Svatba sestry

Anonymní
28.8.20 20:30

Svatba sestry

Za mesic ma moje sestra svatbu. Malou, 10 lidi. Bohuzel s ni dlouhodobe nevychazim, v podstate je to tak, ze nejsem v životě stasfna, jsem samozivitelka, nejsem atraktivni a celkove se mi nedari.
Z toho prameni ma zavist, ktere se mi nedari zbavit k mladsi krasne úspěšné sestre..
Vzdy musi byt po jejim, ale uslesne si umi omotat kazdeho kolem prstu. Což je jeji vyhoda.
Mam spatny vztah i s nasim otcem, ktery ji odjakziva uprednostnuje a mnou v podstate pohrda.
Me problemy jsou celkove dlouhodobe, jsem celkove clovek ktery je neoblibeny.

K veci: na svatbu se mi vubec nechce, ale uvědomují si, ze nejit tam by bylo proste velmi neslusne. Mam se donutit tam jit a zkusit se proste pretvarovat? Plus ma dcerka ma jiz saticky, tesi se.
 Anon.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
28.8.20 20:33

Určitě jít, proč ještě víc kazit vztahy v rodině? Zahoď závist. Přej a bude ti přáno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 20:38

@Verýs4
Chtela bych moc prat. ale proste mi to nejde..
Vztahy v rodine ke mne jsou celkove na bodu mrazu (od: sestra, otec, jeho matka)…muj otec je po svatbe schopny říct ze jsem tam sla se jen najist, dnes mi treba vycetl, ze jsem pred 8 lety koupila dceri starší kocarek, pry ostuda a hruza (segra si bude kupovat kocar za 60tis..ale neplati ho)

Takze s tim dnes zacal z niceho nic..na popud sestry..po letech to zamrzi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.20 20:42

Tak je zkuste na chvíli vymazat ze života, kolik máte děti? Musíte se probrat pokud Vás takhle scházuje otec není divů, že cítíte vztek vůči vaší sestře. Na svatbu bych, ale šla a zkuste se vyhýbat otci, můžete vzít doprovod?

• Citovat
  • Upravit
26
28.8.20 20:43

Tak bych se ho zeptala, proc nekoupil lepsi kocar, kdyz je to pro nej ostuda :nevim:
Vztahy v rodine jsou casto komplikovane. Ja bych se to snazila zvladnout s gracii, uz kvuli dceri. Uzij si to s ni a zkus nehledet na nemistne poznamky, i kdyz naproto chapu, ze od tech nejblizsich to boli nejvic :hug:
A nebo se od nich trhni, prerus na nejakou dobu kontakt. Najdi si terapeuta a prober to s nim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 20:46

Doprovod na svatbu zadny nemam prave…
Ohledne kocar - rodice mi na nej dali tenkrat 10tis (dar pro dceru), koupila jsem pouzity levnejsi, ale v top stavu…
Zbytek penez jsem dala dceri na konto.

Mam pouze dceru.

• Citovat
  • Upravit
1074
28.8.20 20:56

Sla bych jen na obrad a pak domu. Nac se pretvarovat. Alespon ukazes dobrou vuli a moc neprojis (pardon ale narazka od otce hy mi prisla trapna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 20:56

Tak vidíte máte jenom dceru, myslím že to není žádná ostuda nebo důvod proč na sebe máte být přísná. Otec očividně léčí nějaké svoje mindráky na Vás. Opravdu pomůže najít si psychologa, očividně nemáte ani sebevědomí tak osobní kouč. Na svatbu jděte. To do té doby neseženete doprovod? Dobrou kamarádku třeba?
Ségře budete vždy závidět, pokud nezačnete pracovat sama se sebou. Hlavní je se s ní nesrovnáva.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.8.20 20:57
@Anonymní píše:
Za mesic ma moje sestra svatbu. Malou, 10 lidi. Bohuzel s ni dlouhodobe nevychazim, v podstate je to tak, ze nejsem v životě stasfna, jsem samozivitelka, nejsem atraktivni a celkove se mi nedari.
Z toho prameni ma zavist, ktere se mi nedari zbavit k mladsi krasne úspěšné sestre..
Vzdy musi byt po jejim, ale uslesne si umi omotat kazdeho kolem prstu. Což je jeji vyhoda.
Mam spatny vztah i s nasim otcem, ktery ji odjakziva uprednostnuje a mnou v podstate pohrda.
Me problemy jsou celkove dlouhodobe, jsem celkove clovek ktery je neoblibeny.K veci: na svatbu se mi vubec nechce, ale uvědomují si, ze nejit tam by bylo proste velmi neslusne. Mam se donutit tam jit a zkusit se proste pretvarovat? Plus ma dcerka ma jiz saticky, tesi se.
Anon.

Tak i sestře se v životě něco nepodařilo a možná si v něčem není jistá. I ji může potkat „samoživitelství“ a z pohádkové svatby zbydou jen vzpomínky. Odhoď závist a jdi na svatbu. Třeba se tam nakonec usmíříte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 21:01

Kdyz pujdu jen na obrad, tak mi pak bude vycitano, ze platili nase 2 porce jidla a my jsme na hostinu nesly.
K psychologovi chodim..ted jsem par mesicu nebyla, nedokazu mu toto tema otevrit..

Nevim jak se zachovat..obe moznosti jsou divne..
Sestra take rizhodla ze fotograf bude fitit kazdeho hosta zvlast pri ceste do kostela..takze mame jit 3 metry od sebe..
coz je ma dalsi fobie kvuki me obezite a neatraktivite

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.20 21:02

@Russet
Nejsme vylozene rozhádane, jen celkove v nesouladu

• Citovat
  • Upravit
26
28.8.20 21:05

Ano, určitě je zapotřebí zapracovat sama na sobě ;). Co zkusit aspon nejakou knihu, kdyz ne terapeuta? Zkusit se realizovat v novém koníčku? Zaměřit se na nějaký kurz a přilepšit si v práci?
Být proste sama se sebou spokojená. :srdce:
Pak vás tyhle urejpaný poznámky nebudou trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
28.8.20 21:07

https://www.megaknihy.cz/…-vydani.html?…
Když se vidíš jen negativně tak se nediv, že jsi taková jaká jsi. Zkus se vidět trochu líp pozitivně

• Citovat
  • Upravit
26
28.8.20 21:08
@Anonymní píše:
Kdyz pujdu jen na obrad, tak mi pak bude vycitano, ze platili nase 2 porce jidla a my jsme na hostinu nesly.
K psychologovi chodim..ted jsem par mesicu nebyla, nedokazu mu toto tema otevrit..Nevim jak se zachovat..obe moznosti jsou divne..
Sestra take rizhodla ze fotograf bude fitit kazdeho hosta zvlast pri ceste do kostela..takze mame jit 3 metry od sebe..
coz je ma dalsi fobie kvuki me obezite a neatraktivite

Tak bych si zkusila zaplatit nejakou promenu nebo zacit cvicit spolecne s dcerou. Najit si na facebooku skupinku, kde se v tomhle lidi podporujou. Zkusit nenasilne zmenit jidelnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 21:09

Promiňte ale když takhle vás otec uráží, závidí sestře, nemáte absolutně kapka respektu vůči sobě kvůli rodině. Tak to je víc než nesoulad. Akorát se psychický ničíte. Pokud nezačnete pracovat na sobě, bude Vám jenom hůř a hůř.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný