Svatební ůčesy.

189
26.2.07 09:16

Svatební ůčesy.

Ahojky.Mám krátké světlé vlasy,jsou na rozcuch vzádu.A budu se vdávat a hledám vhodný ůčes na tento ty.Všude na netu jsou dlouhé vlasy,nebo drdoly.Tak jenom jestli nevíte o fotkách na netu,kde bych si to prohlídla??Nebo Vaše zkušenosti,třeba i s kytkama???Díky--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
312
26.2.07 13:04

Já mám ted ydlouhé vlasy, ale byla jsem u super kadeřnice, která se specialuzuje na svatební účesy, jmenuje se Bartoňová telefon je 737730654. Kadeřnictví má na Plzeňský a doporučili mi jí z Andělského svatebního studia. Zkus jí a uvidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
26.2.07 13:10

Ahoj,
našla jsem tohle:
http://www.svetucesu.com/…rstyle1.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.2.07 13:58

Ahoj,

a co kadeřnice, která tě bude česat? Nemá nějaké fotky nevěst?

Mě živé kytky nabízela, ale jelikož jsem se vdávala s roční dcerou, tak jsem to zavrhla, jelikož by mi to určitě rvala :)

A taky prý uvadají… Což se ale jistě dá vyřešit „kvalitní“ kytičkou. Je to tedy třeba nakombinovat s kyticí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.2.07 14:01

Nevím, jestli znáš server www.beremese.cz - tam mají nevěsty fotoalba z příprav i svateb… Jistě najdeš inspiraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 22:21
@Jonka píše:
Ahojky.Mám krátké světlé vlasy,jsou na rozcuch vzádu.A budu se vdávat a hledám vhodný ůčes na tento ty.Všude na netu jsou dlouhé vlasy,nebo drdoly.Tak jenom jestli nevíte o fotkách na netu,kde bych si to prohlídla??Nebo Vaše zkušenosti,třeba i s kytkama???Díky–

Boha jeho, vyfis s tim z Manzelstvi a partnerstvi  :roll:

• Citovat
  • Upravit
9335
27.2.15 22:41

@Electrolux_XXXXI. :roll: Boha jeho, zakladatelka je nejspíš už šťastně rozvedená, co do toho po letech šťouráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_XXXXI.
27.2.15 22:45
@Takyjedna píše:
@Electrolux_XXXXI. :roll: Boha jeho, zakladatelka je nejspíš už šťastně rozvedená, co do toho po letech šťouráš?

aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to jsem reagoval na @tremca dnes v 21:51

Asi reklama, no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
91
28.2.15 21:30

Koukám, že mně smazali :-( Jen jsem pochválila jejich čelenky do vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí