Svatba, tchyně a postoj přítele

Anonymní
5.7.20 17:28

Svatba, tchýně a postoj přítele

Dobrý den, chtěla bych poprosit o vaše názory. Máme s přítelem 2 měsíce do svatby. Nevycházím dobře s tchýní, která k nám již na začátku vztahu lezla bez pozvání a ohlášení domů, kontrolovala, jak vařím, uklízím, dokonce jak se finančně podílím na domácnosti, jestli náhodou neplatí vše jen přítel atd. (studovala jsem tehdy na vš). Od té doby jsme se sice přestěhovali, ale bohužel mě nesnáší nadále, i když už k nám nechodí. Je to nepříjemné, ale říkám si, že se nebudu s nikým rozcházet kvůli jeho matce. Zve např. přítele samotného na rodinné oslavy atd. :roll:
Za 2 měsíce máme svatbu a on jí to do této doby ani neřekl - že se mu do toho prý nechce jí to říkat 8o 8o ( samozřejmě se to k ní už doneslo odjinud)
Prosím ho, ať už jí dá alespoň oznámení, že tam s ním klidně zajedu, že je to slušnost. Ale jemu je to jedno a řekne, že se mu do toho nechce. Tak povídám, že to není moc dospělé chování a on mi odpověděl “není no, tak se s tím smiř” 8o
Až mám sto chutí se na všechno vykašlat, mrzí mě to moc. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2044
5.7.20 17:32

Tak když nechce, tak nechce, řekl to dost jasně a má pravdu, ty se s tím smiř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.20 17:33
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych poprosit o vaše názory. Máme s přítelem 2 měsíce do svatby. Nevycházím dobře s tchýní, která k nám již na začátku vztahu lezla bez pozvání a ohlášení domů, kontrolovala, jak vařím, uklízím, dokonce jak se finančně podílím na domácnosti, jestli náhodou neplatí vše jen přítel atd. (studovala jsem tehdy na vš). Od té doby jsme se sice přestěhovali, ale bohužel mě nesnáší nadále, i když už k nám nechodí. Je to nepříjemné, ale říkám si, že se nebudu s nikým rozcházet kvůli jeho matce. Zve např. přítele samotného na rodinné oslavy atd. :roll:
Za 2 měsíce máme svatbu a on jí to do této doby ani neřekl - že se mu do toho prý nechce jí to říkat 8o 8o ( samozřejmě se to k ní už doneslo odjinud)
Prosím ho, ať už jí dá alespoň oznámení, že tam s ním klidně zajedu, že je to slušnost. Ale jemu je to jedno a řekne, že se mu do toho nechce. Tak povídám, že to není moc dospělé chování a on mi odpověděl “není no, tak se s tím smiř” 8o
Až mám sto chutí se na všechno vykašlat, mrzí mě to moc. :,(

To jí to hodlá říct den před svatbou nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
5.7.20 17:33

Být tebou, tak si tu svatbu ještě promyslím. Jestli takhle řeší všechny problémy a nepříjemnosti, tak se máš na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 17:34

@Russet
Zřejmě ano ;)

• Citovat
  • Upravit
Altavista
5.7.20 17:39
@Anonymní píše:
@Russet
Zřejmě ano ;)

A ona je nebo není zvaná?

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
5.7.20 17:41

Mne by tenhle vyhnivaci zpusob reseni problemu vadil a bala bych se toho, co od nej mohu v budoucnosti ocekavat. Co se tyka oslav, mel by jasne (a se vsi slusnosti) rict, ze jste par a je treba vas tak respektovat. A dospely clovek si snad volbu sve partnerky a svatbu umi obhajit, ne? Tohle je jako kdyby se bal, za tebe se snad stydel a neumel si stat/nebyl si jisty za svou volbou.
Necitila bych se dobre, ne snad kvuli tchyni, to se proste stava, ze si lide nesednou. Ale vahala bych, je-li tohle ten partner pro zivot.

• Citovat
  • Upravit
53518
5.7.20 17:43
@Anonymní píše:
@Russet
Zřejmě ano ;)

Tak to bych si tu svatbu hodně rpzmyslela. Co az se tobě bude bát něco říct a zjistíš to až pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 17:44

@Altavista
Ano, na svatbu s ní počítáme, problém je, že do svatby jsou 2 měsíce a on ji ještě ani nepozval/neoznámil jí to.

• Citovat
  • Upravit
53518
5.7.20 17:50
@Anonymní píše:
@Altavista
Ano, na svatbu s ní počítáme, problém je, že do svatby jsou 2 měsíce a on ji ještě ani nepozval/neoznámil jí to.

Bo se bojí, že mu to bude vymlouvat nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
5.7.20 17:57

Tady nelze radit rozchod, nemáme všechny informace, ale minimálně by se mi to taky nelíbilo a taky by mne štvalo, že s tím nemůžu nic dělat…protože je to JEHO matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.20 18:11
@Anonymní píše:
@Altavista
Ano, na svatbu s ní počítáme, problém je, že do svatby jsou 2 měsíce a on ji ještě ani nepozval/neoznámil jí to.

Ono je taky možný, že nakonec nedorazí. Blbý je, že pokud se jí to doneslo, tak si klidně může myslet, že v tom máš prsty ty. A to ke zlepšení vztahů asi moc nepřispěje.
Je to chlap nemá rád problémy, ale tohle je fakt takový až zbabělý z mého pohledu… jako oporu bych v něm nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zve přítele samotného na rodinné oslavy a ty si děláš starosti s jejím pozváním na svatbu? Nechala bych to plně na příteli, je to jeho matka, ať si ji pozve, kdy chce a jakým způsobem chce. Nevnucovala bych se, když mě ona nezve na rodinné akce.

• Citovat
  • Upravit
mackA159

To je teda správnej chlap do života, a parádní tchyňka v závěsu :). Gratuluji za výběr, já bych se rozešla, beztak tam tchyně ani nepřijde..

• Citovat
  • Upravit
4164
5.7.20 18:14
@ontarova.stara píše:
Mne by tenhle vyhnivaci zpusob reseni problemu vadil a bala bych se toho, co od nej mohu v budoucnosti ocekavat. Co se tyka oslav, mel by jasne (a se vsi slusnosti) rict, ze jste par a je treba vas tak respektovat. A dospely clovek si snad volbu sve partnerky a svatbu umi obhajit, ne? Tohle je jako kdyby se bal, za tebe se snad stydel a neumel si stat/nebyl si jisty za svou volbou.
Necitila bych se dobre, ne snad kvuli tchyni, to se proste stava, ze si lide nesednou. Ale vahala bych, je-li tohle ten partner pro zivot.

To je přesné.

A když už se to teda tchyně dozvěděla odjinud, tak jak na to reagovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí