Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
neměly byste dámy provdané i neprovdané nějaké tipy na svatební zábavu? Ani ne za měsíc na jednu jdeme a chtěli bychom pro novomanžele něco netradičního, originálního a hlavně fakt zábavného. Klasické tance kolem židlí, poznávání manželky podle nohy apod. nám přijde dost ohrané. Za každý tip předem mooooc děkuju
![]()
zuzka.mamka píše:
my jsem se úplně neskutečně pobavily u karaoke
přesně…
![]()
Ahoj!
U nás jsme měli jednu dost veselou hru pro páry. Na židlích (třeba pěti) sedí ženy a jejich mužové jdou za dveře.
Postupně přijde vždy jeden partner (manžel, ženich..) se zavázanýma očima a má za úkol nalákat jako sameček svou samičku. Tzn. že si vymyslí třeba kohouta a dělá kykyryký a postupně se mají ozývat samičky, hezky jedna po druhé - kokoko…
A sameček má poznat tu svou samičku.
Vypadá to možná infatilně, ale u toho se fakt všichni dooost nasmáli. A došlo samozřejmě i na výměnu.. Jakože tam třeba posadíš místo ženy nějakého chlapa
.
My měli takovou zábavnou tombolu… losy za 5 kaček, akorát to pokrylo náklady ![]()
Ceny byly například: Luxusní toaletní souprava (velký toaleťák)
Romantická večeře pro dva (polívka v sáčku, svíčka, sirky)
Rajské potěšení (kečup)
atd…
Nejedná se o zábavu, ale napíšu co bylo na jedné naší svatbě co vymyslela tchýně. Jako dárek jim chtěli dát poukázku do zahraničí, prý Rakousko. Tak přítel pěkně vytiskl letenky - let přes Alpy. Když to dávali novomanželům tak bylo vidět, jak jsou nadčení, že někam poletí, a v tu chvílí nezkoumali jak letenka vypadá, protože nikam předtím neletěly. No a za chvíli donesli dvě židle a posadily je zády - mezi tím přinesli ostaní asi 10 ALP a nakládali je na zem, chytli novomanželé do výšky se židlema a nesli je přes ty Alpy a přitom říkali, to máme od nás - let přes ALpy ![]()
kvaček píše:
Nejedná se o zábavu, ale napíšu co bylo na jedné naší svatbě co vymyslela tchýně. Jako dárek jim chtěli dát poukázku do zahraničí, prý Rakousko. Tak přítel pěkně vytiskl letenky - let přes Alpy. Když to dávali novomanželům tak bylo vidět, jak jsou nadčení, že někam poletí, a v tu chvílí nezkoumali jak letenka vypadá, protože nikam předtím neletěly. No a za chvíli donesli dvě židle a posadily je zády - mezi tím přinesli ostaní asi 10 ALP a nakládali je na zem, chytli novomanželé do výšky se židlema a nesli je přes ty Alpy a přitom říkali, to máme od nás - let přes ALpy
tak to je super ![]()
Kvacek tak to je bomba,jsem se pobavila
za tyden jdem na svtatbu,dobra inspirace ![]()
Me pobavilo na svatbe svagrove… akorat se krajel dort, vsichni nalezli u stolu a nedockave s talirky v rukou… a tu si stoupla k novomanzelum jedna pani a povida: „Tak pratele, tady Ilca a Honza uz jsou svoji, to konci veskera legrace, takze bych prosila vsechny pany, kteri chodili za Ilcou, kdyz byl Honza na sluzebnich cestach, aby ji ted laskave vratili klic!“ A z toho chumlu lidi zacli chodit kluci a chlapi, kazdej v ruce jeden klic a davali je neveste do ruky. Oba s zenichem koukali a smali se, zenich jenom: „I ty jo? Dyt tys mi byl za svedka!“
Bylo to fakt vtipny, moc me to pobavilo.
Samozrejme ze ona pani predem rozdala klukum klice, takze vedeli, co maji delat. ![]()
pomeranca píše:
My měli takovou zábavnou tombolu… losy za 5 kaček, akorát to pokrylo nákladyCeny byly například: Luxusní toaletní souprava (velký toaleťák)
Romantická večeře pro dva (polívka v sáčku, svíčka, sirky)
Rajské potěšení (kečup)
atd…
Také jsmě měli tombolu, bylo to moc vtipné a hlavně všichni byli napnutí co to vyhrajou.
Pak jsme ještě tančili, pánové s balonkem na noze, dámi je museli botkou prasknout, neskutečně jsme se pobavili, tančili i starší páry až jsem se divila jak je náš táta hravej, co všechno udělal jen aby si ten balonek ochranil. Vyhráli jsme my, schovala jsem balonek pod šaty a nechali jsme ostatní ať se rvou ![]()
KPKristy píše:
kvaček, Lucci, vaše zážitky jsou bezkonkurenční
musím jen souhlasit, fakt super
![]()
ahoj,
taky přispěji svými zážitky ze své a svých kamarádek svateb
Ten let přes alpy jsem zažila už na několika svatbách a je to dost profláklé. Takže pokud to budou už novomanželé znát, tak se moc nepobaví
To jen na okraj, aby z toho pak nebyl trapas ![]()
(Jinak já osobně tyhle rádoby veselé hrátky bytostně nesnáším a když přišli kamarádi o naší svatbě s něčím podobným - provlékání vajec nohavicemi apod., tak to akorát spoustě lidem pokazilo již zaběhlou zábavu. Píšu to proto, že i s tímto je třeba počítat.
)
Přeji, ať vymyslíte něco opravdu vtipného, a hlavně ať se při tom pobavíte a není z toho ostuda ![]()
Tip nemám, čímž se omlouvám, že jsem vlastně nezareagovala na původní dotaz ![]()