Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Vim ze nutne potrebuji zhubnout a celkove zlepsit nejen svou vizaz.
Celkove se tocim v kruhu.Kolikrat jsem si rekla ze s tatou prerusim kontakt ale ti bych neviděla ani mamku..coz nechci. Vidat s ni bez nej ona odmítá. Žijeme v malem meste, mam byt na hypoteku.
Dceru jim na svatbe nechat nechci, jsou schopni me pred ni resit.
Promiň, ale takhle se dobrá máma nechová. Dala bych si pauzu od obou. Možná matka otočí, až uvidí, že se nenecháš vydírat. Věř mi, vím o čem mluvím, žila jsem v podobně skvělé rodině a nemůžu slovy vyjádřit, jak je mi bez nich dobře.
Já bych se na to vykašlala a na svatbu nešla. Proč si budeš zbytečně ubližovat, když už teď je to pro Tebe trauma? S otcem bych se nestýkala vůbec, s matkou taky ne, když není ochotná se s Tebou sejít bez něj, i když vidí jak se k Tobě chová.
Kašli na to, co se sluší a patří, co se od Tebe čeká, jestli někdo bude zklamanej a dělej to, co dělá dobře Tobě ![]()
@inkakřivák
Ke kocaru. Rodice nam tenkrat dali 10 tis na kocar. To, ze jsme si koupili levnejsi, ale jako novy a zbytek dali pro dceru, prece nesmeruje k pravu otce mi to najednou po 8 letech timhle způsobem vycitat.
A cirou nahodou zrovna kdyz segra ceka 1. dite..
Ad me chovani. Vim, ze nikdo nema rad typ takovych lidi. Zmenit ano, ale jak.. ![]()
Kdyz segra prisla s tim, ze cekaji mimco, a budou se brat, tak si rekla o penize na svatbu.
Rodice ji tedy dali 70tis.
Pak rodice bud. manzela ze jim daji na svatbu 100tis, a na dite 300 tis.
Segra tedy absolutne nic nebude platit sama.
No a mne tata rekl, ze mi daji stejnou castku na nekolik splatek me hypotekyv(pry kdyby se neco stalo a ja bych na to nemela sama).A vcera to najednou sam od sebe zmenil, ze pry mi to daji az na svatbu.(pritele nemam).Plus ty reci s tim kocarem..
Vim, ze nejit na tu svatbu by se pak se mnou tahlo cely zbytek zivita..bylo by to proste neslušné..takze pujdu..
(a to jsme původně mely s dcerou jet s nasima v aute, a vcera tata z ničeho nic rekl, ze mam jet svym, ze by to bylo komplikovane, protoze pak z mista sestrina bydliste do kostela pry s nim musi jet v aute jen ona..(5km)
Segra bydli 100km od nas..
@Lalelale
Pokousela jsem se v minulosti odriznout, ale mamka treba prisla do skolky a rekla uciteli, ze nechci aby vidali vnucku a byla s nimi ve skolce..
Jsme na malem meste..počkali by si na ni nekde a tata by dcerce lil do hlavy nesmysly..
Rikam si ze kontakt omezim na treba 1× mesicne kratkou navstevu..
Samozrejme pokud by neco potrebovali, pomuzu, na to je ale tata hrdý..jsou vítáni ani ne 60let
@Anonymní píše:
@Lalelale
Pokousela jsem se v minulosti odriznout, ale mamka treba prisla do skolky a rekla uciteli, ze nechci aby vidali vnucku a byla s nimi ve skolce..
Jsme na malem meste..počkali by si na ni nekde a tata by dcerce lil do hlavy nesmysly..
Rikam si ze kontakt omezim na treba 1× mesicne kratkou navstevu..
Samozrejme pokud by neco potrebovali, pomuzu, na to je ale tata hrdý..jsou vítáni ani ne 60let
Zakladatelko, to mě mrzí, že máte v rodině takové vztahy. Jak tvoje mamka, s tou si rozumíš víc? Nebude na svatbě sestry třeba někdo potenciální na seznámení? Vim, že člověk si občas nemůže pomoct a prostě závidí, taky to tak mám, ale mám tu výhodu, že ten dotyčný člověk není z rodiny. Bude na té svatbě někdo, s kým by ses aspoň mohla bavit?
@Anonymní píše:
@inkakřivák
Ke kocaru. Rodice nam tenkrat dali 10 tis na kocar. To, ze jsme si koupili levnejsi, ale jako novy a zbytek dali pro dceru, prece nesmeruje k pravu otce mi to najednou po 8 letech timhle způsobem vycitat.
A cirou nahodou zrovna kdyz segra ceka 1. dite..
Ad me chovani. Vim, ze nikdo nema rad typ takovych lidi. Zmenit ano, ale jak..
Třeba je to naštvalo dali ti to na kočár pro hádám první vnouče. No a teď si na to vzpomenu, protože si bude kupovat sestra.
Jak? Nelituj se. Zvedni se, a začni něco dělat. Nefňukej.
A jo, nevěsta jezdí sama, jezdí poslední a věže se jako královna. To jí neprejes tu slávu?
Ano, prvni vnouce. Jenze ona ta vycitka nebude z nej hlavy, vis. A i kdyby byla, tak rict to timhle zpusobem?
V podstate cokoli ja reknu, udelam, je podle nej spatne.Mam doslova drzet hubu, ale segra muze cokoli.Ja ho v podstate nezajimam.
Ano, preju ji, aby jela sama.Ono take jde o to, jak se to rekne, vis. a ne ze jsme 3 mesice na necem domluveni a najednou je to jinak.
@Mialina
Leda tak se svou dcerkou.
Na svatbe bude 16 lidi..z toho jen 5 z rodiny(mama, tata, jeho mama, my 2) a zbytek neznam.
Segra bydli 2 roky 100km odsud a zbytek lidi jsem nikdy nevidela, zna je z noveho mesta.
@Anonymní píše:
@Mialina
Na svatbe bude 16 lidi..z toho jen 5 z rodiny(mama, tata, jeho mama, my 2) a zbytek neznam.
Segra bydli 2 roky 100km odsud a zbytek lidi jsem nikdy nevidela, zna je z noveho mesta.
Tak uvidíš, třeba z těch neznámých tam bude zrovna někdo fajn. Když ne nějaký chlap, tak treba nějaká milá paní, se kterou budeš moct prohodit pár vět. A bude tam tva dcerka, můžeš se především věnovat jí. Máš zdravou a hezkou holčičku, to není málo.
To je zase to, co může hodně lidí závidět tobě.
@Anonymní píše:
@Mialina
A to stojí 170 tisíc jo? Mně taky přijde, že tvoje ségra si nenechá srat na hlavu a prostě oznámí a je to. Mimochodem u toho si byla osobně, jak si žádá? Mně vždycky pobaví, jak jsou lidi v rodině na kordy a nestýkaji se, ale ví o všem, co kdo kdy řekl a jak to myslel a jak se u toho tvářil. Některý věci viz ta ségra sama nevěsta v autě jsou prostě fakt, nedělej z toho, že tě někdo někam vyšoup. Další to auto… Ty s nima nechceš trávit čas, ale chceš s nima a domluvis si jízdu na svatbu? Jako proč, zas být na nich závislá, jak se pojede a v kolik?! Pak píšeš, že nejde nejde… Závist ti věřím a chápu, ale když máš pocit v podstatě jen křivd a zla, tak prostě řekni dost. Sobě i jim ![]()
@Anonymní píše:
@inkakřivákAno, prvni vnouce. Jenze ona ta vycitka nebude z nej hlavy, vis. A i kdyby byla, tak rict to timhle zpusobem?
Ano, preju ji, aby jela sama.Ono take jde o to, jak se to rekne, vis. a ne ze jsme 3 mesice na necem domluveni a najednou je to jinak.
V podstate cokoli ja reknu, udelam, je podle nej spatne.Mam doslova drzet hubu, ale segra muze cokoli.Ja ho v podstate nezajimam.
A z či hlavy myslíš, že je?
@Anonymní píše:
@Mialina
Tak se aspoň s někým seznamis. Jenže tobě zdá se vadí všechno a všichni. A v tom je celý problém. To prostě nikoho nebaví. Myslíš, že ti oblíbení a úspěšní dostanou všechno zadarmo? Ona je to taky dřina. Ale lepší je sedět a fnukat, že jsem sama, tlustá ošklivá a nikdo mne nemá uád, nikdo si se mnou nechce huát!
Pokud je to opravdu přesně tak jak píšeš a otec se do tebe neustále strefuje, sestře bych popřála vše hezké a řekla jí, že se nechci útokům ze strany otce vystavovat a na svatbu nešla. A otce bych bez přehánění úplně odřízla, dost pravděpodobně tvá nepohoda a špatný vztah k sestře pramení z něj.