Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
radúna píše:janine24 píše:Ale jo, jenomže se asi bojí, že budou v menšině a budou utlučeny argumenty, proč to neudělat…radúna píše:Ale když se neozvou, tak nemůžou zargumentovat, proč je volí a proč nevolí někoho jinýho.leňula2 píše:Tak jsem zvažovala, jestli na tohle odpovědět, no nedá mi tojanine24 píše:
Taky by mě zajímalo, kdo volí ČSSD, ale neznám tu nikoho. Jen tak pro pousmání - v některých městech se dělal rozbor voličských preferencí učitelů ZŠ a SŠ. Víte kdo vítězil? Komanči![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
A voličky „z té druhé strany“ na eMiminu (jsou-li tu nějaké) se neozvou právě pro to pousmání, pro ty očimakoulející smajlíky.
Chápu, nicméně, kdo má rozumný argumenty, nenechá se utlouct a kdo svoje rozhodnutí staví na vodě, třeba aspoň uslyší protinázor, který mu pomůže. Buď to přehodnotit nebo si uvědomit, proč to stejně udělat.
Njn, asi se bojí. Heh, já tady na sebe práskla, koho budu volit a třeba za půl roku to tu někdo na mě vyšťourá, anebo si budu rvát vlasy sama
zas tak mooc to s tím věštěním neumím ![]()
musím se na odkaz podívat, co to zase je ![]()
za sebe říkám ČSSD ani ODS ani náhodou, ty jejich koalice veřejné i tajné, zprofanované tváře, korupční aféry na všech stranách (viž pražský magistrát apod.)opravdu NE, u ČSSD mi vadí i ten směr
TOP09 beru až na předsedu jako sběr odpadu, VV s Johnem v čele mě taky nebere, KSČM nebrat, já volím opakovaně SZ, i když i ona má samozřejmě své mouchy,ale snaží se být zodpovědná nejen k naší přírodě, ale i nám všem a jediná odmítla úplatek, jestli si vzpomínáte…
a štve mě, že se říká,že se do PS nedostanou, to pak mají lidi tendence je nevolit
čičinka píše:
Anonymní, jsem normální ženská na rodičáku s normálním manželem, který podniká a snaží se. Nestojím nikde s nataženou rukou. Chci pro své děti nezadluženou zemi. Řecko se má teď fakt super, zvažovalo se vyloučení z eurozóny, zřejmě pro přílišnou prosperitu.
Neřekla jsem nic o preferenci ODS. Zkrátka preferuju pravici, protože pokud vyhraje levice, tak se budem víc a víc zadlužovat. Nebo kde myslíš, že se vezmou peníze na všechny ty „sociální jistoty“?
Nevím,jak by se vám líbilo jít po půlroční mateřské do práce.Hovíte si doma nejmíň tři roky a pobíráte někdy víc,jak některé pracující ženy.Tak začněte křičet,my ty prachy nechcem,půjdem makat,ať se naše děti mají líp.
Anonymní píše:čičinka píše:Nevím,jak by se vám líbilo jít po půlroční mateřské do práce.Hovíte si doma nejmíň tři roky a pobíráte někdy víc,jak některé pracující ženy.Tak začněte křičet,my ty prachy nechcem,půjdem makat,ať se naše děti mají líp.
Anonymní, jsem normální ženská na rodičáku s normálním manželem, který podniká a snaží se. Nestojím nikde s nataženou rukou. Chci pro své děti nezadluženou zemi. Řecko se má teď fakt super, zvažovalo se vyloučení z eurozóny, zřejmě pro přílišnou prosperitu.
Neřekla jsem nic o preferenci ODS. Zkrátka preferuju pravici, protože pokud vyhraje levice, tak se budem víc a víc zadlužovat. Nebo kde myslíš, že se vezmou peníze na všechny ty „sociální jistoty“?
A nevadí,že stát zrušil jesle a školky jsou až od 3 let. Většina z nás má pracující prarodiče ,ale děti můžem nechat doma samotný ,vždyť onito vydží ![]()
Já jsem jedna z těch co nastupuje po MD do práce a na RD zřejmě vůbec nenastoupím,ALE MŮŽU SI TO DOVOLIT JEN S FIXNÍ PRACOVNÍ DOBOU,S PODPOROU POLOMANŽELA KTEREJ BUDE HLÍDAT KDYŽ JÁ BUDU SLOUŽIT ODPOLEDNÍ A NOČNÍ A MŮŽU NASTOUPIT JEN NA 1/2 ÚVAZKU,PROTOŽE KDYBYCH CHTĚLA NA CELEJ NEMÁM KAM MALÝHO DÁT,PÁČ BY MI NEMĚL KDO HLÍDAT ,ALE BOHUŽEL JSEM JEDNA Z MÁLA (BUDOUCÍCH) MAMINEK KTERÁ DO PRÁCE NASTOUPIT MŮŽE JE JICH HODNĚ KTERÝM TO SITUACE AČ BY CHTĚLY NEUMOŽNÍ.A být doma zadarmo!? jen z platu manžela?! To prostě nejde,to se s dnesšníma cenama nedá
Jiank já se nedivým,že se sem nepřihlásí holky co by souhlasí s levicí,hold se bojí ukamenování,který tady od některých dokonalých matek prostě je ![]()
mabit píše:Anonymní píše:A nevadí,že stát zrušil jesle a školky jsou až od 3 let. Většina z nás má pracující prarodiče ,ale děti můžem nechat doma samotný ,vždyť onito vydžíčičinka píše:Nevím,jak by se vám líbilo jít po půlroční mateřské do práce.Hovíte si doma nejmíň tři roky a pobíráte někdy víc,jak některé pracující ženy.Tak začněte křičet,my ty prachy nechcem,půjdem makat,ať se naše děti mají líp.
Já jsem jedna z těch co nastupuje po MD do práce a na RD zřejmě vůbec nenastoupím,ALE MŮŽU SI TO DOVOLIT JEN S FIXNÍ PRACOVNÍ DOBOU,S PODPOROU POLOMANŽELA KTEREJ BUDE HLÍDAT KDYŽ JÁ BUDU SLOUŽIT ODPOLEDNÍ A NOČNÍ A MŮŽU NASTOUPIT JEN NA 1/2 ÚVAZKU,PROTOŽE KDYBYCH CHTĚLA NA CELEJ NEMÁM KAM MALÝHO DÁT,PÁČ BY MI NEMĚL KDO HLÍDAT ,ALE BOHUŽEL JSEM JEDNA Z MÁLA (BUDOUCÍCH) MAMINEK KTERÁ DO PRÁCE NASTOUPIT MŮŽE JE JICH HODNĚ KTERÝM TO SITUACE AČ BY CHTĚLY NEUMOŽNÍ.A být doma zadarmo!? jen z platu manžela?! To prostě nejde,to se s dnesšníma cenama nedá
jj školky a jesle vám zrušila pravice a dala vám královský prachy,mnohé mají pocit,že je nutné vzít tam,nebo onde,ale pozor ne jim a vymlouvají se na to,že nejsou školky,tak si zaplaťe hlídačku,všude na západě to tak je,tak proč ne u nás.Na jednu stranu máte plné pusy řečí a na druhou chcete aby se stát postaral.Postarat se musíte hlavně vy samy.
Když už má člověk štěstí a sežene práci,nemůže onemocnět,protože z nemocenské se nadá vyžít,dovolenou jen na příděl zaměstnavatele,takže kde chcete šetřit?
mabit píše:
Jiank já se nedivým,že se sem nepřihlásí holky co by souhlasí s levicí,hold se bojí ukamenování,který tady od některých dokonalých matek prostě je
A o tom to je
![]()
Já bych chtěla ještě k těm přeběhlíkům v TOP 09 (ještě nejsem rozhodnutá, jestli ODS, nebo TOP..) - není mi úplně jasný, co na tom vidíte tak špatnýho. Přijdou mi (samozřejmě to nemusí být všichni) jako lidi, kteří chtějí dělat politiku, chtějí něco změnit, něco ovlivnit, ale prostě nesouhlasí s vývojem a směřováním své původní strany. Ráda si vyslechnu protinázory, protože opravdu nevím, jak se rozhodnout.. ![]()
No a u VV jsem pořád úplně nepochopila, jestli je to teda jako pravicová, nebo levicová strana.. ![]()
Anonymní píše:mabit píše:jj školky a jesle vám zrušila pravice a dala vám královský prachy,mnohé mají pocit,že je nutné vzít tam,nebo onde,ale pozor ne jim a vymlouvají se na to,že nejsou školky,tak si zaplaťe hlídačku,všude na západě to tak je,tak proč ne u nás.Na jednu stranu máte plné pusy řečí a na druhou chcete aby se stát postaral.Postarat se musíte hlavně vy samy.Anonymní píše:A nevadí,že stát zrušil jesle a školky jsou až od 3 let. Většina z nás má pracující prarodiče ,ale děti můžem nechat doma samotný ,vždyť onito vydžíčičinka píše:Nevím,jak by se vám líbilo jít po půlroční mateřské do práce.Hovíte si doma nejmíň tři roky a pobíráte někdy víc,jak některé pracující ženy.Tak začněte křičet,my ty prachy nechcem,půjdem makat,ať se naše děti mají líp.
