Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.Mám krátké světlé vlasy,jsou na rozcuch vzádu.A budu se vdávat a hledám vhodný ůčes na tento ty.Všude na netu jsou dlouhé vlasy,nebo drdoly.Tak jenom jestli nevíte o fotkách na netu,kde bych si to prohlídla??Nebo Vaše zkušenosti,třeba i s kytkama???Díky--
Já mám ted ydlouhé vlasy, ale byla jsem u super kadeřnice, která se specialuzuje na svatební účesy, jmenuje se Bartoňová telefon je 737730654. Kadeřnictví má na Plzeňský a doporučili mi jí z Andělského svatebního studia. Zkus jí a uvidíš ![]()
Ahoj,
našla jsem tohle:
http://www.svetucesu.com/…rstyle1.aspx
Ahoj,
a co kadeřnice, která tě bude česat? Nemá nějaké fotky nevěst?
Mě živé kytky nabízela, ale jelikož jsem se vdávala s roční dcerou, tak jsem to zavrhla, jelikož by mi to určitě rvala ![]()
A taky prý uvadají… Což se ale jistě dá vyřešit „kvalitní“ kytičkou. Je to tedy třeba nakombinovat s kyticí…
Nevím, jestli znáš server www.beremese.cz - tam mají nevěsty fotoalba z příprav i svateb… Jistě najdeš inspiraci ![]()
@Jonka píše:
Ahojky.Mám krátké světlé vlasy,jsou na rozcuch vzádu.A budu se vdávat a hledám vhodný ůčes na tento ty.Všude na netu jsou dlouhé vlasy,nebo drdoly.Tak jenom jestli nevíte o fotkách na netu,kde bych si to prohlídla??Nebo Vaše zkušenosti,třeba i s kytkama???Díky–
Boha jeho, vyfis s tim z Manzelstvi a partnerstvi ![]()
@Electrolux_XXXXI.
Boha jeho, zakladatelka je nejspíš už šťastně rozvedená, co do toho po letech šťouráš?
@Takyjedna píše:
@Electrolux_XXXXI.Boha jeho, zakladatelka je nejspíš už šťastně rozvedená, co do toho po letech šťouráš?
aha
![]()
tak to jsem reagoval na @tremca dnes v 21:51
Asi reklama, no ![]()
Koukám, že mně smazali
Jen jsem pochválila jejich čelenky do vlasů.