Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…
Já už jen zírám.
Doteď jsem o tomto pánovi uvažovala jen v souvislosti s baronem Prášilem, ale tohle už je na mě trochu moc „rudé“ prohlášení.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?
Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.
Fakt mu ještě někdo věří?
Nechci dopadnout jako v Řecku
Nechci, aby se Česká republika dražila na ebay, jak se to stalo Islandu
Zkrátka se bojím o naši budoucnost…
Hehe, než jsem klikla pořádně na článek, tak jsem myslela, že zas komančové vypustili do světa nějaký výplod
No, hlody má tento pán opravdu neskutečné, však ne nadarmo vyhrál titul největší papaláš roku ![]()
co k článku dodat
…
![]()
Smanželem jsme přiměli tchýni jít letos k volbám a volit pravici, minulé dvoje volby na to prděla, takže jeden hlas proti bradavici navíc
snad to takhle je i jinde a těch hlasů se sejde víc
Já mám na tohoto pána alergii,pro mě je to ignoranckej hajzlík,kterej hlásá jak se bohatým veme a chudým dá.Je to lež,jestli se tenhle člověk dostane k moci tak se vrátíme o 21 let spět ![]()
Tenhle člověk je pro mě diktátor!!! Není to člověk kterej by měl reprezentovat naší zemi,je to lhář,podrazák … ![]()
mabit, taky mám na tohohle člověka alergii a přímo neskutečnou!!
Já jen nechápu, proč má tato strana zatím stále nejvíc hlasů, když neznám nikoho, kdo by jí volil?? ![]()
rhiannon píše:
mabit, taky mám na tohohle člověka alergii a přímo neskutečnou!!Já jen nechápu, proč má tato strana zatím stále nejvíc hlasů, když neznám nikoho, kdo by jí volil??
Protože je v týhle zemi furt dost nezaměstnanejch( mega dlouhodobě) cikánu a povelačů a ty slyší na to ,že budou mít víc peněz
+ staří lidé k němu mají taky velkou důvěru-což nechápu ![]()
Sandřik, ano bude nás víc - osobně znám spoustu lidí, kteří nikdy nevolili a letos půjdou - já jsem jedna z nich ![]()
Rhiannon možná to bude tím, že nekamarádíš s naší utlačovanou menšinou (mě začíná připadat pomalu, jako většina) - pro ty totiž volební sliby ČSSD zní, jako rajská hudba - vyšší mateřská, sociální dávky - chudí platit nebudou, jen bohatí… a ti k volbám rozhodně půjdou a budou volit tohodle hajzla… a tomu sakra musíme zabránit..
Osobně jsem se o politiku nikdy nezajímala a nezajímám, nerozumím rozdělení procent hlasů, ale vím, že letos rozhodně půjdu volit pravici, protože mi není lhostejné, co se u nás děje.
rats píše:
Sandřik, ano bude nás víc - osobně znám spoustu lidí, kteří nikdy nevolili a letos půjdou - já jsem jedna z nich![]()
Rhiannon možná to bude tím, že nekamarádíš s naší utlačovanou menšinou (mě začíná připadat pomalu, jako většina) - pro ty totiž volební sliby ČSSD zní, jako rajská hudba - vyšší mateřská, sociální dávky - chudí platit nebudou, jen bohatí… a ti k volbám rozhodně půjdou a budou volit tohodle hajzla… a tomu sakra musíme zabránit..
Osobně jsem se o politiku nikdy nezajímala a nezajímám, nerozumím rozdělení procent hlasů, ale vím, že letos rozhodně půjdu volit pravici, protože mi není lhostejné, co se u nás děje.
Tak to mám radost!!!!!!
![]()
Uplně m i stačilo si přečíst nadpis článku
To už je opravdu do nebe volající.
Tento člověk myslí jenom na sebe a to co čeká jeho děti ho vůbec nezajímá
![]()
Prostě na tohle nejde nic říct než s vámi souhlasit ![]()
Já jdu taky rozhodně volit pravici, ostatně jako pokaždé…
rats - jojo, přesně tak…nekamarádím, stačí mi, když se musím prodrat frontou těhle lidí před sociálním odborem, když se vydávají dávky… ![]()
rhiannon píše:
mabit, taky mám na tohohle člověka alergii a přímo neskutečnou!!Já jen nechápu, proč má tato strana zatím stále nejvíc hlasů, když neznám nikoho, kdo by jí volil??
presne na toto jsem se taky chtela zeptat ![]()
Snad donutim myho tatu, kterej nikdy volit nechodil, aby sel, uz kvuli maly…
čičinka píše:
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…Já už jen zírám.
Doteď jsem o tomto pánovi uvažovala jen v souvislosti s baronem Prášilem, ale tohle už je na mě trochu moc „rudé“ prohlášení.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.
Nechci dopadnout jako v ŘeckuNechci, aby se Česká republika dražila na ebay, jak se to stalo Islandu
ASI POŽÍRÁŠ TEN KAVIÁR ŽE?
Zatím se bere jen těm co už tak mají málo.
ODS nás dostala do srabu.Ne levice.Nebo nevíš,kdo se po revoluci ujal vlády a rozkradl co se dalo?
Do Řecka máme daleko,protože blahobyt jako tam,tady pro většinu lidí je utopie.
Anonymní píše:čičinka píše:ASI POŽÍRÁŠ TEN KAVIÁR ŽE?
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…Já už jen zírám.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.
Nechci dopadnout jako v ŘeckuNechci, aby se Česká republika dražila na ebay, jak se to stalo Islandu
Zatím se bere jen těm co už tak mají málo.
ODS nás dostala do srabu.Ne levice.Nebo nevíš,kdo se po revoluci ujal vlády a rozkradl co se dalo?
Do Řecka máme daleko,protože blahobyt jako tam,tady pro většinu lidí je utopie.