Když už má člověk štěstí a sežene práci,nemůže onemocnět,protože z nemocenské se nadá vyžít,dovolenou jen na příděl zaměstnavatele,takže kde chcete šetřit?
A z čeho jí zaplatit tu hlídačku?!Bych jí mohla nabídnout tak 500 měsíčně a to nevím nevím kdo by za tohle pracoval.Na pravici taky všechno neházej to ČSSD přišla s návrhem na poplatky u doktora a teď má plnou h.bu keců tak je zruší ![]()
Paroubek hlásá jak nehrozí ČR krize ,jak má ČR dostatek peněz- to přece víme všichni jak je stát v prd.. Možná to tu nebude jako v řecku,možná to nebude tak hrozný a nebo to bude katastrofa ještě větší než v řecku. Ale nejde o Řecko jde o náš stát a naši budoucnost. A jistě politici by měli s odebíráním peněz začít u sebe,ale taky by neměli slibovat nesplnitelný!!
zuzajdik píše:
Já bych chtěla ještě k těm přeběhlíkům v TOP 09 (ještě nejsem rozhodnutá, jestli ODS, nebo TOP..) - není mi úplně jasný, co na tom vidíte tak špatnýho. Přijdou mi (samozřejmě to nemusí být všichni) jako lidi, kteří chtějí dělat politiku, chtějí něco změnit, něco ovlivnit, ale prostě nesouhlasí s vývojem a směřováním své původní strany. Ráda si vyslechnu protinázory, protože opravdu nevím, jak se rozhodnout..No a u VV jsem pořád úplně nepochopila, jestli je to teda jako pravicová, nebo levicová strana..
Kdyby chtěli změnit něco jiného než jen svůj obyčejný život komunisty za pohodlný život pravičáka,který si hrabe jen pod sebe,tak už to dávno udělali,měli na to 20 let a nedělo se krom hrabání si pro sebe vůbec nic.
A ještě k nemocenský je malá to máš pravdu,ale zase dřív každej povaleč,rom byl měsíc v práci a pak šel na neschopenku a vůbec nic mu nebylo.Bylo to prostě dobře placený tak proč by si doma nepohověl!? Mě by se taky hodila vysoká mateřská,tchýni 13 důchod,když bych byla na pracáku a měla dobrý peníze tak proč si doma nějakej ten měsíc na víc neodpočinout,že… ![]()
Ale za 20 let by se mohlo taky stát,že budeme platit jen dluh státu a nebudu vůbec na nic ani na malou podporu v nezaměstnanosti,na MD na RD, na neschopenky…
Anonymní píše:zuzajdik píše:Kdyby chtěli změnit něco jiného než jen svůj obyčejný život komunisty za pohodlný život pravičáka,který si hrabe jen pod sebe,tak už to dávno udělali,měli na to 20 let a nedělo se krom hrabání si pro sebe vůbec nic.
Já bych chtěla ještě k těm přeběhlíkům v TOP 09 (ještě nejsem rozhodnutá, jestli ODS, nebo TOP..) - není mi úplně jasný, co na tom vidíte tak špatnýho. Přijdou mi (samozřejmě to nemusí být všichni) jako lidi, kteří chtějí dělat politiku, chtějí něco změnit, něco ovlivnit, ale prostě nesouhlasí s vývojem a směřováním své původní strany. Ráda si vyslechnu protinázory, protože opravdu nevím, jak se rozhodnout..No a u VV jsem pořád úplně nepochopila, jestli je to teda jako pravicová, nebo levicová strana..
Ahaaaaa, tak tenhle anonymní názor mi konečně pomohl v rozhodování
![]()
Taky si myslím,že ČSSD se chce dostat jen k moci,tak slibuje slibuje,ale pak z toho nic nesplní a možná dobře. Protože to co Paroubek slibuje prostě nejde splnit
Proč né hlídačku??
Možná proto , že tu zdaleka nejsou platy takové, jako je běžné v zemích kde jsou tak běžné ty hlídačky..
Ale já nikomu neberu čssd - tak proč anonymní???