. V psychoterapii pokracuj a pokus se otevrit, hodne ti to pomuze.
Ja v tobe nevidim zadnou trosku, co by mela neco zavidet. Mas dceru, zvladas vam platit bydleni na hypo, mate co jist, jste snad zdrave. O vizazi to vubec neni! Znam plno krasnych a charismatickych zen pri tele ci vylozene obezbich ![]()
Nejspis bych v nejake vhodne chvili (ne na svatbe) se segrou hodila rec o vasich rodicich. Klidne bych ji i priznala, ze ji v urcitych smerech zavidim, ale i presto ji mam rada a chci pro ni to nej. Co budes vyzarovat ven, to se ti bude vracet! ![]()
Hele a za tvou obezitu může tvá sestra? Jako já mám taky nadváhu a moje sestra je jak lunt, ale nikdy by mě nenapadlo ji kvůli tomu takhle hnusně závidět. Za svou váhu si můžeš jen ty sama. A pokud jsi neupravena, tak si za to můžeš taky sama, v dnešní době není problém se udělat krásnou. Já mám při výšce 172 cm 101 kg a když se chci vyfiknout, tak si vezmu šaty, co lichoti me postavě, upravím si vlasy, nalicim se a sluší mi to jak hrom. Chlapi se kolem mě točí celý život, jsem 5 let vdaná a za tu dobu bych asi ani nepočítala, kolik nabídek na kafe nebo večeři jsem dostala. Takže to fakt není o váze, ale o sebevědomí a to ovládás ty, nikdo jiný. Tvoje sestra za to, že nemáš ráda sebe samu nemůže. Zkus se jen na chvíli zamyslet nad tím, jak se asi cítí ona vůči tobě. Má snad být sama na sebe naštvaná, že je hezčí než ty? Nebo hubenejsi či upravenejsi? Má si vyčítat, že ona se vydává, když ty nikoho nemáš?? Promiň, pokud se tě tenhle můj sloh nějak dotkne, ale mám pocit, že potřebuješ spíš otevřit oči než chlacholit. Anonym kvůli osobním údajům, děkuji za pochopeni, P.
@Anonymní píše:
Za mesic ma moje sestra svatbu. Malou, 10 lidi. Bohuzel s ni dlouhodobe nevychazim, v podstate je to tak, ze nejsem v životě stasfna, jsem samozivitelka, nejsem atraktivni a celkove se mi nedari.
Z toho prameni ma zavist, ktere se mi nedari zbavit k mladsi krasne úspěšné sestre..
Vzdy musi byt po jejim, ale uslesne si umi omotat kazdeho kolem prstu. Což je jeji vyhoda.
Mam spatny vztah i s nasim otcem, ktery ji odjakziva uprednostnuje a mnou v podstate pohrda.
Me problemy jsou celkove dlouhodobe, jsem celkove clovek ktery je neoblibeny.K veci: na svatbu se mi vubec nechce, ale uvědomují si, ze nejit tam by bylo proste velmi neslusne. Mam se donutit tam jit a zkusit se proste pretvarovat? Plus ma dcerka ma jiz saticky, tesi se.
Anon.
Tak já myslím, že vzhledem k těm vztahům by to možná ani nikomu nevadilo
ber to tak, že se najís zdarma a dcerka bude mít zábavu.
@Anonymní píše:
Hele a za tvou obezitu může tvá sestra? Jako já mám taky nadváhu a moje sestra je jak lunt, ale nikdy by mě nenapadlo ji kvůli tomu takhle hnusně závidět. Za svou váhu si můžeš jen ty sama. A pokud jsi neupravena, tak si za to můžeš taky sama, v dnešní době není problém se udělat krásnou. Já mám při výšce 172 cm 101 kg a když se chci vyfiknout, tak si vezmu šaty, co lichoti me postavě, upravím si vlasy, nalicim se a sluší mi to jak hrom. Chlapi se kolem mě točí celý život, jsem 5 let vdaná a za tu dobu bych asi ani nepočítala, kolik nabídek na kafe..Ahoj, ja to prece vim, ze za me mindraky atd ma sestra nemuze.
Oci otevrene mam.
Jenze ji proste zavidim a nejde mi to prekonat.
Vim sama ze je to hrozne.
@Anonymní píše:
@Russet
Nejsme vylozene rozhádane, jen celkove v nesouladu
Ale kvůli tvému nastavení. Něco se sebou dělej. Jinak si uženeš infarkt. Závidět ostatním jejich „lepší“ život je opravdu dětinské.
@Anonymní píše:@Anonymní píše:
Hele a za tvou obezitu může tvá sestra? Jako já mám taky nadváhu a moje sestra je jak lunt, ale nikdy by mě nenapadlo ji kvůli tomu takhle hnusně závidět. Za svou váhu si můžeš jen ty sama. A pokud jsi neupravena, tak si za to můžeš taky sama, v dnešní době není problém se udělat krásnou. Já mám při výšce 172 cm 101 kg a když se chci vyfiknout, tak si vezmu šaty, co lichoti me postavě, upravím si vlasy, nalicim se a sluší mi to jak hrom. Chlapi se kolem mě točí celý život, jsem 5 let vdaná a za tu dobu bych asi ani nepočítala, kolik nabídek na kafe..Ahoj, ja to prece vim, ze za me mindraky atd ma sestra nemuze.
Oci otevrene mam.
Jenze ji proste zavidim a nejde mi to prekonat.
Vim sama ze je to hrozne.Moje sedtra dvojče byla vždycky hubenější. Mimo těhotenství a jedno období, kdy přibrala. To bych se musela uzávidět
![]()
Ad kočár. Otec ti na něj dál, tak jsi ho měla koupit a hotovo. Ad negativita. Nikdo nemá rád takovéhle typky jsem blbá, tlustá, ošklivá a závistivá a nic se mi nedaří. Takže změn své chování a změní se postoj tvého okolí k tobě.