Buržousti - aneb volby 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
26.5.10 14:58

Paroubek -říká ,že zvedne daně bohatým.-Myslím ,že se ještěm budou všichni divit ,kolik bohatých tu v ČR podle Paroubky žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
26.5.10 14:58
Anonymní píše:
čičinka píše:
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

Já už jen zírám.
Doteď jsem o tomto pánovi uvažovala jen v souvislosti s baronem Prášilem, ale tohle už je na mě trochu moc „rudé“ prohlášení.
Opravdu se dostáváme do dob, kdy se bude brojit proti „buržoustům“? Kdo to proboha zastaví?

Nemluvě o tom, že se mi nelíbí neustálé zadlužování tohoto státu, pohříbání smysluplných reforem a dívání se skrz růžové brýle.

Fakt mu ještě někdo věří?

Nechci dopadnout jako v Řecku :-( Nechci, aby se Česká republika dražila na ebay, jak se to stalo Islandu :roll: Zkrátka se bojím o naši budoucnost…
ASI POŽÍRÁŠ TEN KAVIÁR ŽE?
Zatím se bere jen těm co už tak mají málo.
ODS nás dostala do srabu.Ne levice.Nebo nevíš,kdo se po revoluci ujal vlády a rozkradl co se dalo?
Do Řecka máme daleko,protože blahobyt jako tam,tady pro většinu lidí je utopie.

Upozorňuji, že speciálně zde budu hlídat korektnost diskuse a že příspěvky, které budou jen anonymním útokem, porušují pravidla diskuse a budu nucena zakročit - od smazání po další kroky. Takže diskutujte neanonymně a korektně, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
26.5.10 15:09
Pirrippi píše:
Hlavně aby to nevyhrál Jyrka - protože to pak bude Ámen Glória :cert:
:lol: :lol: :lol: (akorat pak to bude spis k placi, ze )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.10 15:12
leňula2 píše:
ka-tka píše:
Lenule ale mne to prijde pak nastejno

Bo sice knize je duveryhodny, ale kalousek a spol uz ne, a kdovi jake kulisarny naplanujou a knize ukecaji.....

To same John- medialne znamy, v politice zatim nedokazal ani prd, ale ma za sebou lidi, kteri umi tahat za spravne nitky a s jejich pomoci dokaze mozna vice nez cela Topka

a o tom to je.
Hlavne je na Vas volicich si zvolit konecne nekoho, kdo cely stat vzpruzi a neposle do sracek- i kdyz tam uz je minimalne do pul kolen :-? :zed:
Já právě věřím, že kníže se překecat nenechá :think: .
A s posledním odstavcem naprosto souhlasím!

No mně se právě líbí, že tam jsou hlavně podnikatelé, protože ti už něco v životě dokázali, tak doufám, že uměj trochu hospodařit, jinak už by těmi podnikateli nebyli :mrgreen: Njn, zas aby si jen nerozdělovali veřejné zakázky mezi sebe :think:
Jo a kníže byl předtím kde? V ODS nebo že by byl nestraník? Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
26.5.10 15:36
Gina108 píše:
leňula2 píše:
ka-tka píše:
Lenule ale mne to prijde pak nastejno

Bo sice knize je duveryhodny, ale kalousek a spol uz ne, a kdovi jake kulisarny naplanujou a knize ukecaji.....

To same John- medialne znamy, v politice zatim nedokazal ani prd, ale ma za sebou lidi, kteri umi tahat za spravne nitky a s jejich pomoci dokaze mozna vice nez cela Topka

a o tom to je.
Hlavne je na Vas volicich si zvolit konecne nekoho, kdo cely stat vzpruzi a neposle do sracek- i kdyz tam uz je minimalne do pul kolen :-? :zed:
Já právě věřím, že kníže se překecat nenechá :think: .
A s posledním odstavcem naprosto souhlasím!
No mně se právě líbí, že tam jsou hlavně podnikatelé, protože ti už něco v životě dokázali, tak doufám, že uměj trochu hospodařit, jinak už by těmi podnikateli nebyli :mrgreen: Njn, zas aby si jen nerozdělovali veřejné zakázky mezi sebe :think:
Jo a kníže byl předtím kde? V ODS nebo že by byl nestraník? Nevíte někdo?

Myslím, že byl nestraník. Na funkci ministra zahraničí byl nominován Stranou Zelených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.5.10 15:41

Já jdu do Top09, manžel asi Ods ( ze zvyku) a hučím do rodičů at se rozhoupou a volí cokoli od levice dál..

Zvažovala jsem ještě VV, ale nějak nemůžu toho Johna, takže u mě je to o sympatiích.. :oops:

A kdo tedy volí Jirku, když nikoho takového neznáme??
No přece takoví jako Anonymní která pod svým nickem toto nehlásá..A takových tu bude- to prosím neberte jako agresi ( at si každý volí co chce) - jen vysvětlení, kde se proboha paroubkovci berou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.10 15:43
Lizbeth píše:
Já jdu do Top09, manžel asi Ods ( ze zvyku) a hučím do rodičů at se rozhoupou a volí cokoli od levice dál..

Zvažovala jsem ještě VV, ale nějak nemůžu toho Johna, takže u mě je to o sympatiích.. :oops:

A kdo tedy volí Jirku, když nikoho takového neznáme??
No přece takoví jako Anonymní která pod svým nickem toto nehlásá..A takových tu bude- to prosím neberte jako agresi ( at si každý volí co chce) - jen vysvětlení, kde se proboha paroubkovci berou.. :roll:

Jj do téhle pravičácké diskuze asi nepolezou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
26.5.10 16:49

A ja uz i uvazovala zalozit diskusi „Kdo voli CSSD?“ bo me to zajima, nikoho neznam :think:
Ja proti tem lidem nic nemam, chapu treba zensky samozivitelky, ze je utahne na slibovani vetsich pridavku atd. Co me zveda ze zidle je moje znama, manzel vydelava kolem 100tis. mesicne, ale ona pujde volit socku pac ji slibi par stovek navic k rodicaku… ze manzilkovi seberou nekolik tisicovek z platu, aby na to meli, uz ji nedochazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.5.10 17:02

Taky by mě zajímalo, kdo volí ČSSD, ale neznám tu nikoho. Jen tak pro pousmání - v některých městech se dělal rozbor voličských preferencí učitelů ZŠ a SŠ. Víte kdo vítězil? Komanči :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
26.5.10 17:05
janine24 píše:
Taky by mě zajímalo, kdo volí ČSSD, ale neznám tu nikoho. Jen tak pro pousmání - v některých městech se dělal rozbor voličských preferencí učitelů ZŠ a SŠ. Víte kdo vítězil? Komanči :poblion:
:-( :roll: :-( 8-o :-( :roll: :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.5.10 17:21
leňula2 píše:
janine24 píše:
Taky by mě zajímalo, kdo volí ČSSD, ale neznám tu nikoho. Jen tak pro pousmání - v některých městech se dělal rozbor voličských preferencí učitelů ZŠ a SŠ. Víte kdo vítězil? Komanči :poblion:

Tak jsem zvažovala, jestli na tohle odpovědět, no nedá mi to :oops: .
A voličky „z té druhé strany“ na eMiminu (jsou-li tu nějaké) se neozvou právě pro to pousmání, pro ty očimakoulející smajlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.5.10 17:24

Děvčata a zkoušely jste si toto: http://cs.kohovolit.eu/cz/psp ?

Zkoušela jsem si to několikrát i s různými odpověďmi na položené otázky a vyšla mi buď Pirátská strana a nebo ODS. :roll:

Jinak já se musím přiznat, že jsem prošla poměrně bolestným názorovým vývojem. Jsem tak trochu srdcem levičák: aby se měli lidi dobře, aby se pomáhalo slabším atd. KSČ bych nevolila nikdy, ale ČSSD jsem dříve volila (Špidla a pod). Ale to co provádějí a „slibují“ teď se už vážně nedá. Takže rozumem jsem se přeorientovala na pravici (způsobeno asi také tím, že jsme oba s manželem OSVČ, zvyklí spoléhat se na sebe). Jenže co dál: ODS nesnáším (Topolánek už tam naštěstí není, ale co Mr.Opencard a další?!), KDU jsou „fláterníci“ (omlouvám se věřícím), Zelení jsou u mě „ekoteroristi“, TOP09 jsou stále ti stejní jen překabátění (ač složenka nebyla špatná, tak mi vadí, kdo ji zaslal - Kalousek, bývalý ministr financí a nějak si nepamatuji, že by dříve brojil proti státnímu dluhu, takže mi to od něj přijde jako neskutečná drzost, a špíny za nehty má také dost, nevěřím, že ho „kníže“ zvládne).

Takže mi zbyly VV. Ale tam mám zase problém s Johnem. Jako publicistu jsem ho měla ráda. Bohužel si však myslím, že morálka je jen jedna, nelze ji rozdělovat na tu v soukromí a na tu ve veřejném/pracovním životě. To jak „nezvládl“ záležitost s nemanželským dítětem mu nemůžu odpustit. Na druhou stranu, v politice ještě nebyl a byl by to „nový vítr“ (narozdíl od TOP09)

Zatím jsem rozhodnutá volit VV, ale formou „defenestrace“ (www.defenestrace2010.cz), tedy kroužkovat 4 poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
26.5.10 17:25
radúna píše:
leňula2 píše:
janine24 píše:
A voličky „z té druhé strany“ na eMiminu (jsou-li tu nějaké) se neozvou právě pro to pousmání, pro ty očimakoulející smajlíky.

Ale když se neozvou, tak nemůžou zargumentovat, proč je volí a proč nevolí někoho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.5.10 17:32
janine24 píše:
radúna píše:
leňula2 píše:
janine24 píše:
Ale když se neozvou, tak nemůžou zargumentovat, proč je volí a proč nevolí někoho jinýho.

Ale jo, jenomže se asi bojí, že budou v menšině a budou utlučeny argumenty, proč to neudělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
26.5.10 17:38
radúna píše:
leňula2 píše:
janine24 píše:

Ale oni se přece taky můžou mračit a koulet očima nad tím, že já volím pravici :nevim: .
Já bych si třeba ráda vyslechla argumenty, proč volí ČSSD nebo KSČM. Kdo ví, třeba kdyby se odvážily levicově zaměřené e-mimiňačky sem napsat, tak by nás početně převálcovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová