Buržousti - aneb volby 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8297
26.5.10 12:38

Buržousti

http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

Já už jen zírám.
Doteď jsem o tomto pánovi uvažovala jen v souvislosti s baronem Prášilem, ale tohle už je na mě trochu moc „rudé“ prohlášení.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?

Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.

Fakt mu ještě někdo věří?

Nechci dopadnout jako v Řecku :-( Nechci, aby se Česká republika dražila na ebay, jak se to stalo Islandu :roll: Zkrátka se bojím o naši budoucnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
26.5.10 12:45

Hehe, než jsem klikla pořádně na článek, tak jsem myslela, že zas komančové vypustili do světa nějaký výplod :mrgreen: :roll: No, hlody má tento pán opravdu neskutečné, však ne nadarmo vyhrál titul největší papaláš roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.5.10 12:47

co k článku dodat :nevim::pocitac: :zed:

Smanželem jsme přiměli tchýni jít letos k volbám a volit pravici, minulé dvoje volby na to prděla, takže jeden hlas proti bradavici navíc :palec: snad to takhle je i jinde a těch hlasů se sejde víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.5.10 12:52

Já mám na tohoto pána alergii,pro mě je to ignoranckej hajzlík,kterej hlásá jak se bohatým veme a chudým dá.Je to lež,jestli se tenhle člověk dostane k moci tak se vrátíme o 21 let spět :cert:
Tenhle člověk je pro mě diktátor!!! Není to člověk kterej by měl reprezentovat naší zemi,je to lhář,podrazák … :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.5.10 13:00

mabit, taky mám na tohohle člověka alergii a přímo neskutečnou!! :cert: Já jen nechápu, proč má tato strana zatím stále nejvíc hlasů, když neznám nikoho, kdo by jí volil?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65305
26.5.10 13:07

Oranžové prase :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.5.10 13:11
rhiannon píše:
mabit, taky mám na tohohle člověka alergii a přímo neskutečnou!! :cert: Já jen nechápu, proč má tato strana zatím stále nejvíc hlasů, když neznám nikoho, kdo by jí volil?? :nevim:

Protože je v týhle zemi furt dost nezaměstnanejch( mega dlouhodobě) cikánu a povelačů a ty slyší na to ,že budou mít víc peněz :cert: + staří lidé k němu mají taky velkou důvěru-což nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
26.5.10 13:14

Sandřik, ano bude nás víc - osobně znám spoustu lidí, kteří nikdy nevolili a letos půjdou - já jsem jedna z nich :dance:

Rhiannon možná to bude tím, že nekamarádíš s naší utlačovanou menšinou (mě začíná připadat pomalu, jako většina) - pro ty totiž volební sliby ČSSD zní, jako rajská hudba - vyšší mateřská, sociální dávky - chudí platit nebudou, jen bohatí… a ti k volbám rozhodně půjdou a budou volit tohodle hajzla… a tomu sakra musíme zabránit..

Osobně jsem se o politiku nikdy nezajímala a nezajímám, nerozumím rozdělení procent hlasů, ale vím, že letos rozhodně půjdu volit pravici, protože mi není lhostejné, co se u nás děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
26.5.10 13:15

Mab mě s názorem předběhla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.5.10 13:26
rats píše:
Sandřik, ano bude nás víc - osobně znám spoustu lidí, kteří nikdy nevolili a letos půjdou - já jsem jedna z nich :dance:

Rhiannon možná to bude tím, že nekamarádíš s naší utlačovanou menšinou (mě začíná připadat pomalu, jako většina) - pro ty totiž volební sliby ČSSD zní, jako rajská hudba - vyšší mateřská, sociální dávky - chudí platit nebudou, jen bohatí… a ti k volbám rozhodně půjdou a budou volit tohodle hajzla… a tomu sakra musíme zabránit..

Osobně jsem se o politiku nikdy nezajímala a nezajímám, nerozumím rozdělení procent hlasů, ale vím, že letos rozhodně půjdu volit pravici, protože mi není lhostejné, co se u nás děje.

Tak to mám radost!!!!!! :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
26.5.10 13:29

Uplně m i stačilo si přečíst nadpis článku :zed: :zed: :zed: To už je opravdu do nebe volající.

Tento člověk myslí jenom na sebe a to co čeká jeho děti ho vůbec nezajímá :cert: :cert: :cert: :cert:

Prostě na tohle nejde nic říct než s vámi souhlasit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.5.10 13:31

Já jdu taky rozhodně volit pravici, ostatně jako pokaždé…

rats - jojo, přesně tak…nekamarádím, stačí mi, když se musím prodrat frontou těhle lidí před sociálním odborem, když se vydávají dávky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
26.5.10 13:35
rhiannon píše:
mabit, taky mám na tohohle člověka alergii a přímo neskutečnou!! :cert: Já jen nechápu, proč má tato strana zatím stále nejvíc hlasů, když neznám nikoho, kdo by jí volil?? :nevim:

presne na toto jsem se taky chtela zeptat :nevim:
Snad donutim myho tatu, kterej nikdy volit nechodil, aby sel, uz kvuli maly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.10 13:40
čičinka píše:

Já už jen zírám.
Doteď jsem o tomto pánovi uvažovala jen v souvislosti s baronem Prášilem, ale tohle už je na mě trochu moc „rudé“ prohlášení.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?

Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.

Nechci dopadnout jako v Řecku :-( Nechci, aby se Česká republika dražila na ebay, jak se to stalo Islandu :roll: Zkrátka se bojím o naši budoucnost…

ASI POŽÍRÁŠ TEN KAVIÁR ŽE?
Zatím se bere jen těm co už tak mají málo.
ODS nás dostala do srabu.Ne levice.Nebo nevíš,kdo se po revoluci ujal vlády a rozkradl co se dalo?
Do Řecka máme daleko,protože blahobyt jako tam,tady pro většinu lidí je utopie.

• Citovat
  • Upravit
5139
26.5.10 13:45
Anonymní píše:
čičinka píše:

Já už jen zírám.

ASI POŽÍRÁŠ TEN KAVIÁR ŽE?
Zatím se bere jen těm co už tak mají málo.
ODS nás dostala do srabu.Ne levice.Nebo nevíš,kdo se po revoluci ujal vlády a rozkradl co se dalo?
Do Řecka máme daleko,protože blahobyt jako tam,tady pro většinu lidí je utopie.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová